Acum vreo doua nopti am visat ca ma aflam intr-un apartament (se pare ca-mi apartinea) si, brusc, am auzit un zgomot, dupa care am vazut cum un perete lateral al camerei se curbeaza spre interior. M-am uitat pe hol sa vad ce se intampla, era ca si cum o explozie avea loc atunci (o comparatie potrivita ar fi: un vapor care se scufunda, si apa navaleste in interior, sfaramanad totul in cale), vedeam cum din pereti sareau particule mici in toate directiile. Am inceput sa alerg, pentru a iesi in exterior, unde eram in siguranta. In acelasi timp mi-am dat seama ca explozia se intampla undeva la subsolul blocului, unde se afla o camera foarte urata, in care exista un bazin cu apa. Peretii erau umezi si innegriti parca de mucegai. Eu locuiam la etajul 1 al blocului, insa acea camera imi provoca oarecum spaima. Am reusit sa ies afara.
Cand m-am intors, acea incapere de la subsol isi schimbase total infatisarea. Devenise o incapere prietenoasa, transformata intr-un dormitor, o camera placuta in care se putea locui, avea chiar si un pat (semana cu o camera de camin - multifunctionala).
M-am trezit.
M-am tot intrebat ce vrea sa semnifice acest vis.