Cursul este structurat pe 7 module si se adreseaza atat persoanelor care si-ar dori sa divorteze, dar diversi factori le retin sau impiedica (ex: ratele de platit la banca, custodia copilului, unde voi sta, cum ma voi descurca, cine ma va mai ajuta la diversele activitati, daca imi voi reface viata, etc), dar si persoanelor care deja au divortat, dar nu ajuns la o stabilitate emotionala, simtind ca decizia nu a fost una tocmai potrivita, din pripa sau luata sub diverse influente.
Organizator: Cabinet de psihologie ”Ceornea si Enache”
Data de incepere: 17 iulie 2013, ora 17:00
Durata: 7 module a cate 3 ore
Frecventa: 1 intalnire/2saptmani
Pret: 50 lei/ modul
Numar participanti: 8-10 participanti
Data limita de inscriere:
Tel: 0749-307.590
Locatia: Iasi, str. Smardan nr.58
Nu ma simt bine in relatia mea, dar mi-e mai......frica de ce va fi dupa....divort sau separare. O vorba romaneasca spune ”rau cu rau, dar mai rau fara rau”, oare mi se potriveste acum? Sunt in acea situatie? Ce ar trebui sa fac pentru a fi sigura ca decizia pe care am luat-o e corecta? Cum va fi cu copilul nostru? Ii va fi mai bine sau mai rau?
Pentru a-ti putea raspunde la toate aceste intrebari si la multe altele, dar si pentru a lamuri diverse aspecte emotionale, fizice, psihice dar si juridice, va asteptam la acest curs, unde veti regasi un grup de suport format din persoane care trec prin aceleasi trairi si situatii.
Scopul acestui grup de suport al persoanelor care ar dori sa divorteze sau au facut-o deja si nu stiu daca e decizia aleasa corect este sa oferim informatii, dar si suport emotional, afectiv, juridic pentru a depasi impasul in care va aflati.
Cursul va fi sustinut de: PSIHOLOG Ana-Maria Ceornea si AVOCAT Ana-Maria Dragan
TEME abordate:
1. Drumetie prin noi
2. Terapia divortului
3. Implicatii juridice ale divortului
4. Copilul meu- coparticipant in procesul de divort
5. Granile si limite in familie
6. Cine sunt eu?
7. Sesiune de final- lamuriri, intrebari, raspunsuri
Cabinet psihologic - Ceornea si Enache