Doliul este ca o calatorie lunga, mai usor de parcurs alaturi de oameni care inteleg durerea, stiu sa asculte si sa ofere incurajari, cu rabdare si caldura.
Grupul de sprijin este un grup in care 6-12 oameni care sufera in urma pierderii unei persoane apropiate se intalnesc periodic. Prin tehnici terapeutice moderne, toti participantii isi vor exprima suferinta intr-un mod sanatos, unic si personal, care duce spre acceptarea trecutului si recapatarea bucuriei de a trai in prezent si viitor.
Organizator: Cabinet Individual de Psihologie Sirbu Alina Georgeta
Perioada de desfasurare: august-noiembrie 2013
Frecventa: in fiecare zi de miercuri, intre orele 16.00 – 17.30
Pret: 30 lei/intalnire (persoanele cu venituri lunare sub 1000 RON beneficiaza de gratuitate)
Numar participanti: 6 – 8 persoane
Data limita de inscriere:
E-mail: alinas.sirbu@gmail.com
Tel: 0726-380.178
Locatia: Timisoara, str. Remus, nr. 7A
Ce e special la aceste intalniri?
• Nimeni nu se mai simte singur(a)!
"Sunt mandra de mine ca am reusit sa-mi deschid sufletul in fata unor straini, care apoi mi-au devenit prieteni. Numai la aceste intalniri pot vorbi despre moartea sotului meu fara sa simt ca ii deranjez pe cei ce ma asculta." (Maria, 37 ani)
• Aflam ca durerea va deveni mai suportabila cu timpul!
"Initial, eram convins ca povestile altora ma vor lasa rece sau ma vor tulbura si mai tare. Am fost surprins de cat de asemanatoare este durerea si am respirat usurat sa aflu ca nu innebunisem si ca toate starile mele erau firesti." (Alin, 40 ani)
Cabinet Individual de Psihologie Sirbu Alina Georgeta