Ce este un tipar mental distructiv? Este o structura mentala stabila, care te urmareste toata viata, si iti provoaca multa suferinta in mod repetitiv (de exemplu, nu te poti tine de o promisiune interioara, nu poti controla aparitia sau disparitia unui comportament, esti mereu inselat de partener, nu poti pastra o relatie stabila sau nu poti intra intr-o relatie, nu te poti abtine sa controlezi totul sau macar pe cei importanti din viata ta, nu te poti abtine sa pui "raul inainte" si asa mai departe. Si, cea mai importanta caracteristica a tiparului este ca te impinge inconstient sa il repeti in cat mai diverse situatii, pentru ca el sa traiasca..din energia ta.
Organizator: Cabinet Individual de Psihologie Ciubotaru Diana Laura
Data: 23.10.2015 – Bucuresti; 03.11.2015 - Iasi
Pret: 350 lei / pentru Bucuresti; 250 lei / pentru Iasi
Trainer: Psiholog principal Diana Laura Ciubotaru
Tel: 0741-093.131
Locatia: Bucuresti, Tineretului, bd. Sincai, nr.13; Iasi, Str. Vasile Lupu, nr 35.
Cum se naste un tipar mental autodistructiv, de exemplu dependenta, abandonul sau frica de esec? De obicei se naste in copilarie si de acolo vibreaza intens si reverbereaza in intreaga ta viata. Incepe cu ceva ce ti-a fost facut in mod real, o rana facuta de parinti sau poate de un alt adult sau chiar ceilalti copii. Poate am fost supraprotejati, abandonati, criticati excesiv, abuzati, exclusi sau anesteziati... dar am fost raniti intr-un fel anume, real. Incet, incet, aceasta amintire devine un argument pentru comportamentele viitoare si devine o parte din noi. Mult dupa ce am plecat de acasa, continuam sa cream situatii in care suntem tratati conform cadrului din trauma initiala, iar programul incepe sa decida in locul nostru, cum ne simtim cum sa actionam..genereaza neputinta, furie, gol sufletesc si, desi ai poate, totul, esti incapabil sa savurezi viata sau realizarile tale...Ai recunoscut ceva aici? Asta e nasterea programului care te bantuie si iti fura viata pe nesimtite.
Poti face ceva! Nu te lasa coplesit de forta dependentei! Chiar sunt solutii. Frumoase si simple! Te invit sa participi la eliberarea ta.
Cabinet Individual de Psihologie Ciubotaru Diana Laura