Curs de meditatie si tehnici tibetane de vindecare, o cale usoara de dezvoltare a capacitatilor perceptive (clarvedere), eliberare a blocajelor energetice si autoechilibrare. Voi prezenta si modalitatea de lucru cu boluri cantatoare, dorge sau cristale.
Organizator: Centrul Terapeutic Ralsante
Data: 10 martie 2012
Durata: 6 ore, intervalul orar 10-16
Trainer: Anca Apostol, terapeut Clear Light si Medicine Buddha
Pret: 180 lei (150 lei pentru persoanele care confirma participarea pana la 01.03.2012)
Tel. 0743-269.988 - Anca Apostol
E-mail: reiki@reikiromania.com
Locatia: Brasov, Str. Harmanului nr. 17, bl. 30, sc. C, ap. 33
Printre experientele mele se numara si intalnirea cu Lama Geshe Lodoe Gyatso, calugar tibetan, de la care am invatat tehnici de vindecare - Buddha vindecator, si de meditatie - Lumina Clara.
Insa cel mai important lucru pentru mine a fost sa simt efectiv energia pe care o exprima acesti oameni, simplitatea, vitalitatea si puritatea locului, pe care l-am vizitat in 2006 - in India, langa Bangalore, unde se afla o comunitate de peste 5000 de calugari tibetani refugiati.
Este important de stiut ca o mare parte din ceea ce simtim provine din energiile pe care le captam din mediul inconjurator, fiind o reflectare a constiintei de masa, a formelor-gand care circula in eter.
Cu cat o persoana este mai senzitiva, mai empatica, cu atat ea ar putea deveni mai receptiva. Important este sa fim constienti de acest fenomen, ca sa putem elibera aceste energii si sa ne restabilim starea de echilibru.
Acest lucru poate fi realizat prin reconectarea constienta la energia Divina, permitand eliberarea acestor energii prin tehnici de respiratie, meditatie, rugaciune, aducerea unor ofrande de lumina sau alte procedee specifice.
Centrul Terapeutic Ralsante