Organizator: Cabinet de psihologie – Radu-Nicolae Cocea
Data: 10 decembrie 2011
Durata: 4 ore, intre orele 14 si 18
Pret: 90 lei
Data limita de inscriere: 8 decembrie 2011
E-mail: radu@7relatii.ro
Tel: 0744-438.489
Locatia: Bucuresti, sediul Cabinetului de Psihologie Radu-Nicolae Cocea, Str. Traian, nr. 187-189
Prin urmare, ce ar putea un training despre relatia parinti-copii sa aduca nou in ceea ce priveste educarea copilului fata de cele invatate de oamenii de mai bine de 6.000.000 de ani?
Nimic in ceea ce priveste educarea, dar foarte mult in ceea ce priveste calitatea relatiei parinte-copil. Pentru a trece dincolo de supravietuire, la o relatie plina de vitalitate si pentru ca "cel mai mare cadou pe care puteti sa il faceti copiilor nu este neaparat sa ii iubiti, ci sa ii ajutati sa se iubeasca" (Jacques Salome).
Printre temele abordate:
• e corect sa am asteptari de la copilul meu?
• e bine sa fii prieten cu copilul tau?
• care este legatura dintre relatia ta cu parintii tai si relatia ta cu copilul tau?
• cum faci sa nu il poluezi pe copilul tau cu mesaje toxice?
• ce faci cu fricile copilului tau?
• ce faci cand copilul cere?
• care sunt rolurile parentale?
• ce se intampla cand copiii trezesc fostul copil (copilul interior) din parintii lor?
• ascultarea copilului, mijloc sau scop in sine?
Nu am copii inca, prin urmare la workshop va invit pe voi sa veniti cu experienta de parinte, iar eu voi veni cu experienta de psiholog si de practician in Metoda ESPERE®, pentru a va propune instrumente si concepte destinate armonizarii relatiei cu copilul vostru.
Trainer: Radu-Nicolae Cocea, psiholog atestat de Colegiul Psihologilor din Romania si practician ESPERE®
Achitarea taxei se poate face in contul Cabinetului RO43RZBR0000060013374852 (Raiffeisen) sau la sediul Cabinetului de Psihologie Radu-Nicolae Cocea din Str. Traian nr. 187-189.
Ultima data pentru inscriere si pentru rezervarea locului prin plata taxei este 8 decembrie 2011.
Pentru inscriere, va invit sa completati formularul de contact cu numele, adresa de mail si mentiunea “inscriere training 10 decembrie”. Formularul de contact se afla pe website-ul cabinetului, la pagina de contact.
Pentru a accesa website-ul cabinetului, vizitati: Cabinet de psihologie - Radu-Nicolae Cocea
Alte subiecte postate de Cocea Radu-Nicolae
O tehnica pentru armonie in relatia de cuplu: "a cere"
Sa facem distinctia intre iubire si pseudo-iubiri!
Mesajul din spatele criticii
Cum eviti gandurile neplacute?
O tehnica pentru armonie in relatia de cuplu: "a cere"
Sa facem distinctia intre iubire si pseudo-iubiri!
Mesajul din spatele criticii
Cum eviti gandurile neplacute?