Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Cabinet Individual de Psihologie - Stefanoiu Simonapsiholog-cabinet-psihologic-Cabinet Individual de Psihologie - Stefanoiu SimonaJudet: Prahova
Localitate: Ploiesti
Adresa: Str. Valeni, nr. 146
Persoana contact: Psiholog Simona Stefanoiu
Telefon: 0744.237.554
Email: simona.stef@yahoo.com
Psiholog Simona Elena Ştefănoiu apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 00401, cu drept de libera practica in:
- Psihologie clinica, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Consiliere psihologica - evaluarea si consilierea experientiala a copilului, adultului, cuplului si familiei, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Psihologia transporturilor, atestat de Comisia de Psihologia Muncii, Transporturilor si Serviciilor
- Psihologia muncii, atestat de Comisia de Psihologia Muncii, Transporturilor si Serviciilor
- Psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale, atestat de Comisia de Psihologie pentru Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala
 
Cabinet Individual de Psihologie Ştefănoiu Simona Elena este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, apare in Registrul Unic al Psihologilor – partea a II-a, cu numarul de inregistrare 1PH0402.

Servicii psihologice

PSIHOLOGIE CLINICA, CONSILIERE, PSIHOTERAPIE
 
A fi parinte se spune ca este cea mai grea meserie din lume. A fi parinte se spune ca este cea mai mare implinire. Se spun multe despre ce inseamna a fi parinte si probabil ca fiecare din aceste vorbe contine un sambure de adevar.
 
Dar inainte de a fi parinte, fiecare a fost copil. A fost o fetita care s-a imaginat o printesa sau un baietel care s-a crezut Harap-Alb. Si astazi copii sunt la fel. Si astazi cauta modele chiar daca ele se numesc Hanna Montana sau Fulger McQuinn. Ca si mai ieri, copiii de astazi au nevoie de reguli si de o calauza pana ca ei sa aiba aripi suficient de puternice ca sa isi poata lua zborul. Numai ca nu intotdeauna, ca parinti, gasim raspunsurile la toate provocarile copiilor.
 
Experientele de zi cu zi sunt o provocare. Experientele de zi cu zi transmit mesaje si energii care isi pun amprenta, intr-un mod unic asupra fiecaruia. Ele sunt ca niste bulgari de foc care incarca sau ard locul pe care il lovesc. Atunci cand ard, organismul sufera. Un organ este afectat si transmite, mai mult sau mai putin sonor, durerea si nevoia de a fi protejat si salvat. Atunci cand este incarcare energetica, tot corpul radiaza, inundat de bucurie si multumire. O unda de incredere si forta se propaga in minte, in suflet si corp.
 
Cum sa constientizam ceea ce suntem, cum sa invatam sa traim asa cum suntem, sa ne iubim asa cum suntem si sa devenim ceea ce dorim sa fim este un proces ce presupune mai intai o privire in oglinda pentru a ne descoperi fara farduri. Apoi urmeaza o privire atenta in interior, o ascultare atenta a sunetelor organelor si a intregului organism, o atingere discreta a simturilor, o incercare subtila de a intra in contact cu propriul eu. In final, este nevoie de o apropiere plina de grija fata de celalalt si o incercare de comunicare plina de sens. Fiecare are ritmul sau, fiecare are mersul sau.
 
Ne propunem sa intram in labirintul personal al fricii de a fi parasit de partener, sa ne invingem teama si sa gandim despre frica de abandon. Facem astfel o scurta calatorie virtuala in speranta ca aceasta ne va ajuta sa parcurgem, apoi, labirintul real al temerilor date de relatia cu celalalt.
 
De accea, prin intermediul cabinetului nostru va ajutam sa gasiti solutii la:
-           dificultatile aparute in relatia parinti - copii,
-           divort,
-           pierdere,
-           teama de abandon,
-           traume,
-           imagine de sine,
-           dezvoltare personala,
-           probleme legate de cuplu, familie.
 
PSIHOLOGIA MUNCII, TRANSPORTURILOR, SIGURANTA NATIONALA, ORDINE PUBLICA
 
Testare psihologica la angajare si periodic conform Hot. nr. 1169/ 2011 pentru evaluarea factorilor de risc la urmatoarele categorii de angajati:
•           electricieni,
•           munca la inaltime,
•           agenti de paza,
•           lucrul in tura de noapte,
•           lucrul in mediu cu zgomot,
•           in conditii de izolare,
•           pentru personalul educativ din institutiile de invatamant,
•           personalul cu functii de decizie,
•           pentru angajatii care in cadrul activitatii profesionale conduc utilaje, vehicule de transport uzinal si/sau masina institutiei,
•           eliberare aviz ptr obtinere permis port arma.
             
Evaluarea se efectueaza cu material psihodiagnostic (teste) licentiat de Colegiul Psihologilor din Romania.


Curs valutar

23.01.2024

1 EUR 4.9767
1 USD 4.5780

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2024 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo