Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Cabinet Individual de Psihologie - Dinu Mihaelapsiholog-cabinet-psihologic-Cabinet Individual de Psihologie - Dinu MihaelaJudet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Zona / cartier: Pantelimon
Adresa: Soseaua Vergului, nr. 67, bloc 15D, scara A
Persoana contact: Psiholog Mihaela Dinu
Telefon: 0722.638.692
Email: mihaela.dinu36@yahoo.com
 
Psiholog Mihaela Dinu apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 17707, cu drept de libera practica in:
- Psihoterapie integrativa, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
 
Cabinet Individual de Psihologie Dinu Mihaela este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si este inscris in Registrul Unic al Psihologilor – partea a II-a, cu numarul de inregistrare 10B6012.
 
Membru al Colegiului Psihologilor din Romania;
 
► Formari/Cursuri/Training-uri/Workshop-uri:
 
-           Formare complementara in Psihoterapie Integrativa Oncologica – program acreditat de Colegiul Psihologilor di Romania;
-           In curs, Formare profesionala continua in Sandplay Integrativ – terapia prin jocul cu nisip;
-           Curs specializare in Psihoterapia Traumei;
-           Program de Psihoterapie Integrativa: cuplu si sexualitate, metode si tehnici de lucru; utilizate in Psihoterapia Integrativa;
-           Psihoterapie Corporala Relationala ;
-           Atacurile de panica, prieteni sau dusmani;
           
► Schimbari in constiinta.
Aceasta este solutia!
 
Credintele formate de-a lungul istoriei de viata ne structureaza linia destinului. Vechi scheme mentale sunt active. Decizii luate demult, uneori atat de ascunse ca nu ne mai aducem aminte, ne afecteaza si acum formularea motivatiilor si alegerea directiilor de actiune. Chiar daca nu mai sunt in acord cu interesele noastre prezente si in unele situatii sunt cu mult depasite de competentele actuale, deranjand, chiar libertatea de exprimare optima.
 
Libertatea de exprimare presupune constientizarea si asumarea trecutului, pentru ca fiecare porneste de la ce are. Dar, libertatea inseamna mai ales asumarea constienta a deciziilor actuale, pentru a implini rolul de creator al propriei vieti.
Acceptarea neconditionata a propriei persoane. Orice persoana este valoroasa prin simplu fapt ca exista nu prin ceea ce face.
 
Psihoterapia este un proces care presupune responsabilitate, implicare, ascultare, invatare si munca, necesita efort, timp si incredere. Este o interactiune in care se stabilesc scopuri si se construiesc strategii. Relatia este unica si sigura intr-un spatiu liber si protejat.
Desigur ca nu exista retete educationale absolute, dar exista repere bune in orientare.
 
A fi multumit de sine, este un criteriu, un punct de reper spiritual al faptului ca esti “pe locul tau si pe treaba ta”, ca realizezi exprimarea valorii personale intr-un mod armonios si eficient.
 
Multumirea de sine este obtinuta prin acordul cu tine insuti. Daca modul de viata corespunde cu dorintele tale, armonizandu-se cu mediul in care te afli... daca emotiile tale sunt in acord cu gandurile tale... daca actiunile tale sunt fundamentate pe credintele tale,... daca esti constient de motivatiile in baza carora iti fundamentezi scopurile... etc.. - Spus mai simplu: - daca, ceea ce faci corespunde cu ceea ce simti si ceea ce gandesti. - Poti spune ca te afli in stare de congruenta, in acord cu tine insati, si te poti simtii implinit si multumit de tine insuti.

Servicii psihologice

⇒ Consiliere si psihoterapie pentru copii;
⇒ Consiliere si psihoterapie pentru adolescenti si adulti;
⇒ Consiliere si psihoterapie de cuplu;
⇒ Dezvoltare personala adolescenti si adulti;
⇒ Ateliere de lucru cu copii si adolescentii (periodic);
           
Dificultati de adaptare, comunicare si relationare, timiditate, izolare, probleme de comportament, anxietate/frici/temeri, fobii, depresie, experiente traumatice, pierdere, doliu, separare, divort, frica de moarte, abuz emotional si fizic, gestionarea conflictelor, afectiuni somatice cu cauza psihica, atacuri de panica, tulburari de alimentatie, managementul stresului, dificultati in luarea deciziilor, indecizii in relatie, educatia, dezvoltarea si comportamentul copilului in familie, relatia dintre copil si parinte, relatia intre frati, dificultati de adaptare in mediul scolar sau la gradinita, comportamente agresive ale copiilor, consiliere pre si post natala, analiza si interpretarea viselor, criza adolescentei, sustinere emotionala psiho-oncologica, izolare, apatie, insomni, cosmauri, euresis, autocunoastere si optimizare.
 
“Boala incepe cu un gand, continua cu o emotie negativa si se termina cu un diagnostic la spital. Cu psihoterapie putem sa vindecam gandul!” (Dr. Gina Chiriac)
 
Va multumesc pentru vizita si va astept cu drag la cabinet!
 
Mihaela Dinu


Articole publicate pe DespreSuflet:

Psihoterapii dinamice
     Sandplay: aplicabilitate si beneficii (20.04.2018)


Curs valutar


Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2019 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo