Workshop-ul se adreseaza parintilor dornici sa-si cunoasca copiii si altfel, intrand in contact cu imaginatia celor mici.
Copiii se identifica natural cu eroii si povestea basmului deoarece "A fost odata ca niciodata" este un taram magic al tuturor posibilitatilor, ce aparent vine sa se opuna realitatii presarate cu reguli, pe care parintii o guverneaza.
Organizator: Cabinet Individual de Psihologie Gubavu Stefania Elena
Data: miercuri, 24.06.2015
Durata: 3 ore, 17.00 -20.00
Pret: 80 lei
E-mail: stefania_gubavu@yahoo.com
Tel: 0744-884.165
Locatia: Bucuresti
Nevoia de basm este vitala pentru sanatatea psihica a copilului, caci ii ofera sansa sa dea glas nevoilor, fricilor, resurselor sale, traite in relatia cu parintele, cu el insusi, cu viata.
In acest workshop vom explora semnficatia psihologica a personajelor in basme, a relatiilor dintre acestea, a drumului, obstacolele intalnite, confruntarile, personajele ajutatoare, finalul basmului. Vom raspunde la intrebari precum:
De ce ii place copilului meu acel personaj? Ce inseamna pentru el acest personaj?
Cum pot sa-mi dau seama despre nevoile copilului meu in relatie cu mine din basm?
Cum pot sa-mi dau seama de neputintele pe care le traieste copilul meu in prezent? Dar despre resursele lui de a gestiona un conflict? etc.
Va propun sa veniti pregatiti cu basmul preferat al copilului vostru pentru a calatori in sufletul viu basmului, al fiecaruia dintre noi.
Stefania Elena Gubavu – psihoterapeut de orientare analitica; formare in analiza de simbol, sandplay.
Cabinet Individual de Psihologie Gubavu Stefania Elena