Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Cabinet Individual de Psihologie - Negoita Lucianpsiholog-cabinet-psihologic-Cabinet Individual de Psihologie - Negoita LucianJudet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Zona / cartier: Piata Domenii
Adresa: Str. Aviator Mircea Zorileanu nr. 16, sector 1
Persoana contact: Psiholog Lucian Negoita
Persoana contact: Veronica Socol - programari
Telefon: 0733.380.723
Telefon: 0722.644.700
Email: negoita_lucian2002@yahoo.com
Website: http://www.luciannegoita.ro
 
 
 
Psiholog Leonard Dragoş Lucian Negoiţă apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 04867, cu atestare in:
- Psihoterapie cognitiv-comportamentala, prin Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Consiliere psihologica - cognitiv-comportamentala, prin Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Psihoterapii scurte colaborative orientate pe resurse si solutii, prin Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Consiliere psihologica - scurta colaborativa orientata pe resurse si solutii, prin Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
 
Cabinet Individual de Psihologie Negoiţă Leonard Dragoş Lucian este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, apare in Registrul Unic al Psihologilor – partea a II-a, cu numarul de inregistrare 10B0778.
 
Lucian Negoita
  • psihoterapeut specialist
  • formator – hipnoterapie si psihoterapie cognitiv-comportamentala
  • doctorand in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Bucuresti
competente profesionale in:
  • hipnoza clinica
  • psihoterapie cognitiv-comportamentala
  • psihoterapie strategica
  • psihoterapii scurte centrate pe solutii si resurse
  • psihoterapie sistemica pentru cuplu, copil, familie
Sunt un psihoterapeut care-si considera clientii parteneri, oameni cu calitati si resurse, oameni care traverseaza perioade mai putin placute in bucla de timp numita viata, oameni care vin in terapie pentru a-si gasi directia cea buna si care sunt plini de energie si curaj, oameni motivati sa descopere mai mult sens, oameni care vor sa aiba mai multa pofta de viata si sa se bucure de ea.
 
Ca psihoterapeut, in practica privata colaborez cu oameni ce-si doresc terapie individuala, "atacand" impreuna dificultati precum fobii, diverse dependente (jocuri de noroc, fumat, alcool, droguri), anxietate, atacuri de panica, tulburari sexuale, probleme de comunicare, de interrelationare, depresii si stres, oboseala.
Lucrez cu aceasi implicare cu familii ce au copii cu varsta intre 7 si 14 ani sau cu adolescenti.
O alta directie terapeutica in care sunt specializat imi permite sa ofer servicii de consiliere maritala sau terapie cuplurilor ce traverseaza perioade mai incarcate in care comunicarea si relatia in sine sufera.

Servicii psihologice

Psihoterapie
 
Da, exista suferinta emotionala, psihica. Stim cu totii. Am simtit-o sau o simtim cu totii pe pielea si in sufletul nostru. Putem invata din suferinta si s-o reducem sau chiar indeparta mai repede cu ajutorul unei psihoterapii. Chiar numele psiho-terapie arata asta, vindecarea, tratarea sufletului.
De obicei, noi oamenii, ne dorim sa imbunatatim lucrurile cat mai repede. Sa scapam de suferinta rapid. Pentru a mari aceste sanse si a grabi procesul terapeutic, te consider partenerul meu, suntem o echipa in acest parcurs. Ma poti privi ca pe un ghid sau antrenor emotional si relational. Si fiindca nu putem lua campionatul din prima etapa (aceasta este pentru domni), sau cum o floare nu imboboceste intr-o singura zi, asa si schimbarea are nevoie de timp. Ca sa ne antrenam folosesc niste exercitii, tehnici, pastille terapeutice sau teme care sa te tina conectat si acasa, la birou, in parc sau unde vrei tu, practic in viata de zi cu zi, in viata obisnuita.
 
Consiliere si coaching
 
Din punctul meu de vedere, consilierea este un proces de optimizare si dezvoltare a Inteligentei Emotionale, necesar noua tuturor. Avem o inteligenta si o maturizare cognitiva, avem o inteligenta a corpului si o maturizare fiziologica. Insa, sunt momente in care realizam ca emotionalul a cam ramas in urma logicului, rationalului.
O componenta importanta a procesului de consiliere poate fi reprezentata si de stabilirea si atingerea a unor obiective practice, profesionale. Alegerea unei cariere sau schimbarea celei vechi, dorinta de evolutie pe scara unui job, imbunatatirea relatiei cu partenerul sau cu copilul, sunt cateva exemple de obiective ce pot fi indeplinite mai usor intr-un asemenea proces de insotire, consiliere sau life coaching, pe drumul schimbarii.
 
Seminarii motivationale
 
In timp, am devenit constient de impactul emotional pe care-l am asupra oamenilor, impact ce-i poate ajuta sa schimbe, sa aleaga, sa mearga mai departe.
Am devenit constient de aceasta abilitate si datorita dizabilitatii mele, mergand si vorbindu-le tinerilor din licee si universitati, dar si adultilor din corporatii multinationale.
 
Grupuri de dezvoltare personala
 
Stim ca grupul este un microcosmos social, spatiul in care reproducem cu sau mai ales fara voia noastra atitudinile si comportamentele care ne impiedica sa avem uneori relatiile bune cu noi si cu ceilalti. Putem constientiza  pattern-uri si strategii vechi ce ne-au ajutat candva sa facem fata unor situatii dar pe care alegem inconstient sa le folosim si in prezent si, mai ales, invatam strategii noi, diferite, ca sa putem merge mai departe si evolua, noi si relatiile noastre.
 
Workshop-uri profesionale
 
Imi place sa impartasesc cu colegii de breasla aflati la inceput si sa-i ajut sa devina profesionisti foarte buni! Sa faca parte din acei 10%  din varful piramidei profesionale, adica de SUS, pentru oameni.
Si eu am fost la inceputuri, si eu am avut temeri, intrebari, ingrijorari. Stiam in principiu CE sa fac, dar nu stiam CUM.
Aceste intalniri sunt foarte practice, cam 20-30% teorie, informatii si restul aplicare, exersare si invatare. Modelarea este o strategie prin care eu arat live CUM se face, apoi fiecare exerseaza. Se lucreaza in diade sau in grupuri mici.
 
Workshop-uri pentru publicul larg
 
Este un obiectiv de-al meu sa scot terapia cat mai mult din cabinet si sa o duc mai spre oameni, sa o fac mai accesibila si mai putin “Bau-Bau”
Asemenea workshop-uri sunt caile prin care promovez tehnici, strategii si metode de schimbare.
 
Seminarii parenting
 
Nu ne nastem parinti sau soti buni. Insa, ca orice abilitate de pe lumea asta, putem invata, ne putem perfectiona si antrena.
In munca mea, incerc doar sa invat parintii cum sa greseasca mai putin si sa le ofere copiilor HRANA EMOTIONALA ce ii va proteja ca viitori adulti de Anxietate, Depresie, Sinucidere, Abuzuri si dependente... adica cei 4A: Atentie, Afectiune, Apreciere si Aprobare!
 
Program de mentorat
 
Se desfasoara in grupuri mici, de 6 maxim 8 persoane. Presupun intalniri bilunare. Se adreseaza psihologilor incepatori ce vor sa devina foarte foarte buni!
Impartasesc din experientele mele din cabinet, din lucrul cu sute de oameni ce au ales sa lucram o perioada, din ce am invatat de-a lungul anilor cheltuind mii de euro in formari si workshop-uri la care am participat, in tara sau strainatate.
Admiterea se face pe baza unei selectii. Presupune ca in timpul programului participantii sa faca cel putin voluntariat, si primesc teme pentru acasa, de exersare a ceea ce invata in aceste intalniri.
Este practic o formare-esenta in care inveti tehnici, strategii dintr-o multitudine de directii terapeutice, si mai ales cum sa le aplici si cand.


Articole publicate pe DespreSuflet:

Cursuri dezvoltare personala
     Grup intensiv de dezvoltare personala: Stop relatii toxice! (09.01.2017)
     Grup de dezvoltare personala, moderat de psiholog Lucian Negoita (06.09.2016)

Evenimente psihologice gratuite
     Mic ghid de relationare cu persoanele afectate de o trauma (13.11.2015)

Seminar
     Introducere in psihoterapie - Seara Analizei Tranzactionale (15.03.2015)
     Serile psihoterapiei (11.02.2015)

Training
     Ucenicii vrajitori. Program de mentorat. (11.09.2014)

Workshop
     Mananc ca sa traiesc sau traiesc ca sa mananc? (18.03.2015)
     Impactul divortului parintilor asupra copilului (26.05.2014)
     Sexualitatea si viata armonioasa de cuplu (28.04.2014)
     Drumul spre si dupa decizii (24.03.2014)
     Un workshop pentru workshop-uri (11.02.2014)
     Cand 1 + 1 = Noi (30.01.2014)
     Terapeuti incepatori cu temeri si intrebari (23.05.2010)


Curs valutar

23.11.2017

1 EUR 4.6546
1 USD 3.9306

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2017 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo