Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Rolul si interventia parintilor in educatia copiilorCu siguranta multa lume stie ca educatia copiilor nu se face cu foarte mare usurinta si ca, dincolo de satisfacerea nevoilor de baza si a dorintelor copilului, sunt necesare si comportamente mai ferme sau restrictive din partea parintilor.
De multe ori, copiii vor sa experimenteze lucruri care, fie ii pun in pericol pe ei, fie nu sunt potrivite categoriei lor de varsta. Acestea sunt situatii in care rolul si interventia parintilor sunt esentiale in procesul de crestere si educatie al copilului.
Vi s-a intamplat vreodata, in calitate de parinte, sa nu reusiti sa va faceti ascultati in fata copilului? Vi s-a intamplat sa nu il puteti disciplina?
Sau sa vedeti copilul trecand cu prea mare usurinta peste acel "Nu!" pe care i-l impuneti? [...] continuare "Rolul si interventia parintilor in educatia copiilor"

Educatie

Educatie - 4 articoleCurs valutar

23.01.2024

1 EUR 4.9767
1 USD 4.5780

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2024 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo