Masajul Erotic - Pareri PRO si CONTRA!!

Masajul Erotic - Pareri PRO si CONTRA!!

Mesajde Daria_love » Mar Feb 23, 2010 3:40 am

Ati vizitat vreodata un salon de masaj erotic?V-a placut sau ati iesit total dezamagiti?E vorba doar de un simplu masaj nud menit sa trezeasca simturile sau include si o partida de sex?De ce intreb pentru ca am primit zilele astea o carte de vizita de la un salon de masaj si m-am gandit sa incerc dar am zis sa cer mai intai parerea celor care au mai fost.Apropo se considera ca-mi insel partenera daca ma duc la masaj erotic realizat de o domnisoara?
Daria_love
Junior

Re: Masajul Erotic - Pareri PRO si CONTRA!!

Mesajde raluca79 » Lun Mar 08, 2010 4:00 pm

Spune-mi, te rog, de masajul erotic beneficiaza doar barbatii... sau si femeile?
Nu cunosc foarte multe detalii si chiar m-ar interesa sa aflu in ce consta acest masaj.
Este o forma de relaxare?
raluca79
Maestru
Maestru

Re: Masajul Erotic - Pareri PRO si CONTRA!!

Mesajde Consuelo_1988 » Mar Mar 16, 2010 5:20 am

Barbatii sunt mai cu mot? Din cate stiu la masaj poate merge atat femeia cat si barbatul sau de ce nu ,impreuna. :-)
Se face masaj de relafare, body massage, masaj tantric, masaj erotic, jacuzzi massage...masaj cu surpriza. Eu am fost , din curiozitate, si m-am simtit excelent, recomand tuturor sa incerce, este o experienta deosebit de placuta.
Consuelo_1988
Junior

Înapoi la Relaxare