Centrul Psiho-Armonie anunta inceperea unui nou grup pentru Dezvoltare Personala facilitat de CRISTINA STERIE.
Data de incepere: grupul va avea prima intalnire in week-end-ul 3 -4 februarie 2018
Durata: intervalul orar 09:30 - 18:00 - cu o ora pauza de pranz
Pret: 400 RON / intalnire
E-mail: csterie@yahoo.com/ contact@centrulpsihoarmonie.ro
Tel: 0730-028.680 (10:00 – 19:00)
Locatia: In cadrul Centrului Psiho-Armonie - Str. N. Constantinescu, nr. 11, bl. 11, sc. 1, ap. 2 sector 1; Bucuresti
Cum se desfasoara? - Intalnirile vor avea loc in week-end, cu o frecventa de un week-end pe luna, timp de 8 intalniri.
Abordarea pe care aleg sa o utilizez, atat in practica individuala cat si in cea de grup, este una eclectica. Formarea mea de baza este in psihoterapie cognitiv-comportamentala. De aceea continui sa imi conceptualizez abordarea utilizand in special aceasta scoala terapeutica, considerand ca imi ofera claritate si structura. Formarile ulterioare mi-au adus un plus de creativitate si o paleta larga de tehnici si metode pe care astept sa le impartasesc cu voi.
Terapiile scurte, centrate pe resurse si solutii m-au invatat sa privesc clientul ca pe un colaborator egal in demersul schimbarii.
Hipnoza ericksoniana m-a ajutat sa devin creativa si sa caut resursele latente si experientele pozitive uitate ale clientului pentru a aduce in prim plan punctele tari ale acestuia in procesul schimbarii.
Terapia sistemica de familie m-a ajutat sa inteleg importanta sistemului familial din care provenim si a celui in care traim in prezent, in implementarea schimbarilor.
Terapia strategica mi-a facilitat o abordare tintita, focusata pe gasirea de alternative noi si de succes, incompatibile cu solutiile falimentare incercate in trecut.
Analiza tranzactionala mi-a clarificat intelegerea procesului intra-psihic individual si a dinamicii din relatiile inter-umane si mi-a furnizat un set nou de concepte inteligibile si usor transmisibile clientilor in decodificarea propriilor tipare psihologice.
Astept sa impartasesc toate aceste cunostinte si deprinderi in demersul pe care il vom intreprinde impreuna si in experienta pe care o vom crea in comun.
Despre Cristina: Cristina este psiholog principal in psihologie clinica si psihoterapie cognitiv-comportamentala, formator si supervizor. Acreditare avansata in Terapia centrata pe scheme cognitive (Schema Therapy). Cristina are de asemenea competente in psihoterapii scurte centrate pe resurse si solutii, psihoterapie sistemica, psihoterapie scurta-strategica, hipnoza clinica si ericksoniana si analiza tranzactionala.
Centrul Psiho Armonie Sterie si Tepurlui