"Cine incalca Legile Iubirii, le lasa mostenire! Constientizarea preluarilor trangenerationale de destin"
Conferinte Spirituale Romania by Genoveva Salvaras impreuna cu facilitatorul si psihoterapeutul Ion Bucur va aduc aproape spatiul eliberarii din ciclul neprielnic si repetitiv al destinelor strabunilor nostri.
Data: 29 martie 2013
Durata: 4 ore, intervalul orar 17:00-21:00 (vineri)
Pret: 30 lei (pentru plata pana la 24 martie 2013); 50 lei (pentru plata intre 25-29 martie 2013)
Numar participanti: maxim 30 de persoane
E-mail: genoveva.salvaras@gmail.com
Tel: 0726-580.568
Locatia: Iasi
Pentru ca denumirea acestei metode nu este clarificatoare pentru marea majoritate a celor care au auzit sau citit cate ceva despre puterea extraordinara a metodei psiho-spirituale a Constelatiilor, am venit cu aceasta conferinta demonstrativa pentru a fi inteleasa. Experienta este poate unica.
Procesul constelatiilor, un proces asemanator cu un film psihologic si spiritual, arata foarte clar ca familia noastra si toti cei care ne-au precedat traiesc in interiorul nostru si ne influenteaza destinul. Constientizam in ce mod se manifesta aceasta si care este calea de urmat in continuare.
Pot fi abordate toate temele legate de relatii: familia, respectul fata de ea si membrii ei, loialitatea oarba; relatii umane, respectul fata de aceste relatii, fidelitatea, adevarul, sinceritatea, toate temele relationale cu banii, tot ce este relationat cu sanatatea, temele relationate cu confruntari personale importante etc.
Purtam cu noi atat darurile celor de dinaintea noastra ,cat si incurcaturile de familie nerezolvate in generatiile anterioare.
Uneori ne dam seama ca am ajuns in situatii pe care nu le-am dorit si pe care nu le putem intelege prin logica obisnuita, alteori vedem, cu durere si neputinta cum istoria celor de
dinainte se repeta si cu noi...
Urmeaza in 30-31 martie Workshopul de Constelatii Familiale in Iasi.
Inscrieri, in limita locurilor ramase, la organizator.
Vindecare prin Adevar, Iubire si Ordine - workshop de constelatii familiale