Te regasesti in acelasi tipar de relatie?
Treci din nou printr-o situatie pe care iti propusesei sa nu o mai intalnesti?
Viata ta pare un scenariu in care un capitol revine la nesfarsit?
Organizator: Cabinet Individual de Psihologie Mocanu Olivia
Perioada de desfasurare: 14 - 15 martie 2014
Durata: 2 zile, vineri - intervalul orar 17.00 – 21.00; sambata - intervalul orar 10.00 – 14.00
Pret: 200 lei / persoana
Contact: psiholog Olivia Mocanu si Psiholog Agnes Remalia Dragomir
E-mail: oliviamocanu@gmail.com; office@psihoconsultanta.ro
Tel: 0722-855.232 (Olivia Mocanu); 0723-369.997 (Agnes Remalia Dragomir)
Locatia: Bucuresti, bd. Magheru, nr. 26
Daca vrei sa afli cauza scenariilor repetitive din viata ta, sa identifici ce te tine in ele si vrei sa gasesti solutii pentru depasirea blocajelor, te invit sa participi la workshop-ul de constelatii familiale si analiza genogramei.
Olivia Mocanu este este psihoterapeut formator și supervizor PEU, MD, având competențe în psihoterapie experiențială individuală a adulților, a cuplului și a familiei, în consilierea copiilor și adolescenților, asistarea grupurilor de dezvoltare personală sau formative, a grupurilor de psihoterapia problemelor alimentare, nevroze, depresii, adicții și dependențe, a grupurilor de suport cu tematici diverse, artterapie și psihogenealogie; formare suplimentară în sugestiologie, hipnoză si psihoterapie cognitiv-comportamentală.
Agnes Remalia Dragomir este psihoterapeut, psiholog clinician, avand competente in psihologia muncii si organizationala, formare in psihodiagnoza, consiliere si psihoterapie centrata pe adult-copil-cuplu-familie, de grup si individuala; licentiata in psihologie, sociologie si teologie.
----
Constelatiile familiale reprezinta o modalitate de explorare a istoriei familiale in sensul constientizarii dinamicii relationale dintre membrii acesteia in contexte social-istorice diverse. Constientizarea e urmata in constelatii de schimbarea perspectivei asupra patternurilor transmise si de reconsiderarea sensului evenimentelor sau a rolurilor personale in sistemul familial, de sortarea sau modificarea mesajelor distorsionate si a programarilor duse inconstient de noi in fiecare zi, de gasirea locului si atitudinii potrivite in sistem sau relatii si ancorarea in energia acestuia.
Genograma este o tehnica de realizare a unui” arbore genealogic” ce contine informatii (psihologice) despre membrii unei familii, despre tipuri de relatii specifice, despre meserii, boli, nasteri, divorturi (eventual secrete) ce se pot constitui in cicluri destinale (se pot repeta in viata urmasilor). Scopul realizarii genogramei o constituie identificarea scenariilor repetitive (patternurilor) si modelarea acestora intr-o forma mai adaptativa.
Cabinet Individual de Psihologie Mocanu Olivia