Autor: Gay Hendricks
Editura: For You
ISBN 978-973-1701-04-2
Numar pagini: 94
Format: 14.8x21 cm
Anul aparitiei: 2008
Pret: 10 lei
Pe la treizeci si ceva de ani, am primit un dar sub forma unei intrebari care mi-a schimbat cursul vietii. Decizia de a raspunde la aceasta intrebare mi-a oferit o viata in care toate visele mi s-au implinit. Acum doresc sa vi-l ofer si voua, pentru a-i putea folosi puterea si a va crea o viata de impliniri.
– Gay Hendricks
„Intr-un mod sclipitor si clar, Gay Hendricks ne impartaseste, din inima, aceasta poveste plina de inspiratie. Cinci Dorinte, poate ajuta pe oricine sa gaseasca puterea interioara, care sa-i schimbe viata.” (John Gray)
„Este vremea sa va indepliniti toate dorintele. Cele cinci intrebari clare si usor de inteles, ale lui Gay Hendricks, va vor purta spre fericire. As dori ca toata lumea sa citeasca, sa inteleaga si sa aplice intelepciunea acestei carti marete, plina de inspiratie.” (Mark Victor Hansen)
Nu stii niciodata cand se va intampla – cand vei trai un moment care iti va schimba complet viata. Cand privesti inapoi, de obicei mult timp dupa ce s-a intamplat, iti dai seama cum o scurta conversatie, sau o idee pe care ai citit-o intr-o carte, ti-a schimbat complet cursul vietii.
Gay Hendricks a trait o experienta extraordinara, care i-a schimbat viata, in timpul unei conversatii la o petrecere. Darul pe care l-a primit la acea intalnire a devenit un etalonul dupa care si-a creat viata visurilor sale. Acum, in aceasta pretioasa carte, el ne transmite tuturor ideea esentiala pe care a primit-o in acel moment magic.
Este posibil, oare, ca citirea acestei carti sa va schimbe si voua viata?
Gay Hendricks a devenit unul dintre cei mai populari scriitori si vorbitori ai timpului nostru. Cartile, seminarele si cursurile lui de pe Internet au ajutat sute de mii de oameni, care si-au schimbat profund calitatea vietii.
Institutul Hendricks ofera seminare, cursuri online, programe audio si pregatiri. Cel mai recent proiect al lui Gay este Illumination University, unde cei mai renumiti profesori tin cursuri de cibernetica si teleconferinte. De asemenea, el este cofondator al Spiritual Cinema Circle (Cercul de Cinematografie Spirituala), care aduce filme noi si vibrante, publicului din peste saptezeci de tari din intreaga lume. El locuieste si lucreaza impreuna cu sotia lui, Kathlyn, in Ojai, California.
Cuvant inainte
Aceasta carte va ofera doua mari daruri: o poveste extraordinara si un nou mod prin care va puteti accelera materializarea telurilor si viselor. Ca poveste, este captivanta, calda si amuzanta. Ca ghid pentru a va implini visele, va ofera o idee noua si importanta, care cred ca va va schimba mult viata.
Am auzit prima data de povestea Cinci dorinte, in timpul unei cine care a tinut trei ore, la bordul unui vas de croaziera. Gay si cu mine stateam alaturi la o masa de opt persoane, la festivalul anual al Spiritual Cinema, care se tinea pe vapor. In fiecare an, sute de fani ai acestui gen de filme se strang pentru o saptamana de proiectii si distractii, la bordul unei nave. Acest festival era unul special, deoarece urma sa vizionam filmul facut dupa cartile mele, Conversatii cu Dumnezeu, care tocmai aparusera.
Desi cunosteam fiecare dintre noi lucrarile celuilalt, Gay si cu mine nu ne cunosteam foarte bine la nivel personal. Insa am aflat rapid un lucru: nici unuia dintre noi nu ne placeau discutiile superficiale. In timpul mesei, ne am povestit evenimentele importante din vietile noastre. Dupa ce a terminat de relatat povestea pe care urmeaza sa o cititi, l am apucat de brat si l am intrebat: „Ai scris o carte despre toate astea?”
Din fericire, scrisese, iar acum va puteti bucura de poveste si puteti aduce instrumentele ei puternice in viata voastra. Daca vreti sa stiti cum puteti sa va impliniti visele si, in acelasi timp, sa cititi si o poveste frumoasa, atunci aceasta carte va este destinata. (Neale Donald Walsch)