Logo DespreSuflet
  • Psihologie
  • Servicii Psihologice
  • Cabinete psihologice
  • Asociatii psihologice
  • Dezvoltare Personala
  • Forum
  • Biblioteca Online
  • Contact
  • Prima pagină ‹ Diverse ‹ Vise
  • Schimbă dimensiunea fontului
  • Versiune printabilă
  • Termeni si conditii
  • FAQ
  • Înregistrare
  • Autentificare

Trecerea

Scrie un răspuns
2 mesaje • Pagina 1 din 1

Trecerea

Mesajde prichindelisor » Lun Oct 26, 2009 2:33 pm

Sunt la volanul unei masini si ma apropii de o intersectie. Spatiul prin care trebuie sa trec pentru a face dreapta este cat sa incapa o masina (partea stanga este blocat de o coloana care nu se misca), desi am prioritate, de cate ori ma apropii, o alta masina din sens opus intra si ma da inapoi. Si tot incerc sa trec dar nu reusesc. Brusc imaginea se schimba si trebuie sa trec pe langa o macara, dar aceasta macara se afla in camera mea. Se intampla acelasi lucru, nu reusesc sa trec pentru ca tot vin muncitori carand ba una, ba alta. Intr-un final reusesc sa ma strecor si, dintr-odata, ma aflu ghemuita dupa un perete, incercand sa ma ascund pentru ca sunt dezbracata (nud). Acei muncitori au aflat ca sunt dezbracata si trec pe langa mine, aruncandu-mi cate o privire. Mi-e foarte rusine.

Alte subiecte postate de prichindelisor

Solutii anticriza
Eustresul
Distresul
Stresul psihic

prichindelisor
Maestru
Maestru

ALTE ARTICOLE

• Rolul comunicarii non-verbale in selectia de personal
  •  
  • Agresivitate prin vinovatie
  •  
  • Obiectivele Tratamentului in Autism
  •  
  • Evaluarea Comportamentala in Autism
  •  
  • Educarea parintilor care au un copil cu autism
  •  
  • Sa invingem depresia
  •  
  • Simptomele Autismului
  •  
  • Autismul - generalitati
  •  
  • Despre Teama cu Donald Walsch !
  •  
  • Gelozia, dovada dragostei ?!
  •  

Sus
    Trimite prietenilor

Re: Trecerea

Mesajde Gabriela » Dum Apr 25, 2010 1:55 pm

desi am prioritate, de cate ori ma apropii, o alta masina din sens opus intra si ma da inapoi

Visul tau imi arata o persoana care nu se opune celor din jur chiar daca simte ca are dreptate,
    Si tot incerc sa trec dar nu reusesc.

uneori ar vrea totusi sa-si sustina punctul de vedere dar nu are puterea sa duca pana la capat acesta intentie.
    Intr-un final reusesc sa ma strecor si, dintr-odata, ma aflu ghemuita dupa un perete, incercand sa ma ascund pentru ca sunt dezbracata (nud).

In partea a doua a visului, sunt niste obstacole peste care reuseste sa treaca, dar nu se bucura de victoria sa, ci parca ii este rusine ca totusi a reusit.
    Acei muncitori au aflat ca sunt dezbracata si trec pe langa mine, aruncandu-mi cate o privire. Mi-e foarte rusine

Da, o persoana care nu stie cum sa reactioneze cand este bagata in seama, prefera sa fie invizibila.
    Sunt niste tendinte opuse:
    desi ar vrea sa poata sa-si expuna punctul de vedere, cand o face totusi, daca este apreciata, simte ca pierde ceva din acea siguranta pe care i-o oferea "conul de umbra".
    Sa fie oare teama de responsabilitati si, totodata, de esec?
    Gabriela
    Moderator

Sus
    Trimite prietenilor

Scrie un răspuns
    2 mesaje • Pagina 1 din 1

Înapoi la Vise