Curs Interactiv de Comunicare Eficienta
Organizator: Centrul de Dezvoltare Personala AMANESER
Data: 17-18.04.2010; 15-16.05.2010
Locatia: Bucuresti, Str. Matei Basarab 104, bl. 72, sc. 3, ap. 88, et. 5, interfon 88C, sector 3
Durata: 4 zile de lucru intensiv – 24 ore de training, intre orele 09.30 - 18.30
Pret: 550 RON (TVA inclus)
Tel: 021-327. 54.45; 0723-396.368
„Cred ca fiecare dintre noi isi poate crea propria fericire. Dificultatea care sta in calea acesteia este ca, de cele mai multe ori, nu stim cum … Metoda ESPERE® te poate invata.” Claudia Jimeno Beltran, moderatorul training-ului
Cum sa ai grija de fericirea ta?
• Descopera cum faci sa fii nefericit – sistemul disfunctional de comunicare
• Descopera cum sa te asculti pentru a crea propria fericire
• Descopera cum sa-ti gestionezi emotiile pentru a-ti pastra echilibrul interior
• Descopera cum sa comunici eficient (sa pui in comun) cu celalalt pentru a mentine sanatatea relatiilor tale
• Descopera cum sa treci de la reactional la relational pentru a fi fericit cu tine si cu ceilalti
Program: 4 zile de lucru intensiv – 24 ore de training, intre orele 09.30 - 18.30
• 17-18 aprilie 2010 (sambata si duminica - prima parte)
• 15-16 mai 2010 (sambata si duminica - a doua parte)
**Structura cursului este data de dinamica grupului, implicarea, cererile si evolutia participantilor.
** Taxa de participare se achita integral inaintea inceperii cursului.
Moderator:
Claudia Jimeno Beltran este consultant in comunicare relationala, fiind in curs de acreditare ca practian ESPERE®. Claudia are o experienta de zece ani in consultanta individuala in comunicarea relationala, ca trainer si moderator de grupuri de dezvoltare personala. Claudia este formata ca psiholog si a participat la numeroase programe de formare in Gestalt, Analiza tranzactionala, Terapie Cognitiv-Comportamentala.
Intrebari frecvente:
Ce trebuie sa fac daca particip la un asemenea curs?
Este necesar sa iei parte alaturi de ceilalti participanti la exercitii practice care te ajuta sa te descoperi. Sunt exercitii simple in care se lucreaza cate 2, 3 sau 4 persoane iar, la sfarsit, se pun in comun experientele pentru analiza si feed-back. Poti fi si observator, daca doresti.
O sa trebuiasca sa vorbesc despre mine? As fi totusi intre niste necunoscuti...
Vorbesti despre tine doar cand, cum, cat si daca alegi.
Este nevoie insa de feed-back-ul tau legat de experientele la care participi in cadrul grupului.
Mi-e rusine. Nu-mi place sa interactionez cu oamenii.
Sunt doua variante: ori vii si te ajutam sa spargi tiparele care iti creeaza aceste senzatii, ori nu vii.
Ce beneficii am dupa participarea la un asemenea curs?
• Intelegi mai bine ce se intampla cu tine.
• Te familiarizezi cu o serie de tehnici pe care le poti pune in aplicare daca doresti sa schimbi ceva in viata ta.
• Inveti sa iti gestionezi altfel emotiile pentru a putea fi mai echilibrat.
• Iti descoperi resursele interioare si incepi sa te bucuri de tine