Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Povestea unei manute pierdute


  Ioana Maria s-a nascut pe 15 iulie 2008. Bucuria cu care asteptam primul nostru copil s-a transformat in uluire. Ne-am dorit foarte mult un copil.
Fetita noastra s-a nascut fara jumatate din antebratul drept si fara mana dreapta. Mai precis, conform scrisorii medicale din data de 15/07/2008, "Agenezia jumatatii distale antebrat si mana dreapta".
 
Demersul de fata este unul care priveste oamenii de rand, oameni care se confrunta cu probleme la care nu se asteapta. Ba mai mult, cu probleme pe care se straduiesc sa le previna, sa le combata atunci cand acestea ar aparea. Nu vrem sa ne masuram suferinta cu nimeni. Gravitatea acestui fapt credem noi, nu este data atat de aspectul medical propriu zis, cat de modul in care a fost monitorizata sarcina pe intreg parcursul ei, de explicatiile lipsite de temei si profesionalism din partea medicilor, de ceea ce s-ar fi putut face daca problema era descoperita la timp si in ultima instanta de ceea ce se poate face acum intr-un sistem medical corupt, in paragina sau cum le place ministrilor sa afirme - in plin santier. [...] continuare "Povestea unei manute pierdute"

Sprijin umanitar

Sprijin umanitar - 5 articoleCurs valutar


Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2022 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo