Buna ziua,
Pentru pregatirea prenatala oferta este urmatoarea:
Sunt 12 ore de curs (3 ore sambata si 3 ore duminica, pauza un week-end, apoi iara 3 ore sambata si 3 ore duminica) care constau in discutii, lucru activ si oferirea de informatii despre:
· sarcina (schimbari, pozitii de confort, alimentatie)
· travaliu (ce este?, etapele, suport afectiv, modalitati de confort, respiratie , tehnici de relaxare)
· nasterea naturala (ce se intampla?, ce face mama?, pozitii pentru nastere, respiratie, primirea de suport afectiv)
· nasterea prin cezariana (ce se intampla? cand este necesara? pregatire pentru cezariana , recuperarea postoperatorie)
· perioada post-natala - prima luna (pregatirea pentru bebe, alaptarea, ingrijirea, somnul, relatia cu bebe)
· viata de cuplu post - nastere (relatia dintre parteneri, timpul petrecut unul cu celalalt, relatia sexuala etc.)
Acest curs costa 420 lei. Pentru partener participarea este gratis.
Pregatirea mea din punct de vedere profesionala este in consiliere psihologica, psihoterapie si pregatire prenatala Lamaze.
Telefonul: 0728.47.15.06, e-mail: contact@consiliere-psihologica.ro
Grupul de suport vizeaza mamici ce au copii pana in 2 ani. Urmaresc sa abordez in grup teme ce raspund la probleme precum urmatoarele:
- Nu stiu cum sa am grija de bebe
- Sunt tot timpul ingrijorata, stresata, plictisita
- Imi vine mai mereu sa plang, sa tip, sa plec de acasa
- Oare imi educ bine copilul?
- Primeste suficient lapte? Il alaptez cum trebuie?
- Il voi putea feri de rele?
- Simt ca trebuie sa am grija de toti, dar de mine cine are grija?
- Mama nu ma respecta, nu asculta si nu urmeaza deciziile mele
- Copilul plange mai tot timpul
- Oare copilul meu e prea gras/ slab? Toti cei din jur zic asta. Ce ma fac?
- Soacra ma critica tot timpul
- Nu vrea sa ia suzeta
- Nu doarme bine/ doarme prea mult
- Ma simt vinovata mai mereu
- Sotul nu ma intelege
- Ii dau dintii si nu mai mananca, ce fac?
- si multe aletele
In acest grup poate veni orice mamica insotita, sau nu, de ingerasul ei. In grup nu va fi nimeni criticat sau judecat. Intalnirile se vor a oferi un sprijin si idei noi, dar si de descoperire de noi resurse, de incredere in sine, de puterea de a vedea problemele si din alte unghiuri, de a se descoperi fiecare pe sine si pe bebe, de a invata unele de altele.
Intalnirile vor dura 2 ore si costa 60 de lei, realizandu-se fie lunar, fie la doua saptamani (la cererea grupului), sambata.
Pregatirea mea din punct de vedere profesionala este in consiliere psihologica, psihoterapie si pregatire prenatala Lamaze.
Telefonul: 0728.47.15.06, e-mail: contact@consiliere-psihologica.ro
Zi placuta,
Roxana Olaru