Un workshop din perspectiva cognitiv-comportamentala, adresat parintilor care doresc sa-si imbunatateasca relatia cu copiii lor, indiferent de varsta acestora. Vom discuta despre felul in care ne putem exprima afectiunea fata de copii, astfel incat ei sa ne inteleaga, cum sa-i acceptam neconditionat ca fiinte valoroase si importante, cum sa le crestem increderea in ei, cum sa interactionam cu ei astfel incat sa-i crestem echilibrati si maturi, cum sa-i invatam sa gandeasca si sa actioneze in problemele de viata, cum sa interactioneze cu cei din jur si orice alt aspect pe care il veti aduce in discutie.
Organizator: Cabinet Individual de Psihologie - Fernea Dana Maria
Data: 9 mai 2013; 21 mai 2013
Durata: 2 ore/workshop
Pret: 20 lei/workshop
Numar participanti: minim 5, maxim 10, pe baza inscrierii
Data limita de inscriere:
E-mail: dana@psihologdanafernea.ro
Tel: 0735-785.802
Locatia: Cluj-Napoca, str. Horea, nr. 19, ap. 8
De multe ori, ca parinti, incercam sa avem propriul nostru mod de a ne creste si educa copiii, diferit de cel al parintilor nostri, actualizat la “vremurile” in care traim. Ne urmam instinctul, apoi lecturam carti, vedem cum procedeaza altii (si nu o data ne spunem “eu n-am sa fac niciodata asa”), suntem siguri ca modul nostru este cel perfect si suntem siguri prin comparatie ca “mie n-o sa mi se intample niciodata asa ceva!”. Ajungem insa intr-un punct cand, facand un bilant asteptari/realizari, diferenta este destul de mare si nu intelegem “de ce?”
Fara pretentia de a oferi reteta perfecta, va invit la acest workshop pentru a dezbate problemele care va framanta, din perspectiva cognitiv-comportamentala, cu dorinta de a oferi niste raspunsuri care sa va ajute in viitor.
Cabinet Individual de Psihologie - Fernea Dana Maria