Atelier de dezvoltare personala
Uneori, traim situatii in care ne dorim sa intelegem de ce facem unele lucruri. Sunt momente in care ne dorim sa ne intelegem pe noi. Cautam sa gasim legatura dintre ceea ce simtim si ceea ce facem. Ne dorim sa descoperim cum de ne “ating” unele intamplari. Ne dorim sa gasim acele “bariere interioare” pentru a scoate la “lumina” resursele noastre interioare.
Organizator: Societate Civila Profesionala de Psihologie Raluca Ispas si Valentin Ispas;
Data de incepere: 31.05.2014, de la ora 18:00
Durata: 5 intalniri, 1 intalnire pe saptamna de cate 3 ore
Nr. participanti: maxim 6 persoane
Pret: 60 de lei pe intalnire, banii se achita la fiecare sedinta in parte
E-mail: raluca.ispas@cabinetterapie.ro
Tel: 0762-015.480
Locatia: Bucuresti, Bd. Magheru, nr.7
Te invitam la atelierul de dezvoltare personala care are ca tema "autocunoasterea", daca iti doresti sa:
- explorezi, sa comunici si sa inveti mai multe despre viata ta emotionala;
- intelegi legatura dintre ceea ce simti si ceea ce faci;
- descoperi cum te "ating" unele lucruri;
- intelegi de ce te comporti intr-un anumit mod;
- identifici piedici si resurse interioare.
Participand la atelier, poti avea urmtoarele BENEFICII:
- asculti si exprimi ceea ce simti;
- te observi pe tine "altfel";
- intelegi aspecte din viata ta emotionala;
- vezi de ce te deranjeaza anumite situatii si de ce reactionezi intr-un anumit mod;
- resemnifici aspecte din trecut;
Participanti: atelierul se adreseaza persoanelor care doresc sa se cunoasca mai bine, sa constientizeze anumite aspecte emotionale, sa inteleaga legatura dintre simtire si reactie;
Coordonatori atelier: psihologii Raluca si Valentin Ispas, psihoterapeuti de orientare cognitiv- comportamentala, autori si traineri ai cursurilor “Sunt Adult, am Emotii si le Exprim”, “Invata-ma sa te ascult”, “Reguli pentru copilul meu”, coordonatori ai atelierului “Intalnire cu emotiile mele”.
Societate Civila Profesionala de Psihologie Raluca Ispas si Valentin Ispas