Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

E normal sa puna atatea intrebari copilul?


  De ce trebuie sa dorm? De ce s-a stricat jucaria? De ce a plecat tati? Tu de ce nu mananci ca mine? De ce trebuie sa mergi la serviciu? De ce ma duci la gradinita?
Acestea sunt doar cateva intrebari pe care le auziti venind din partea copilului dvs., intrebari la care cautati tot felul de raspunsuri si mai ales intrebari care va pun uneori in dificultate.
Dificultatea de a raspunde la intrebarile copilului dvs. poate veni din repetarea aceleasi intrebari (pana cand copilul va intelege si va accepta raspunsul) sau din neputinta de a gasi raspunsuri cat mai simple si mai usor de inteles pentru copii.
In viata oricarui copil vine o perioada in care are nevoie sa afle cat mai multe lucruri despre lumea din jurul lui, despre ce se intampla si cum se intampla lucrurile din jur, despre ceilalti copii si adulti cu care intra in contact. [...] continuare "E normal sa puna atatea intrebari copilul?"

Familie

Familie - 74 articoleCurs valutar


Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2021 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo