Data: 16-17-18 aprilie 2010
Locatia: Bucuresti, la sediul Universitatii Hyperion, strada Popa Nan, Nr. 90-92.
E-mail: conferinta@arpt.ro
ARPT va invita sa participati la: Conferinta anuala a Asociatiei Europene de Psihologie Transpersonala (ETPA) cu tema: TRANSFORMARI SPRE O CONSTIINTA UNIVERSALA
si a IV-a Conferinta Nationala Umanista si Transpersonala cu tema: CALEA CATRE TREZIREA SINELUI.
Tematica
1. Deschiderile psihologiei umaniste
2. Coordonate teoretice și practice ale psihologiei transpersonale
3. Cuantica si spiritualitate
4. Psihotanatologie
5. Psihoterapie
6. Constienta – trezirea Sinelui
7. Meditația – calea regala spre Sine
Workshop-uri anuntate pana in prezent:
Juan Ruiz Naupari : Respirația Pneuma sau experiența cu Divinul. (Pneuma-breathing or experience with the Divine.)
Juan Ruiz Naupari este psiholog, psihoterapeut, terapeut în muzica acreditat în Respirație holotropica pentru SUA și Europa de catre Grof Transpersonal Training. El este un șaman contemporan nascut în Cuzco, Peru. Director și autor al Sistemului Pneuma. Fondator al Universitații Pneuma din Mexic, al Institutului Vulturul de aur din Peru, fondator și director al Asociației Multiculturale INKARRI.
Stefano Pischiutta : Tehnici psihoterapeutice transpersonale
(Transpersonal psychotherapy techniques)
Stefano Pischiutta nascut la Roma este licențiat în Psihologia dezvoltarii si a educatiei, în matematica (programator si expert în software aplicat). Psihoterapeut cu Certificat European de Psihologie, membru al Asociației Psihologilor din regiunea Lazio (Italia), al Asociației Italiene de Psihologie Transpersonala și delegat italian al Asociației Italiene de Psihologie Transpersonala. Dansator profesionist în dans clasic și modern, spaniol și flamenco cu participare la diferite spectacole teatrale, festivaluri și emisiuni televizate.
Iolanda Mitrofan: Meditație creativa unificatoare - calatorii lejere catre Sine.
Profesor univ. dr., catedra de psihologie, departamentul masteral si doctoral in specialitatea psihoterapie si psihodiagnostic, coordonator de stagii doctorale in psihologie/psihoter apie, Facultatea de psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti; Autor al unei metode proprii de orientare umanista – Psihoterapia Experientiala a Unificarii si fondatorul Scolii SPER (Societatea de psihoterapie experientiala româna). Coordonator al Centrului Universitar de Dezvoltare Personala, Consiliere si Psihoterapie Experientiala (SPER) si al Centrului de psihoterapie experientiala si dezvoltare personala pentru adult, copil, cuplu si familie SPER Bucuresti ; Psihoterapeut formator, fondator al metodei PEU (Psihoterapia Experientiala a Unificarii) si al Societatii de Psihoterapie Experientiala Româna (SPER). Director fondator al Revistei de psihoterapie experientiala si al Editurii de psihologie si psihoterapie umanista SPER
Mihaela Minulescu : Sandplay și jocul cu nisip și miniaturi.
Mihaela Minulescu este profesor univ.dr. la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din București, Psihoterapeut analist (C.G.Jung Institut), formator, supervizor; Fondator și presedinte al Asociatiei Române de Psihologie Analitica; Vicepreședinte și formator Societatea de Psihosomatica și Medicina comportamentala.
Mariana Caluschi: Antrenament în personantica (exercitii stimulative ale incubației creatoare).
Mariana Caluschi conferentiar univ. doctor, Decan al Facultatații de Psihologie si Științele Educației a Univ. "Petre Andrei" din Iași, inițiaza studii, cercetari si antrenamente in domeniul grupului creativ de formare si de educatie si psihoterapie prin creativitate. Coordonator de sesiuni stiintifice, workshop-uri, simpozioane, etc. Activitati de predare, practica studenteasca, organizare a grupului creativ de formare Discovery, integrat scolii Mirabilis de Educatie si Psihoterapie prin Creativitate Cercetator stiintific principal II, sef de colectiv psiho-pedagogia creatiei tehnice, medaliata cu Medalia de Aur “Henry Coanda” cl. I. pentru activitatea de formator în, inventica de catre Societatea Inginerilor si Inventatorilor din România si Institutul National de Inventica Iasi, premiul Academiei Române (2005) pentru vol. Managerul inventator o noua profesie?
Taxa de participare la conferinta achitata pana la 01.03.2010:
250 RON – salariati; 200 RON - membri ARPT; 150 RON – studenti
Pentru cei care achita taxa de participare la conferinta dupa data de 01.03.2010:
300 RON – salariati; 250 RON - membri ARPT; 200 RON – studenti
Plata se poate face astfel:
• Numele organizatiei: Asociatia Româna de Psihologie Transpersonala
• CIF: 14098147
Conturile ARPT sunt:
IN LEI: IBAN RO63RNCB00800056348 90001, Banca Comerciala Romana, Sucursala Doamnei, Strada Doamnei nr.14-16, sector 3, Bucuresti. Cu mentiunea participare Conferinta ARPT 2010.
Se vor acorda diploma de participare si credite de la Colegiul psihologilor .
Sunt invitati: psihologi (cadre didactice, cercetatori, psihoterapeuti, studenti, masteranzi), metafizicieni, psihiatri, neurologi, fizicieni, artisti.
Si pentru ca v-am obisnuit ca la fiecare conferinta sa va prezentam ultimele noutati aparute în sfera psihologiei va asteptam cu inima deschisa!
Pentru cei care doresc sa se inscrie la conferinta va rugam sa trimiteti copii dupa ordinul de plata al taxei de participare la conferinta@arpt.ro.
Alte subiecte postate de Gabriela
Homosexualitatea intre dat biologic si alegere
Violenta scolara - dezbatere
Frica de barbati - androphobia
Povestea Ameliei
Trucuri
Homosexualitatea intre dat biologic si alegere
Violenta scolara - dezbatere
Frica de barbati - androphobia
Povestea Ameliei
Trucuri