Atelier de cunostere si dezvoltare personala
Fiecare dintre noi dorim sa reusim sa ne cunoastem. Nevoia de cunoastere si autocunoastere, intrebarile, framantarile genereaza adesea tensiune, neliniste. Sa te afirmi pe tine inseamna sa elimini acele barierie ale eului interior, sa-ti afirmi valorile, sa ajungi sa faci cunostinta cu tine, sa constientizezi ca eul tau interior are nevoie de forta ta interioara.
Organizator: Cabinet individual de psihologie – Balan Florina Natalia
Data: 21.01.2012, ora 14:00
Durata: 10 intalniri a cate doua ore
Pret: 25 lei/ intalnire/ persoana
Numar participanti: max 12 persoane
E-mail: cafeneaua_de_psihologie@yahoo.com
Locatia: Constanta
Daca te-ai afirmat pe tine in fata ta, te ajuta sa fii bun, competent, unitar, stabil, capabil sa iei decizii libere si detii controlul asupra vietii tale. Daca esti congruent cu adevarata ta natura si iti dai seama care sunt nevoile tale in viata, adevaratele tale nevoi, vei ajunge sa realizezi cate lucruri inutile si care nici macar nu-ti fac placere faci in fiecare zi.
Cunoasterea de sine reprezinta perceptia propriei existente, cu bucuriile, temerile, tristetea, fericirea, ingrijorarea, confuzia, durerea. Toate acestea sunt ale noastre si nu le putem cunoaste decat aplecandu-ne asupra a ceea ce simtim, asupra a ceea ce vrem, pentru a afla raspunsurile la intrebarile ce ne framanta:
Cine sunt eu ?
Ce valori am ?
Ce ma motiveaza ?
Care este viziunea mea despre lume?
Cum ii vad pe ceilalti ?
Ce vreau cu adevarat de la viata mea?
Ce vreau sa schimb la mine?
Atelierul se adreseaza persoanelor interesate de un demers de dezvoltare personala, axat atat pe cunoasterea de sine cat si pe relatiile cu ceilalti.
Mod de lucru: Este un atelier bazat pe experiente de lucru in grup, cu propriile credinte, emotii si comportamente, intr-un cadru propice dezvoltarii.
Beneficii:
Constientizarea identitatii personale;
Identificarea modului in care filtrezi realitatea din jurul tau;
Cunoasterea misiunii si valorilor tale, a modului in care te exprimi;
Identificarea nevoilor tale, recunoasterea nevoilor celor din jurul tau si descoperirea modului in care poti sa satisfaci aceste nevoi.
Tehnici folosite: psihoterapie de grup in care oamenii afla ce inseamna sa inveti prin a face facilitand stabilirea unui echilibru personal intre nevoile interne si cerintele realitatii, prin redescoperirea si antrenarea resurselor de spontaneitate si creativitate ale persoanei. Grupul produce o atmosfera prietenoasa si stimulatoare care indeamna persoana sa se exprime prin a pune in scena diferite dimensiuni ale vietii sale.
Inscrierea se face prin trimiterea unui e-mail cu numele, varsta si numar de telefon.
Va invitam sa ne cunoastem impreuna!
Cabinet individual de psihologie – Balan Florina Natalia