Data: 15 mai 2010
Locatia: Bucuresti, zona Parcul Carol-Filaret (locatia exacta va fi anuntata celor inscrisi)
Durata: intre orele 9.30-19.00
Pret: 150 RON
E-mail: mihaela@aimee.ro
Trainer: Lidiana Burlacu, Formator de formatori si Trainer NLP-Resonantz Kutschera, USUI Reiki Master
"Daca te-ai indragostit de o floare, care se gaseste pe o stea, ti-e drag, noaptea, sa te uiti pe cer. Toate stelele sunt inflorite."- Antoine de Saint-Exupery - Micul Print
Pasi, pasi, pasi. Mai inceti sau mai rapizi, sovaitori sau zgomotosi, curgand in toate directiile, indreptandu- se spre nicaieri si venind de nicaieri. Sunt pasi care nu ne spun nimic si pasi pe care ii asteptam cu toata fiinta. Zambete care aluneca indiferente peste chipul nostru si zambete care ne fac inima sa tresara. Ochi care ne masoara opaci si ochi care ne patrund in suflet si-l fac sa cante melodia asteptata de-o eternitate.
Ce ii deosebeste? Cum se trece de la gri la spledoare? Unde incepe magia si care este cuvantul fermecat ce deschide portile inimii?
"Micul print se duse, sa mai vada o data trandafirii:
- Voi sunteti frumoase, dar sunteti desarte! le mai spuse el. Nimeni n-ar avea de ce sa moara pentru voi. Floarea mea, fireste, un trecator de rand ar crede ca-i asemenea voua. Ea insa, singura, e mai de pret decat voi toate laolalta, fiindca pe ea am udat-o eu cu stropitoarea. Fiindca pe ea am adapostit-o eu sub clopotul de sticla. Fiindca pe ea am ocrotit-o eu cu paravanul. Fiindca pentru ea am ucis eu omizile (in afara doar de cateva, pentru fluturi). Fiindca pe ea am ascultat-o eu cum plangea, ori cum se lauda, ori cateodata chiar cum tacea. Fiindca ea e floarea mea."
Am poposit intr-un suflet. I-am simtit caldura si ne-am regasit suflul. L-am ascultat si am vibrat impreuna. Am dansat cu celalalt iubirea si am sarbatorit regasirea. Am hotarat sa mergem mai departe. Si o buna bucata de vreme din doi am fost unul, iar timpul si spatiul valureau pe langa noi molcom.
Si-apoi? In atata stralucire, am inceput sa observam si umbrele. Poate uneori am fost prea obositi sa ascultam tacerile dintre si dincolo de cuvinte. Sau am inceput sa ne obisnuim cu magia, si sa consideram ca ni se cuvine fara efort, sau ca va fi mereu acolo, fantana fara sfarsit. Si fantana a inceput sa sece. Soapta s-a prefacut in strigat. Timpul a inceput sa valureasca printre noi.
Nu trebuie totdeauna sa pierzi pe cineva ca sa inveti o lectie. Nu este nevoie sa lasi cupa amaraciunii sa inece orice tandrete, inainte de a face schimbarile necesare. Nu este nevoie sa simti singuratatea apasatoare ca sa te hotarasti ca trebuie sa faci ceva. Acum. Poate este al doisprezecelea ceas. Sau poate nu. Poate mai poti salva ceea ce este de pret. Ti-e dor de VOI? Vrei sa iti regasesti prietenul/prietena, iubitul/iubita sau pe cel/cea care ai simtit ca iti este suflet pereche?
Vei avea o zi intreaga ca sa intelegi, sa experimentezi, si sa descoperi:
• Comunicarea care apropie si rezolva – cu si dincolo de cuvinte.
• Cum sa arati aprecierea sau iubirea ta asa cum isi doreste cealalta persoana.
• Ce isi doreste inima ta de fapt – care sunt valorile tale intr-o relatie si pana unde esti dispus sa mergi pentru ele.
• Cum sa te pui in pielea celuilalt, sa simti ce simte el.
• Cum iti construiesti realitatea prin prisma convingerilor si obiceiurilor mentale.
• Care sunt cele mai frecvente motive pentru a nu ierta si cum ne regasim pacea inimii iertand.
• O metoda inspirata de Doreen Virtue pentru vindecarea ranilor facute de manie, ura, resentimente.
Este suficient sa iti aduci inima.
Te asteptam.
„Oamenii de pe meleagurile tale – zise micul print – cresc cinci mii de trandafiri intr-o singura gradina… si tot nu gasesc ceea ce cauta…
- Nu gasesc! i-am raspuns.
- Si totusi ceea ce cauta ei ar putea fi gasit intr-o singura floare sau intr-un strop de apa…
- De buna seama! i-am raspuns eu.
Si micul print adauga:
- Ochii insa sunt orbi. Cu inima trebuie sa cauti." - Antoine de Saint-Exupery - Micul Print