Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro
  • Psihologie
  • Servicii Psihologice
  • Cabinete psihologice
  • Asociatii psihologice
  • Dezvoltare Personala
  • Biblioteca Online
  • Contact
  • Forum
  • Prima pagină ‹ Articole ‹ Divertisment
  • Schimbă dimensiunea fontului
  • Versiune printabilă
  • Termeni si conditii
  • FAQ
  • Înregistrare
  • Autentificare

24 de mici focuri

Bancuri, glume, povestioare cu haz; zodiac etc. Umor pentru toate varstele. Aici poti sa-ti exprimi parerea despre subiectul Divertisment.
Scrie un răspuns
1 mesaj • Pagina 1 din 1

24 de mici focuri

Mesajde Gabriela » Joi Aug 20, 2009 2:05 pm

Un avocat din SUA a cumparat o cutie de tigari, foarte rare si deosebit de scumpe. Pe urma le-a asigurat printre altele si impotriva incendiului.
In decurs de o luna, fumand toate tigarile din cutie si fara sa fi facut nici macar prima plata pentru polita de asigurare, avocatul a solicitat companiei de asigurari sa fie despagubit, aratand ca tigarile au fost distruse intr-o serie de mici focuri”.
Compania de asigurari a refuzat plata, invocand motivul evident si anume ca avocatul a fumat tigarile.
Avocatul a chemat in judecata compania de asigurari si A CASTIGAT.
Administrand probatoriul, judecatorul a fost de acord cu societatea de asigurari si anume ca cererea de despagubire era cel putin neserioasa”.
Totusi, judecatorul a retinut faptul ca avocatul detinea o polita de asigurare pentru tigari care garanta ca acestea erau asigurate inclusiv impotriva foculului, fara a defini ce este considerat a fi foc acceptabil”, iar societatea de asigurari a fost obligata sa-l despagubeasca pe asigurat.
Decat sa treaca printr-un proces lung si costisitor, societatea de asigurare a acceptat sentinta si a platit 15.000 $ avocatului pentru pierderea tigarilor in incendiu”.
Dupa ce avocatul si-a incasat cecul, compania de asigurari a cerut ca acesta sa fie arestat pentru 24 de cazuri de incendiere.
In urma propriei cereri de despagubire si a declaratiei de la procesul anterior (folosite acum impotriva lui), avocatul a fost condamnat pentru incendiere intentionata a bunurilor sale asigurate si a fost condamnat la 24 de luni de inchisoare si o amenda de 24.000$.

Alte subiecte postate de Gabriela

Prietenii imi spun “Bulina”
Divortez!
Mi-e dor sa rad!
Sunt geloasa, dar ma tratez!
Mi-e frica de furnici

Gabriela
Moderator

ALTE ARTICOLE

• Prietenii imi spun “Bulina”
  •  
  • PROFUNZIMEA RELATIILOR AFECTIVE
  •  
  • MICUL PINOCCHIO
  •  
  • Divortez!
  •  
  • Mi-e dor sa rad!
  •  
  • SCHIMBAREA CARIEREI IN PERIOADA DE TRANZITIE
  •  
  • CE SE ASCUNDE IN SPATELE FURIEI ?
  •  
  • SENTIMENTUL DE FURIE
  •  
  • VIOLENTA DOMESTICA
  •  
  • CU PRIETENE ALATURI SAU MAI BINE SINGURA ?
  •  

Sus

Scrie un răspuns
    1 mesaj • Pagina 1 din 1

Înapoi la Divertisment