Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Gand pentru Calin


Calin Chivu 51 ani, artist plastic
A fost o zi dureroasa cand am aflat ca am cancer. O lovitura cutremuratoare. Nici nu-mi amintesc cum am ajuns acasa in ziua aceea. M-am asezat pe scaun la doctor si cand m-am lasat pe spate eram deja in patul meu. Nu reuseam sa imi adun puterile, desi din experienta stiam ca daca reusesti sa iti pastrezi optimismul vei depasi perioadele grele cu care te confrunti. Emotiile pozitive te ajuta, imi ziceam, iti dau forta interioara de care trupul are nevoie pentru a lupta. Dar batalia era prea grea ca sa o castig.

M-am internat, si atunci s-a intamplat ceva minunat. Cand am fost vizitat in spital de catre prieteni, mi-am dat seama, intr-un singur moment, ca speranta poate veni de oriunde. Am avut atunci ocazia sa descopar cata nevoie avem de sprijinul oamenilor din jur.

Pot spune despre mine ca in privinta sanatatii nu am avut niciodata mari probleme. Sigur, cu doua mici exceptii: in anul 2002 am aflat ca am o tumora maligna submandibulara in partea stanga iar in anul 2008 am fost diagnosticat cu cancer pulmonar, mai exact o tumora maligna inconjurata de o pleiada de ganglioni care dupa parerea medicului de la computerul tomograf nu aratau foarte promitator, tumora gasindu-se in partea superioara a lobului superior drept. [...] continuare "Gand pentru Calin"

Sprijin umanitar

Sprijin umanitar - 5 articoleCurs valutar


Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2023 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo