Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Relaxat, calm, natural


A fi relaxat

Semnificatia notiunii de a fi relaxat comporta trei aspecte. Primul se refera la cortexul cerebral tensionat; gandurile si starile noastre de spirit au nevoie de relaxare. Al doilea aspect se refera la articulatiile corpului; in special talia, ceafa si umerii au nevoie de relaxare.
 
Cel de-al treia aspect se refera la organele interne; si ele au nevoie de relaxare. A fi relaxat inseamna starea de a nu fi incordat, dar aceasta stare nu trebuie considerata drept a fi fara viata (vlaga), lipsit de energie.
Senzatia de relaxare nu trebuie urmarita in mod constient, subiectiv, ea va aparea mai curand in virtutea meditatiei de relaxare.
Pentru ca gandurile, starile sufletesti si spiritul sa fie relaxate, trebuie sa ne cultivam virtutea. Cultivandu-ne virtutea, gandurile vor fi mai usoare, mai putin impovarate si va fi mai usor sa intram in starea de relaxare.[...] continuare "Relaxat, calm, natural"

Relaxare

Relaxare - 8 articoleCurs valutar


Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2021 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo