Buna ziua,
Am 36 de ani, iar anul trecut am nascut o fetita, dupa o casatorie de 6 ani. Cand am ramas insarcinata, am fost foarte bucurosi amandoi, mai ales ca sotul meu isi dorea un copil de mult timp. In timpul sarcinii, lucrurile au decurs normal, am avut o sarcina usoara. Dupa ce am nascut insa, lucrurile s-au schimbat. Am venit acasa cu cea mica, iar sotul meu nu statea pe acasa mai deloc. Desi si-a luat 2 saptamani liber, pleca de dimineata si mai venea dupa 4-5 ore. Eu n-am putut alapta, iar cea mica a mancat lapte praf. Sotul meu nu s-a trezit niciodata noaptea sa o hraneasca. Dupa ce a reinceput lucrul, a inceput o perioada in care ba venea acasa la baita celei mici, ba nu. Asa ca am inceput sa fac singura si baita si tot ce tine de cea mica. Mai trebuie sa adaug ca nici in ziua de azi, el nu i-a facut baie, nu i-a dat sa manance si a stat cu ea singur cred ca maxim de doua ori. Plus ca atnci cand vine acasa este baut, si cand i-am cerut sa vina acasa treaz fara sa bea si sa stea macar 10 minute cu cea mica, a spus ca el este foarte stresat cu serviciul si nu vrea sa vina acasa sa-si verse nervii pe noi. Eu nu mai stiu ce sa fac si ce sa mai zic, pentru ca de fiecare data cand spun ceva, spune ca vreau sa fac tot timpul scandal. As vrea sa rezolv problema asta, pentru ca inca nu sunt pregatita sa plec din mariajul asta, ma gandesc si la copil. Oare cum a spus ca vrea mult un copil, iar acum nici nu-si petrece timpul cu ea? Iar cand e acasa, e aproape tot timpul absent.... El spune ca el intretine casa si ce altceva mai vreau eu sa faca? Iar in weekend, dimineata pleaca si mai vine dupa 4 5 ore, zice ca sta la cumparaturi, dupa care vine acasa si doarme....Daca ii spun ceva, imi reproseaza ca eu nu vreau ca el sa se odihneasca.
Va multumesc anticipat pentru raspuns