Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Cabinet individual de psihologie - Muresan Feliciapsiholog-cabinet-psihologic-Cabinet individual de psihologie - Muresan FeliciaJudet: Bihor
Localitate: Oradea
Zona / cartier: Central
Adresa: Str. Tudor Vladimirescu nr 39, apartament 4
Persoana contact: Psiholog Muresan Felicia
Telefon: 0740.918.964
Email: feliciamuresan1@gmail.com
Website: http://www.psihologfeliciamuresan.ro
 
 
Psiholog Felicia Aurica Mureşan apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 00861, cu atestare in:
- Psihoterapii cognitiv-comportamentale, prin Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Psihologie educationala, prin Comisia de Psihologie Educationala, Consiliere Scolara si Vocationala
 
Cabinet Individual de Psihologie Mureşan Felicia Aurica este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, apare in Registrul Unic al Psihologilor – partea a II-a, cu numarul de inregistrare 1BH1290.
 
Psiholog-psihoterapeut: Felicia Muresan
 • nivel de specializare
- psihoterapeut specialist - formare cognitiv-comportamentala
- psiholog specialist in psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala
 • experienta:  practica consilierea psihologica si psihoterapia incepand cu anul 1998

Servicii psihologice

 • autocunoastere
 • dezvoltare personala
 • consiliere psihologica
 • psihoterapie
 • terapie de cuplu
 • terapie de familie
 • grupuri de suport
 • cresterea si dezvoltarea copilului
 • consultanta pentru parinti, profesori
Pentru ce  fel de probleme pot apela la psiholog/ psihoterapeut?
neliniste, agitatie, stres, tristete, depresie, frica, atac de panica, furie, tulburari de somn, complexe de inferioritate, timiditate,  anorexie, bulimie, suferinta / boala fizica, sindrom post-avort, conflicte in familie (parinti – copii, cuplu), conflicte la scoala, conflicte la locul de munca, dificultati de adaptare si integrare in scoala sau la locul de munca, cresterea copilului (Scoala Parintilor), grupuri de suport  etc.
 
Cine pot sa apeleze:
copii, tineri, adulti, parinti, cupluri (ambii parteneri sau doar unul dintre ei)
 
Daca apelez la psiholog inseamna ca sunt nebun? NU !!!
La psiholog poti apela atunci cand te confrunti cu probleme care nu se mai termina, iar  solutiile care le-ai incercat pana acum nu mai dau rezultat.
 
Motto: cunoaste si schimba
 
â–ºTestimoniale
 
CEVA
Noiembrie 2019, R.T. (29 ani, sex F)
Intr-o nota mai dramatica, cred ca de-a lungul timpului m-am identificat cu notiunea de ”nimic”, de aceea si rezultatul era nimicul.
”Ce ar trebui sa fac?”
”Nu stiu.”
”Nimic”
”Nimic din ce ar trebui sa fac.”
Cam asa se desfasura descurajarea. Acest fel de gandire se mai activa si cand ma entuziasma cate o idee si luam in calcul ca ar putea fi o directie spre care sa ma indrept. Asa ca ramaneam cu un gol si nici o idee privind o solutie concreta pentru a pune in practica inspiratia de mai devreme. Ca doua rotite de ceas care nu reusesc sa se intrepatrunda, ci doar functioneaza in directii diferite, paralele.
Astfel imi retezam fiecare entuziasm pentru ca il alimentam cu frica si cu mult nimic. Adunam frustrari si nemultumiri nelimitate.
Totodata tendinta aceasta reaparea si cand trebuia sa iau o decizie ce implica mai multi pasi sau o anumita consecventa. Cand ma simteam vulnerabila si incerta sau cand aveam anumite sarcini de indeplinit, deoarece nu reuseam sa fac tot ce mi-am propus imi anulam tot efortul considerand ca nu am facut NIMIC.
Insa intotdeauna poti sa faci ceva.
CEVA-ul ar trebui sa fie vocea ratiunii. Am observat ca atunci cand am ales sa ignor gandul ”nimcului” si treceam la fapte, la final tot aveam CEVA facut deja.
Desi frica sau indoiala par mai impunatoare, pot tot timpul sa fac CEVA.
Chiar daca am mai multe de facut si poate parea tentant sa cred ca sunt neputincioasa sau ca sunt victima situatiei, trebuie sa fac CEVA.
Trebuie sa incep cu CEVA. CEVA–ul e un pas in directia dorita.
 
Dupa nori apare soare
Octombrie 2019, O.H. (30 ani, sex F)
      Dupa o lupta grea cu studiile in strainatate, dar si cu depresia, fricile si atacurile de panica, am invatat o multime de lucruri. Imi place sa cred ca am invins si doresc sa impartasesc din cele invatate.
     Am invatat ca progresul si succesul vin prin multa munca si necesita multa vointa si autodisciplina. Am invatat sa NU las garda jos cand ma simt bine sau cand am o reusita. Efortul, fie el cat de mic, trebuie depus zilnic, chiar si atunci cand totul merge bine. Cand am incetat sa muncesc la mine si m-am culcat pe-o ureche, au reaparut si starile neplacute.
     E important sa fim zilnic recunoscatori pentru binele din viata noastra. Oricat de prost ar decurge o zi, cu siguranta sunt motive pentru care sa fim recunoscatori. Am invatat sa traiesc mai mult in prezent si sa fiu mai constienta de „aici“ si „acum“. Fapt ce ma face sa identific cu mai multa usurinta lucrurile frumoase din viata mea si apoi sa ma concentrez pe ele.
     Am schimbat modul de a gandi, si de a vedea lucrurile. In trecut porneam cu gandul ca nu o sa-mi iasa bine, ca voi esua, ca nu voi face fata, ca nu voi lasa o impresie buna, etc. Acum am alta atitudine inca de la prima ora a diminetii, spunand: am incredere in mine, am incredere ca voi face fata, ma voi descurca bine, sunt puternica, posibilitatile si potentialul meu sunt infinite, azi doresc sa zambesc mai mult si sa ma ingrijorez mai putin etc. Nu zic sa devenim optimisti si pozitivi la un mod exagerat, e bine sa ramanem realisti, dar sa constientizam zi de zi cate oportunitati se afla de cealalta parte a fricii. Frica are rolul ei, de multe ori e necesara, ne apara de reale pericole, insa atunci cand aceasta se bazeaza pe exagerari create de mintea noastra, care nu au nicio treaba cu realitatea, trebuie sa invatam sa spunem STOP.
     Am invatat ca miscarea si sportul, facute in mod regulat, au nenumarate beneficii, atat pentru sanatate, cat si pentru psihic. Nu e suficient sa faci miscare o data pe saptamana. La mine efectele pozitive s-au simtit cand am ales sa ies zilnic din casa, fie ca am facut sport intr-un cadru organizat, ca am alergat prin parc sau ca m-am plimbat pur si simplu.
     Pentru a evolua, am invatat sa ma accept si sa ma iubesc asa cum sunt. Accept defectele si lucrez la ele, imi apreciez calitatile si ma bucur de ele. Am ajuns sa privesc experienta cu depresia, anxietatea si fricile ca pe „tot unitar“ de care aveam nevoie pentru a deveni mai puternica, mai muncitoare,mai luptatoare, mai disciplinata. In cazul meu probabil ca acest „tot“ a fost un rau necesar, ca un personaj negativ din basme. Si daca tot veni vorba de basme, binele invinge intotdeauna, insa prin bine ma refer aici la munca multa si autodisciplina.


Articole publicate pe DespreSuflet:

Cursuri dezvoltare personala
     Grup de dezvoltara personala pentru adolescenti

Grup terapeutic
     Grup de suport pentru adolescenti - timiditate
     Grup de suport - anxietate, panica


Curs valutar

23.01.2024

1 EUR 4.9767
1 USD 4.5780

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2024 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo