Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Fixismele de gandireStudiile arata ca evenimentele si experientele noastre sunt catalogate in functie de modul in care am fost invatati sa le interpretam in copilarie. Perceptia noastra despre viata s-a format in urma interactiunii directe cu mediul inconjurator, dar si in urma mesajelor receptionate de la persoanele de referinta, pe parcursul dezvoltarii nostre. Din nefericire, multe dintre aceste mesaje ne limiteaza libertatea de a alege si, totodata, diminueaza numarul variantelor pe care suntem dispusi sa le luam in considerare.
Daca o experienta a fost marcata la un moment dat cu o eticheta de tipul “negativ” sau “nu mai incerca”, chiar daca anumiti vectori ai acesteia s-ar schimba si ar exista posibilitatea ca ea sa devina ceva constructiv, tendinta va fi de a nu o repeta. Astfel, flexibilitatea noastra se micsoreaza o data cu trecerea timpului si ajungem sa traim intr-un glob de sticla, spunandu-ne ca acesta este “destinul” nostru. [...] continuare "Fixismele de gandire" 

Gandire

Gandire - 14 articoleCurs valutar

29.05.2023

1 EUR 4.9580
1 USD 4.6276

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2023 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo