Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Stres - vindecarea prin constientizare si autosugestieModul in care reactionam la factorii stresori din viata noastra, cum asimilam experientele de viata si cum ne adaptam la mediul social, familial, profesional etc. stau la originea majoritatii afectiunilor psihice si fizice. Presiuni vor exista mereu, pentru ca viata inseamna miscare, iar stresul, evolutie (chiar daca uneori ne mai doboara).
Termenul de stress a fost introdus prima data de Hans Selye si reprezinta sindromul de adaptare pe care individul il realizeaza in urma agresiunilor mediului; ansamblu care cuprinde incordare, tensiune, constrangere, forta, solicitare, tensiune, mobbing.
Stresul, ca ansamblu de reactii ale organismului uman fata de actiunea externa a unor agenti cauzali (fizici, chimici, biologici si psihici), consta in modificari morfo-functionale, cel mai adesea endocrine. [...] continuare "Stres - vindecarea prin constientizare si autosugestie"

Stres

Stres - 27 articoleCurs valutar


Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2021 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo