in alegerea programului de studii masterale
Organizator: Clinica Aquamarin
Data: iulie 2010
E-mail: contact@aquamarin.ro
Tel: 021-326.52.90; 0724-222.522 ; 0745-633.474
Locatia: Bucuresti
Am luat licenta!!! Ce fac mai departe?
Programul de consiliere "Evaluare si decizie in alegerea programului de studii masterale" se adreseaza absolventilor de ciclu I de studii superioare (nivel licenta) care nu au decis inca (au dubii cu privire la decizia lor!) ce program de studii masterale urmeaza sa aleaga in toamna acestui an cand se organizeaza concursul de admitere la master pentru anul universitar 2010 - 2011.
Intrebari precum "Ce program de studii masterale doresc si pot sa urmez?", "Am o lista a programelor de master oferite pentru urmatorul an academic? - cum o pot realiza, daca nu o am?", "Care sunt criteriile dupa care evaluez programele de master oferite de diferite universitati?", "Cum decid atunci cand aleg un anumit program de studii masterale? Cum ma pregatesc pentru admiterea la programul de studii masterale ales in baza unei evaluari realiste?" - pot primi raspunsuri mult mai utile daca se pun in grupuri mici de interactiune si consiliere, moderate de un consilier de cariera si dezvoltare profesionala.
In partea I-a a programului se desfasoara activitati care vizeaza descoperirea raspunsurilor la intrebarile cheie ale demersului sistematic de alegere si decizie cu privire la programul de studii masterale care poate satisface optimal nevoile personale de dezvoltare si succes in cariera.
Durata: 4 ore cu prelungire/diversificare la solicitari exprese .
Taxa pentru 4 ore: 100 lei
In partea a II-a a programului de consiliere sunt incluse:
a) simulari ale etapelor demersului sistematic de alegere si decizie cu privire la programul de studii masterale cu potential maxim de a satisface nevoile personale de dezvoltare si succes in cariera;
b) jocuri de rol si exercitii de utilizare a unor tehnici si instrumente practice pentru actualizarea/dezvoltarea abilitatilor de evaluare si decizie cu privire la oportunitatile de dezvoltare si succes in cariera;
c) realizarea propriului Portofoliu de cariera.
Durata: 8 ore cu prelungire/diversificare la solicitari exprese
La sfarsitul workshop-ului se acorda adeverinta de participare si un sumar al Portofoiului de cariera certificat de coordonatorul programului, utile la C.V.
Documentul de certificare se acorda doar in conditiile parcurgerii programului complet.
Coordonator program: Conf. Univ. Dr. Valeria Negovan , Universitatea din Bucuresti, Facultatea de psihologie si stiintele educatiei, psiholog principal autonom in psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala, cu drept de supervizare.
Taxa pentru 8 ore: 200 lei
Programul va incepe dupa ce se strange un numar de minim 10 participanti.
Alte subiecte postate de Gabriela
Dismorfofobia
Pseudociesisul - Tulburarea somatoforma FAS
KORO
Pattern-uri de atasament
Tulburarea de atasament reactiv
Dismorfofobia
Pseudociesisul - Tulburarea somatoforma FAS
KORO
Pattern-uri de atasament
Tulburarea de atasament reactiv