Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro
  • Psihologie
  • Servicii Psihologice
  • Cabinete psihologice
  • Asociatii psihologice
  • Dezvoltare Personala
  • Biblioteca Online
  • Contact
  • Forum
  • Prima pagină ‹ Articole ‹ Divertisment
  • Schimbă dimensiunea fontului
  • Versiune printabilă
  • Termeni si conditii
  • FAQ
  • Înregistrare
  • Autentificare

Copiii spun lucruri traznite

Bancuri, glume, povestioare cu haz; zodiac etc. Umor pentru toate varstele. Aici poti sa-ti exprimi parerea despre subiectul Divertisment.
Scrie un răspuns
3 mesaje • Pagina 1 din 1

Copiii spun lucruri traznite

Mesajde CONSTANTA VASILE » Sâm Feb 20, 2010 10:04 pm

1.. O fetita vorbea cu profesorul despre balene. Profesorul spunea ca este fizic imposibil ca o balena sa inghita un om pentru ca are gatul prea stramt. Fetita i-a spus ca prietenul ei Johan a fost inghitit de o balena. Iritat, profesorul i-a repetat ca acest lucru este fizic imposibil. Fetita i-a raspuns: "Cand am sa merg in rai, am sa-l intreb pe Johan". Atunci, profesorul a intrebat-o: "Si daca Johan a ajuns in iad ?" si fetita i-a raspuns: "Atunci, ai sa-l intrebi tu"

2.. La o gradinita, educatoarea i-a pus pe copii sa deseneze. In timp ce se plimba printre ei, a observat o fetita care era foarte concentrata asupra desenul ei si a intrebat-o ce deseneaza. Fetita i-a raspuns ca il deseneaza pe Dumnezeu. Educatoarea i-a spus ca nimeni nu stie cum arata Dumnezeu. Fara sa isi ridice privirea de pe desenul ei si la fel de concentrata pe pictura, fetita i-a raspuns: Ai putina rabdare, imediat vor sti !

3. Parintii discutau cu copiii lor de 5 si 6 ani despre cele 10 porunci. Dupa ce au ajuns la porunca despre cum "sa-ti cinstesti parintii", copilul cel mic i-a intrebat daca exista vreo porunca si pentru parinti despre cum sa-si trateze copiii. Cel mare a raspuns fara sa stea pe ganduri "sa nu omori"

4. O fetita statea langa mama ei si o studia. La un moment dat, a observat cat de multe fire de par alb are pe cap si a intrebat-o de ce.. Mama i-a raspuns: "De cate ori ma superi, sau faci un lucru rau si eu sunt nefericita, imi iese cate un fir alb". Dupa cateva momente de gandire profunda, fetita i-a raspuns: "Deci asa a ajuns bunica sa aiba tot parul alb …"

5. Elevii dintr-o clasa au fost fotografiati pe rand. Profesoara i-a sfatuit sa ia fiecare toate pozele celorlalti pentru ca atunci cand vor creste mari sa spuna "Iat-o pe Jennifer, este avocata" sau "Iata-l pe Michel, e doctor". O voce micuta din fundul clasei, striga: "Si iat-o pe doamna profesoara, e moarta"

6. Un profesor le preda elevilor despre circulatia sangelui. Ca sa fie mai clar, le-a dat un exemplu: "Daca voi sta in cap, tot sangele se va duce in jos si voi fi rosu la fata. E clar acum ?" Un elev insa, avea o nelamurire "Atunci cum se face ca daca stau in picioare, acestea nu devin rosii". Colegul de banca ii sopteste imediat "pentru ca picioarele tale nu sunt goale"
:P

Alte subiecte postate de CONSTANTA VASILE

Dragostea si Consecintele ei
Socurile Emotionale genereaza Cancerul
Viata este ca o cafea buna
Cum putem interveni in cazul unui atac de panica
Anxietatea la Adolescenti

CONSTANTA VASILE
Maestru
Maestru

ALTE ARTICOLE

• Masajul erotic...un mod relaxare??
  •  
  • Homosexualitatea intre dat biologic si alegere
  •  
  • Legatura de cuplu si individualul
  •  
  • Factori care ma motiveaza la locul de munca
  •  
  • Dragostea si Consecintele ei
  •  
  • ADN-ul este influentat de cuvinte
  •  
  • Definitia empatiei - CUTREMURATOR
  •  
  • Desconsiderarea: cum facem din armăsar ţânţar
  •  
  • ESEU Re:Concurs"Sansa ta sa castigi un training!"
  •  
  • tulburarea de personalitate borderline
  •  

Sus

Re: Copiii spun lucruri traznite

Mesajde prichindelisor » Joi Mar 11, 2010 11:32 am

Ce e căsătoria?
    Căsătoria e când păstrezi fata şi nu trebuie să le-o mai dai înapoi părinţilor ei"- Eric, 6 ani

Ce fac îndrăgostiţii la prima întâlnire?
    "La prima întâlnire îşi spun numai minciuni unul altuia şi asta îi face suficient de interesaţi să se mai vadă şi a doua oară" - Martin, 10 ani

"Nu fac decât să mănânce cotlete de porc cu cartofi prăjiţi şi vorbesc despre dragoste" - Craig, 9 ani

Care e vârsta potrivită pentru a te căsători?
    "Imediat ce termin grădiniţa, o să-mi caut o soţie " - Bert, 5 ani

"84 de ani - pentru că la vârsta asta nu trebuie să mai lucrezi şi ai tot timpul din lume să-l iubeşti pe celălalt" - Judy, 8 ani

Când se îndrăgostesc oamenii?
    "Nimeni nu ştie de ce se întâmplă, dar am auzit că are legătură cu felul în care miroşi. De asta parfumul şi deodorantul sunt aşa de cumpărate" - Jan, 9 ani

"Când un om are pistrui şi găseşte pe altcineva care are pistrui" - Andrew, 6 ani

"Mi se pare că trage cineva cu o săgeată în tine, sau ceva de genul ăsta, dar restul nu e chiar aşa de dureros" - Harlen, 8 ani

Cum e să te îndrăgosteşti?
    "E ca o avalanşă şi trebuie să alergi ca să te salvezi" - Roger, 9 ani

"Dacă atunci când te îndrăgosteşti e ca atunci când înveţi cum să spui cuvinte pe litere, eu nu vreau. Îţi ia prea mult timp" - Leo, 7 ani

De ce se ţin îndrăgostiţii de mână?
    "Le e teamă să nu le cadă verighetele, pentru că au dat o grămadă de bani pe ele" - Gavin, 8 ani

Când poţi să săruţi pe cineva?
    "Nu ar trebui să săruţi niciodată o fată înainte de a avea suficienţi bani ca să-i cumperi un inel şi un videoplayer, pentru că o să vrea să vadă imagini de la nuntă" - Allan, 10 ani

Cum e mai bine: singur sau căsătorit?
    "E mai bine pentru fete să fie singure, dar nu şi pentru băieţi. Băieţii au nevoie de cineva să cureţe după ei"- Anita, 9 ani

"Mă ia durerea de cap când mă gândesc la asta. Sunt doar un copil. Nu am nevoie de astfel de necazuri" - Will, 7 ani

Opinii sincere despre căsătorie
    "Sunt pentru dragoste, atâta timp cât nu se întâmplă când e Simpsons la televizor" - Anita, 6 ani

"Dragostea te va găsi, chiar dacă încerci să te ascunzi de ea. Eu tot încerc să mă ascund de când aveam 5 ani, dar fetele mă găsesc orice-aş face" - Bobby, 8 ani

"Nu mă grăbesc să mă îndrăgostesc. Clasa a IV-a mi se pare suficient de grea" - Regina , 10 ani

"Dragostea e o prostie, dar s-ar putea să o încerc din când în când" - Floyd, 9 ani
    prichindelisor
    Maestru
    Maestru

Sus

Re: Copiii spun lucruri traznite

Mesajde prichindelisor » Mar Feb 21, 2012 5:46 pm

Despre mame - Raspunsuri date de copii din clasa a doua la urmatoarele intrebari:
    De ce a facut Dumnezeu mame?1. Ea e singura care stie unde e banda de lipit.
    2. Mai mult ca sa curete casa..
    3. Sa ne ajute pe noi cand ne nastem.

Cum le-a facut Dumnezeu pe mame?
    1. El a folosit pamant, cum ne-a facut si pe noi.
    2. Magie, plus putere suprema, si a amestecat mult.
    3. Dumnezeu a facut mame la fel ca mine si tine ... Numai ca el a folosit piese mai mari...

Din ce ingrediente au fost facute mamele?
    1. Dumnezeu a facut mame din nori si par de inger si cele mai frumoase lucruri din lume si o masura de severitate.
    2. Ele trebuie sa aiba startul din oase de om. Dupa aia s-a folosit foarte multa ata, ma gandesc.

De ce Dumnezeu te-a dat pe tine mamei tale si nu altei mame?
    1. Pentru ca noi suntem neamuri..
    2. Dumnezeu a stiut ca ea ma iubeste mai mult decat mamele altor oameni.

Ce fel de fetita a fost mama ta?
    1. Mama mea a fost totdeauna mama mea si nimic altceva.
    2. Nu stiu, ca nu am fost pe vremea aia, dar cred ca a fost mare sefa.
    3. Altii imi spun ca ea era buna candva.

Ce a trebuit sa stie mama ta despre tatal tau inainte ca ea sa se casatoreasca cu el?
    1. Numele lui de familie..
    2. Ea a trebuit sa stie trecutul lui. Daca a fost un escroc? Daca se imbata cu bere?
    3. Daca face cel putin $800 pe an, daca el a spus ’nu’ la droguri si ’da’ la treburile casei?

De ce mama ta s-a casatorit cu tatal tau?
    1. Tatal meu face cele mai bune macaroane din lume. Si mama mea mananca mult.
    2. Ea a devenit foarte batrana si nu mai putea sa faca nimic fara el.
    3. Bunica mea mi-a spus ca mama mea nu a avut sapca gandirii pe cap cand s-a maritat cu tata.

Cine-i boss la voi in casa?
    1. Mama mea nu vrea sa fie boasa, dar ea trebuie sa fie pentru ca tatal meu e pampalau.
    2. Mama e. Poti sa-ti dai seama dupa cum face inspectia camerei mele. Ea vede orice sub pat.
    3. Eu cred ca mama e, numai pentru ca ea are mai multe de facut decat tatal meu.

Care-i diferenta dintre mama si tata?
    1. Mama lucreaza la lucru si lucreaza acasa, iar tata lucreaza numai la lucru.
    2. Mama stie cum sa vorbeasca cu profesorii fara ca sa-i sperie.
    3. Tatii sint inalti si puternici, dar mama are puterea reala, pentru ca ea este cea pe care o intrebi cind vrei sa petreci o noapte acasa la prieteni...
    4. Mama are magie, ea te face sa te simti bine fara doctor.

Ce face mama ta in timpul liber?
    1. Mamele nu au timp liber.
    2. O auzi pe ea zicand ca plateste facturi toata ziua.

Ce ar trebui sa schimbe mama ta, ca sa fie perfecta?
    1. In interior ea e deja perfecta. Pe dinafara cred ca ar trebui o operatie de frumusete.
    2. Dieta.

Daca ai putea sa schimbi ceva la mama ta, ce ar fi?
    1. Ea ma obliga tot timpul sa imi tin camera curata. As sterge asta din ea.
    2. As face-o mai desteapta. Atunci ea ar sti ca sora mea e cea care a facut prostii, si nu eu.
    3. Eu as dori ca ea sa scape de ochii invizibili de la spatele capului...
    prichindelisor
    Maestru
    Maestru

Sus

Scrie un răspuns
    3 mesaje • Pagina 1 din 1

Înapoi la Divertisment