Din ciclul 7 pentru echilibru, un program 100% PsiHolistart
E cald, inabusitor ... senzatii de oboseala in corpul tau, el spune... se apropie momentul... acel moment de odihna... ganduri de concediu... un altfel de concediu... despre ce-ar fi daca...
...lasa controlul concediului in seama noastra... de ce? Pentru ca anul acesta mergem pentru a 7-a oara in Grecia... si deja stim... stim sa organizam cele mai frumoase tabere, stim sa adunam un grup de oameni frumosi... stim sa pregatim subiecte interesante... despre tine, despre oameni, despre relatiile tale, despre evolutie si echilibru
...iar pentru ca anul acesta e a 7-a oara si pentru ca seria acestor tabere are numele generic "7 pentru echilibru", anul acesta este despre IUBIRE!
Organizator: PsiHolistArt
Perioada: 22 – 29 august 2015
Nr. participanti: maxim 15 locuri
Contact pentru inscrieri: Ioana Flavia
E-mail: ioanaflavia@psiholistart.ro; office@psiholistart.ro
Tel: 0721-517.672 (Ioana Flavia)
Locatia: Grecia, Chorefto - Pelion, Hotel Cleopatra
TU VREI? alege atat de simplu si inscrie-te cat mai repede, pentru ca avem si o veste proasta: sunt numai 15 locuri, iar cateva s-au ocupat deja.
Despre ce va fi TABARA NLP "Iubeste si lasa-te iubit!:
- dependenta sau iubire
- feluri de iubire
- indragostirea
- cum ne exprimam iubirea si cum ne lasam iubiti
- a da si a primi
- cum iubesc femeile, cum iubesc barbatii
- iubirea neconditionata
- iubire si sexualitate
- iubirea de sine
- reconectarea la Sine
Cu totii visam la relatia perfecta! Insa, cati dintre noi stim cu adevarat ce inseamna asta? Fiecare din noi aduce in relatie propriile dorinte, nevoi, expectante....toate bazate pe experientele anterioare, pe modelul pe care l-am vazut in familie, pe convingerile, valorile noastre si pe imaginea formata despre cum arata relatia ideala...
...oare cati stiu sa iubeasca cu adevarat?
...oare cati inteleg ca sunt iubiti?
...oare cati cred ca isi arata iubirea, iar celelalt (nerecunoscator) nu intelge nimic?
...oare cati nu se tem sa iubeasca sau chiar sa fie iubiti, chiar daca in profunzimea noastra asta cautam cu totii?
Stii si tu...ai auzit sau macar o data ai gandit:
• " l-am iubit prea mult, nu merita... iubirea aduce suferinta, de acum nu imi mai permit sa iubesc asa..."
• "credeam ca am iubit-o, dar nu a fost asa..."
• "mi-e frica sa iubesc, sa nu sufar..."
• "iubirea trece repede..."
• "nu face nimic din ce spun eu, desigur nu ma iubeste..." si cate si mai cate convingeri care ne fac relatiile un calvar, care ne opresc in a avea o relatie asa cum dorim (de ce nu, ca in povesti?)
Indiferent care este povestea ta, poti sa inveti lucruri noi, sa imbunatatesti relatia ta, sa iti faci o relatie asa cum doresti cu partenerul tau, cu prietenii sau cei din jur si...cu TINE!
Ce obtii venind in aceasta tabara:
- intelegerea propriului fel de a iubi
- constientizarea tiparelor pe care le-am folosit in relatiile de cuplu
- imbunatatirea modului de comunicare a iubirii
- imbunatatirea relatiilor in general
- invatarea respectului si iubirii de sine
- spargerea barierelor din calea iubirii
- sa te iubesti pe tine... sa simti ca meriti, ca poti ... sa vezi cum viata ta se schimba in bine
.... si...MAI MULT:
- discutii interesante, pareri impartasite
- tehnici de schimbare rapida (imagerie ghidata, NLP, jocuri)
- 5 ore si jumatate de curs intensiv, special creat pentru a invata si schimba inteligent si rapid
- material de curs, care cuprinde inclusiv tehnicile pe care le lucram - material accesibil doar pentru cei care participa la aceasta tabara
- imagerie ghidata, seara, pe malul marii - cei care au mai fost, stiu despre trairile pe care le obtin si efectele acestora
- soare, mare, mancare cu specific grecesc (stii iaurtul acela cremos de la micul dejun?...sau musaka, felurite mancaruri de vinete, miros de masline sau oregano....si, bineinteles peste...la alegere...intr-o mare de culori si familiaritate?)
- distractie si noi prieteni....pentru ca trebuie sa iti spun ca in astfel de tabere chiar se leaga prietenii
- plimbare cu vaporul...pana la insula Skiathos (pentru doritori)... cu un minunat program de sirtakis, voie buna, Metaxa si locuri noi
- odihna si incarcarea bateriilor ...si vii ALTFEL , din TABARA NLP:"Iubeste si lasa-te iubit!
Program:
Pentru ca ne-am gandit la tine, la cum ti-am putea simplifica facilitarea obtinerii concediului, vei pleca de vineri seara sau sambata dimineata si te vei intoarce duminica dimineata cel tarziu, astfel nu va trebui sa iti iei decat o saptamana de concediu... atat de plin, atat de frumos, astfel:
Sambata, 22 august:
incepand cu ora 14.00 - primirea si cazarea participantilor
orele 20.00-21.00 - deschiderea oficiala a taberei, cunoasterea colegilor
23, 24, 25, 26 august:
- 8.30 - 9.00 - mic dejun
- 9.00 - 11.30 - program de plaja, program liber
- 11.30 - 15.00 - curs
- 15.00 - 19.30 - masa, program liber, plaja
- 19.30 - ... 2 ore curs, stabilite in fiecare zi: 1 ora pe plaja curs + 1 ora dupa cina -transa/meditatie pe malul marii sau 2 ore de curs continue
27 august:
Program de vizitat - probabil excursia cu vaporul pana la Skiathos, daca grupul doreste
28 august
- 8.30 - 9.00 - mic dejun
- 9.00 - 11.30 - program de plaja, program liber
- 11.30 - 15.00 - curs
- 15.00 - 19.00 - masa, program liber, plaja
- 19.30 - ... 2 ore curs, stabilite in fiecare zi: 1 ora pe plaja curs + 1 ora dupa cina -transa/meditatie pe malul marii sau 2 ore de curs continue
29 august:
- 8.30 - 10.00 - mic dejun, plaja,
- 11.00 - 11.00 – curs, inchiderea oficiala a Taberei
Programul este flexibil, iar orele stabilite pot fi schimbate in functie de dorintele participantilor (numarul de ore este fix)
TRAINER:
Psih. Master Trainer NLP Lidia Cotosman
• Master Trainer NLP
• Psiholog, Psihoterapeut cu formare in Terapie Ericksoniana si Hipnoza clinica, atestat COPSI
• organizator si coordonator de programe NLP Practitioner ITANLP in Timisoara, Pitesti, Sibiu, Iasi
• NLP Practitioner si Master NLP sub egida ITANLP, atestat ARONLP si EANLP
• coach NLP format de Michael Carroll si John Thompson
• trainer acreditat de Ministerul Muncii
• peste 600 ore de formare suplimentara in psihoterapie Cognitiv-comporamentala (Leo Zoutewelle, M.A., Olanda), Intervenţii Cognitiv-comporamentale (Daniel David, Cluj-Napoca), hipnoza clinica (Jeno-Laszlo Vargha si Kristina_Gabriella Szabo), Hipnoanaliza tranzactionala – Psihoneuroimunologie (Jure Yorah Biechonsky), Hipnoza clinica (Prof. Frans Peeters), Co-counceliing (Peter J. Hawkins), Hipnoza (John Thompson), metoda ESPERE, Coaching Cognitiv-Comportamental (Daniel David)
• 8 ani experienta in consultanta (resurse umane, marketing, management de proiect si management) si 6 ani pozitii de conducere in marketing
• peste 3500 de ore sustinute in cadrul cursurilor de dezvoltare personala si formare in NLP, tabere interne si internationale NLP
• experienta in peste 45 grupuri de formare in NLP, Ateliere de Dezvoltare personala si Tabere de dezvoltare personala
• experienta in peste 35 workshopuri sustinute la Conferinte sau alte evenimente
Asistent curs: Doru Balan
• NLP Practitioner, dubla certificare: ITANLP, ARONLP si EANLP
• peste 500 ore dezvoltare personala, participări la workshopuri
• Practician terapie Yumeiho - grad II
• Director administrativ Centru Timisoara
• asistent Atelier dezvoltare personala, NLP Practitioner, Master NLP
• organizator si asistent tabere dezvoltare personala
• colaborator in organizarea diverselor proiecte organizate de centru
UNDE: am ales pentru a treia oara sa mergem in aceeasi locatie: Grecia, Chorefto - Pelion, Hotel Cleopatra
De ce am ales asa?
- in primul rand pentru ca locatia este una destul de izolata, astfel incat avem parte de liniste pentru curs si plaja privata;
- terasa, imprejurimile sunt aranjate, curate si pline de flori
- intregul hotel este curat si frumos si....asezat pe plaja
- gazdele sunt cele mai primitoare si amabile gazde pe care le-am intalnit (trebuie sa va spun ca hotelul este al unei frumoase familii in care domneste iubirea...transmisa pe toate caile ), iar micul dejun - inclus in pretul cazarii, gustos si hranitor, servit chiar de stapanii casei
- statiunea este foarte mica, fara cluburi cu muzica innebunitoare, insa cu cateva taverne la care se mananca foarte bine si ieftin mancare cu specific grecesc
- turistii sunt de obicei greci sau germani...deci nu vei auzi injuraturile si strigatele romanesti, si te vei putea exprima liber
Nu stiu daca am pomenit toate avantajele, o sa te convingi la fata locului daca mai e ceva.
Chorefto se afla pe peninsula Pelion, unul din cele mai minunate si magice locuri de odihna din Grecia. Are statiuni de ski pentru perioadele de iarna (iar de jur imprejur e inconjurat de o mare albastra, cu plaje perfecte. Deci ai parte de munte si mare. Pelionul este "livada de meri" ai Greciei, unde am vazut cele mai frumoase mere pe drumul ce duce catre mica statiune, traversand muntele.
Transportul se va face cu masini personale, iar in momentul definitivarii listei participantilor vom face impartirea pe masini.
INVESTITIE (preturile sunt in euro):
Pachete de participare
Cazare in camera de 2 locuri (preturile sunt exprimate in Euro), pretul / persoana:
Early booking: inscriere pana in 30 iunie - PRET RECOMANDAT! - 360 euro (175 euro cazare si 185 euro cursul);
Costul taberei pentru rezervari in luna iulie - 370 euro (175 euro cazare si 195 euro cursul);
Intarziati: inscriere in august (pana cel tarziu 10 aug.) - 395 euro (175 euro cazare si 220 euro cursul).
VIP: persoane care au mai fost la cursurile PsiHolistArt - 20 euro reducere la pretul afisat
Pretul unei camere single: 40 euro/noapte - total cazare 280 euro
Pretul in camera de 3: 18 euro/noapte - 126 euro (aceasta alegere e o optiune suplimentara, avand o singura camera de acest tip la dispozitie si depinde de numarul de doritori/oare)
Costurile de curs se calculeaza la un curs mediu de 4,5 lei/euro.
Ca urmare a numarului redus de locuri, nu putem asigura cazarea pentru parteneri care nu participa la curs!
Bonus!
• 50% reducere la taxa de curs pentru partenerul de cuplu care te insoteste
ATENTIE! multi intreaba de ce asa de putine locuri. Pentru ca nu doresc sa transform tabara intr-un soi de conferinta, doresc sa fiu aproape de fiecare sa-l inteleg, sa simt ceea ce traieste si pentru ca doresc sa fie un cadru intim perfect pentru deschidere si schimbare.
Cazarea are inclus micul dejun, vei avea suplimentar costuri de masa (cca 8-12 euro/pranz sau cina/persoana, transportul - cca 200 euro/masina, cost care se va imparti la calatorii din acea masina)
....acum stii ce faci vara asta!
PsiHolistArt