Cine nu trece prin momente ori perioade mai grele: tristete, dezorientare, criza, depresie, atacuri de panica, dificultati in relatia de cuplu, in familie!? Fac parte din viata. Uneori, insa, parca prea mult.
Devenim vulnerabili, fragili, nesiguri. Ne afecteaza capacitatea de a simti atasamentul fata de ceilalti, ne iau din putere ori chiar cheful de viata. Ne dau tendinta de a ne pune in pericol, ne slabesc imunitatea si lucrurile se complica...
Sunt scaderi de valoare din "contul" vietii noastre, uneori inevitabile. Si sa nu facem nimic? Putem "lasa asa", riscand ca starile sa se permanentizeze si sa ne schimbe cum n-am vrea.
Organizator: Psihocalatorie – Cabinet de psihologie
Data: incepand din martie 2012
Durata: 2 ore, intervalul orar 19:30-21:30
Frecventa: in fiecare saptamana
Pret: 50 lei/sedinta
Numar participanti: maxim 6
E-mail: psihocalatorie@yahoo.com
Tel: 0744-440.178 / 0724-966.754
Locatia: Bucuresti, str. Avrig, nr. 58, sector 2 (repere: metrou Piata Iancului, restaurant Intermacedonia)
Cate greutati inutile ori nu ale noastre caram cu noi!
Ce o fi in spatele acestor momente? Care este adevarata cauza? Ce nu am descoperit cu adevarat la noi si nu am reparat? Aspirina nu rezolva, din pacate...
Suntem psiholog Irina Catalina MARIN si psiholog Cristina BIRZOIU si va propunem o abordare psihoterapeutica noua - PSIHODRAMA.
"Inversiunea de rol", "Dublul", "Oglinda" si multe altele sunt tehnicile folosite in grupul de dezvoltare personala, in conditii de incredere si confidentialitate, prin care te aproprii altfel de tine.
Castiguri:
- eliberarea de "greutatile" din tine, un sine mai clar si mai liber;
- invatarea modului in care sa gestionezi singur aceleasi provocari care revin si altele noi, inerente vietii;
- activarea si valorificarea unor resurse din tine pe care, poate, nici nu le banuiai;
- un sine mai clar, mai autentic si mai senin.
Viata noastra are valoare tot timpul!
Psihocalatorie - Cabinet de psihologie