Te iubesc!
Rîndurile de mai jos sunt scrise de ziua mea ,anul acesta ! Sunt scrise cu stingacie si multa durere, repede, fara sa gindesc si sa rationez , am scris la viteza maxima sa nu ma cenzurez pentru stil sau mesaj. Asta a fost starea mea pana te'am cunoscut, pana ai reaparut in viata mea! Sunt crimpeie de simtire asa vei intelege cine esti tu pentru mine si ce esti tu pentru mine! Te iubesc ! si nu imi pasa de nimic altceva in rest ! Doar de tine si cat de fericita poti fi cu mine sau ce pot face sa fii fericita, sa atingi fericirea ce o meriti cu prisosinta. Tu cea mai iubita dintre iubite !
Mihaela ! esti si sunt sortit pentru tine !
nu ma vrei voi fi umbra ta doar chema'ma si voi fi din nou linga tine, linga sufletul si inima ta
“Timpul meu s’a oprit , încâ de la venirea mea aici pe pâmînt! Se scurge pe lîngâ mine cu o vitezâ ametitoare, eu râmîn pe locul venirii si al damnatiunii ancorat de îmbrâtisarea nesansei si a groazei ce si’a înfipt ghearele adînc în trupul meu , facîndu’mâ sâ sîngerez cu durerea neîmplinirii .Sunt prins de ea pentru o eternitate? Am voie sâ simt numai durerea? Oare ce poate sâ însemne fericirea, bucuria, dragostea, iubirea? Oare cum este sâ nu fii trâdat si mintit? Cum este sa fii iubit? Cum este sâ fii ingemãnat? Cum poate sâ fie sa fii dorit?
Soarele nu mai vrea sã aparã! Cerul este apãsãtor si greu .Arborii mor încet, pierd una cîte una frunzele galbene bolnave de trecerea timpului. Semnele mortii sunt pretutindeni, împingînd viata câtre un alt târîm . Locul unde nu voi ajunge nici o datâ! Acest loc al vietii este interzis celor ca mine, este pentru cei care au fericirea in tot plinul vietii lor. Demult am trecut pe lîngâ locul unde se trãieste fericirea unde se simte si se citeste pe chipul celor ce au primit-o . Unde se trãieste si se simte in aer .Tînjesc sã nu mai am durere ,cãci îmi simt zbaterea inimii obosite ce îsi doreste linistea mortii si odihna ei .DA! Linistea si odihna lipsei de teama cã nu te voi gãsi! Frica de a nu te fi pierdut se hrãneste cu viata ce mi’a râmas,se tine strins de mine atîta timp cît sunt viu! Am gãsit ! Mã va pierde! Cãci mort nu o sã mai aibe putere asupra mea! Trupul pãmîntesc! Il va pierde! Cu sigurantã! Da! Ěl va pierde pentru tot deauna! Dar stie, si nu vrea sã mâ piardâ! Imi strecoarâ din timp în timp cîte o sperantâ înselãtoare .Sperantâ ce mâ pâtrunde adînc , trupul tresaltâ si acest fapt este suficient sâ prindâ putere si sâ renascâ pentru a mâ stâpîni si mai dureros si tiranic.Este chinul continuu al exsitentei mele! Stiu câ nu mâ va abandona decît atunci cînd voi trece în nefiintâ .Am tot încercat sâ o însel dar este mult mai puternicâ decît mine câci nimic nu o poate face sâ renunte la prada ce a gâsit în sufletul meu. Sunt învins? Nu ! Asa sunt sortit ! Destinul meu, este pentru aceastâ viatâ! Lupta o duc de mult dinainte de a veni aici pe pâmînt! Luptâ grea si lungâ! Dar zilnic pierd putin cite putin .Acum nu mai am ce pierde .Dar ea nu stie acest lucru si sunt in cîstig câci o voi face sâ piardâ .Trebuie sâ termin acest chin .O voi lipsi de gustul dulce al victoriei prin trecerea mea in nefiintâ. Nu ea va fi cea care mâ ucide! Eu mâ voi ucide dar in trup nu si in suflet caci nu este al meu! Este fârâ de putintâ în fata sufletului meu! Vointa este singurul meu atuu in fata ei! Nu îmi poate fi luatâ ! Mâ voi smulge din reteaua ei de durere si neputintâ si ..si …si…vointa mea o va face sâ piardâ .Cu vointâ am apârat adevârul ,adevâr ce nu poate fi negat doar trecut sub semnul uitârii. Ipocrizia minciunii nu mâ poate însela si nici nu mâ va face pârtas. Realitatea mea este neantul si disolutia lipsa simturilor chinuite de dorintâ si neîmplinire, remuscârile lucrurilor nefâcute .Doream si doresc sâ pot dârui darul de liniste in dragoste si iubire celor ce-i iubesc,dar unde sunt ei? unde esti tu? Iubito mult asteptatâ? Mâ râscumpâr pentru durerea de a nu fi te întîlnit! Este minunat câ pot învinge destinul ce te tine ascunsâ de inima si dragostea mea! Fericire unde esti? Am învins frica! Ultima bâtâlie hotârârâste soarta râzboiului .Si eu voi cîstiga aceastâ luptâ! Pretul victoriei este fericirea ce vreau sâ ti-o dâruiesc tie Iubita mea anonimâ si nestiutâ decît în taina inimii mele!Splendoarea vietii si fericirea o vei primi în dar de la mine necunoscutul .Si voi putea sâ rog pe Tatâl sa te acopere in slava lui cu fericirea ce trebuia sa o primim noi împreunâ! Te iubesc! De ce nu ai venit în viata mea? Binecuvîntatâ fii sortita mea! IUBIREA sâ’ti asternâ viata si fericirea sâ’ti fie cunoscutâ din tot adincul fiintei tale! Eu te iubesc si dincolo de neant! Sunt si voi fi al tâu pentru toate timpurile.”