Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

5 calitatiDeseori, oamenilor le este greu sa intocmeasca o lista pe care sa treaca 5 calitati ale lor. Astfel, cand ii intrebi care sunt calitatile cu care ei se mandesc si care ar putea sa-i ajute in diverse situatii, prima lor reactie este de a spune "eee, 5 sunt prea multe". Dupa aceea cad pe ganduri, si-ti dai seama ca abia atunci incep sa caute si sa se descopere. Chiar si asa, parca le teama sa le spuna cu voce tare, gandindu-se ca: "nu se cade sa ma prezint singur intr-o lumina favorabila". In schimb, daca ii intrebi despre defecte, iti vor raspunde fara sa stea prea mult pe ganduri.
Este usor de inteles de ce se intampla asta, suntem mostenitorii unor mentalitati de tipul "capul plecat, sabia nu-l taie" sau "lauda de sine nu miroase a bine". Asa ca, de multe ori, gandurile frumoase despre propria persoana raman nespuse, pe principiul "nu te lauda singur, lasa-i pe altii s-o faca, sau lasa faptele sa vorbeasca". [...] continuare "5 calitati"

Imaginea de sine

Imaginea de sine - 26 articoleCurs valutar


Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2021 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo