Fiecare dintre noi a simtit la un moment dat teama sau frica de ceva. Uneori nu ne dam seama ce anume ne sperie sau nu stim cum sa procedam pentru a depasi temerile noastre. Traind cu o anumita teama aceasta ne poate impiedica sa actionam sau sa facem ceva ce ne dorim.
Daca iti doresti sa "lucrezi" cu temerile tale, te invitam sa participi la atelierul "De veghe in lanul temerilor mele".
Atelierul isi propune sa te invete sa iti asculti temerile, sa le analizezi si sa gasesti solutii eficiente pentru dezvoltarea ta personala.
Organizator: Ispas Raluca si Ispas Valentin – Societate Civila Profesionala de Psihologie
Data: 05.04.2014
Durata: 9 ore, intervalul orar 10:00-19:00
Pret: 190 lei
E-mail: raluca.ispas@cabinetterapie.ro
Tel: 0762-015 480
Locatia: Bucuresti
Din structura atelierului:
Atelierul ofera o scurta parte de notiuni teoretice despre emotii si temeri. Partea teoretica cuprinde: Cum apar emotiile? De unde vin temerile?Cum putem gestiona emotiile?Cum putem identifica gandurile asociate emotiilor? Cum putem inlocui gandurile negative cu altele adaptive; Atelierul este orientat preponderent pe exercitii practice individuale. Participantii vor exersa lucru cu sine din perspectiva trecut, prezent si viitor din perspectiva psihologiei cognitiv-comportamentale. Participantii au posibilitatea de a lucra cu temerile intr-un mediu suportiv si pot identifica diverse modalitati de solutionare a unei dificultati. Atelierul este centrat pe nevoile fiecarui cursant in parte.
Ce obtii venind la atelier?
Analizezi situatiile care iti produc teama; Constientizezi dialogul interior care genereaza teama; Inveti sa iti autoevaluezi comportamentul; Reinterpretezi aspecte din trecut; Constientizezi blocaje care te impiedica sa actionezi in viata; Iti gasesti resurse interioare pentru indeplinirea scopurilor; Iti clarifici obiectivele personale; Te dezvolti personal; Dobandesti un autocontrol mai bun; Confort cu tine si cu gandurile tale;
La ce ajuta atelierul?
Expunerea libera a emotiilor;
Vorbesti despre temerile tale;
Inveti sa iti identifici limbajul interior; Exersezi vorbirea interioara cu continut pozitiv; Inveti sa modifici limbajul interior; Intelegi modul in care te comporti; Identifici noi modele de comportament eficiente; Inveti sa gasesti solutii pentru a interpreteta o situatie; Constientizezi ce te impiedica sa iti indeplinesti scopurile;
Coordonatori atelier:
Psiholog Raluca Ispas, psihoterapeut de orientare cognitiv- comportamentala, autor al cursurilor “Sunt Adult, am Emotii si le Exprim”, “Invata-ma sa te ascult”, “Reguli pentru copilul meu”, coordonator al atelierului “Intalnire cu emotiile mele”.
Psiholog Valentin Ispas, psihoterapeut de orientare cognitiv- comportamentala, trainer al cursurilor “Sunt Adult, am Emotii si le Exprim”, “Invata-ma sa te ascult”, “Reguli pentru copilul meu”, coordonator al atelierului “Intalnire cu emotiile mele”.
Ispas Raluca si Ispas Valentin – Societate Civila Profesionala de Psihologie