Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro
  • Psihologie
  • Servicii Psihologice
  • Cabinete psihologice
  • Asociatii psihologice
  • Dezvoltare Personala
  • Biblioteca Online
  • Contact
  • Forum
  • Prima pagină ‹ Diverse ‹ Vise
  • Schimbă dimensiunea fontului
  • Versiune printabilă
  • Termeni si conditii
  • FAQ
  • Înregistrare
  • Autentificare

Camera

Scrie un răspuns
3 mesaje • Pagina 1 din 1

Camera

Mesajde prichindelisor » Joi Oct 15, 2009 8:43 am

Acum vreo doua nopti am visat ca ma aflam intr-un apartament (se pare ca-mi apartinea) si, brusc, am auzit un zgomot, dupa care am vazut cum un perete lateral al camerei se curbeaza spre interior. M-am uitat pe hol sa vad ce se intampla, era ca si cum o explozie avea loc atunci (o comparatie potrivita ar fi: un vapor care se scufunda, si apa navaleste in interior, sfaramanad totul in cale), vedeam cum din pereti sareau particule mici in toate directiile. Am inceput sa alerg, pentru a iesi in exterior, unde eram in siguranta. In acelasi timp mi-am dat seama ca explozia se intampla undeva la subsolul blocului, unde se afla o camera foarte urata, in care exista un bazin cu apa. Peretii erau umezi si innegriti parca de mucegai. Eu locuiam la etajul 1 al blocului, insa acea camera imi provoca oarecum spaima. Am reusit sa ies afara.
Cand m-am intors, acea incapere de la subsol isi schimbase total infatisarea. Devenise o incapere prietenoasa, transformata intr-un dormitor, o camera placuta in care se putea locui, avea chiar si un pat (semana cu o camera de camin - multifunctionala).

M-am trezit.
M-am tot intrebat ce vrea sa semnifice acest vis.

Alte subiecte postate de prichindelisor

Solutii anticriza
Eustresul
Distresul
Stresul psihic

prichindelisor
Maestru
Maestru

ALTE ARTICOLE

• Solutii anticriza
  •  
  • Anxietatea, intre normal si patologic
  •  
  • ASOCIATIA PENTRU INTERVENTIE TERAPEUTICA IN AUTISM
  •  
  • TERAPII SPECIFICE IN AUTISM
  •  
  • Ce este autismul?
  •  
  • Cum se poate preveni "chiulul social-profesional"
  •  
  • Mesaje motivante !
  •  
  • Abuzul emotional suferit in copilarie
  •  
  • Increderea in sine si comunicarea eficienta
  •  
  • Simptomele ADHD
  •  

Sus

Re: Camera

Mesajde CONSTANTA VASILE » Joi Oct 15, 2009 8:53 pm

Interesant! Poate mai ai vise legate de aceasta camera. Ne gandim ce semnificatie are ! :idea:
    CONSTANTA VASILE
    Maestru
    Maestru

Sus

Re: Camera

Mesajde Gabriela » Dum Apr 25, 2010 1:33 pm

Visul tau imi spune ca esti in pragul unor schimbari de care te temi. Camera aceea urata cred ca reprezinta acele aspecte personale care nu iti plac si pe care doresti sa le schimbi.
    se afla o camera foarte urata, in care exista un bazin cu apa. Peretii erau umezi si innegriti parca de mucegai.

Cred ca sunt niste elemente refulate, care incep sa iasa la suprafata.
    Cand m-am intors, acea incapere de la subsol isi schimbase total infatisarea. Devenise o incapere prietenoasa, transformata intr-un dormitor, o camera placuta in care se putea locui, avea chiar si un pat (semana cu o camera de camin - multifunctionala).

In mod sigur iti doresti schimbarea, chiar daca iti este si teama de ea. Probabil este ceea ce crezi ca ti se potriveste.
    Gabriela
    Moderator

Sus

Scrie un răspuns
    3 mesaje • Pagina 1 din 1

Înapoi la Vise