Logo DespreSuflet
  • Psihologie
  • Servicii Psihologice
  • Cabinete psihologice
  • Asociatii psihologice
  • Dezvoltare Personala
  • Forum
  • Biblioteca Online
  • Contact
  • Prima pagină ‹ Biblioteca Online ‹ Concurs
  • Schimbă dimensiunea fontului
  • Versiune printabilă
  • Termeni si conditii
  • FAQ
  • Înregistrare
  • Autentificare

Flacara violeta

Scrie un răspuns
9 mesaje • Pagina 1 din 1

Flacara violeta

Mesajde Gabriela » Lun Ian 25, 2010 10:32 pm

Echipa DespreSuflet impreuna cu Editura Meteor Press te invita la concurs in perioada 26.01.2010 - 16.02.2010

Pentru a castiga cartea din imagine acceseaza site-ul http://www.meteorpress.ro si descopera in ce prezentare a unei carti afisate in colectia Psihologie este mentionat cati ani din viata visam.
Posteaza raspunsul in forumul site-ului DespreSuflet.
Povestete-ne un vis pe care ti-l amintesti.

Criteriile care vor conta in desemnarea castigatorului sunt:
- corectitudinea primului raspuns
- relatarea visului (detalii si interpretare)

Castigatorul va fi anuntat pe data de 17.02.10 in forumul DespreSuflet.

Imagine  
Pentru vindecarea corpului, a mintii si a sufletului
Autor: de Elizabeth Clare Prophet
Editura: Meteor Press
Colectia: Medicina alternativa
ISBN: 978-973-728-316-0
Numar pagini: 112
Format (cm): 11.6x16.5
Anul aparitiei: 2008
Pret: 11,3 ron

O serie de vindecatori si alchimisti, printre care si faimosul clarvazator Edgar Cayce, au cunoscut si au folosit energia de frecventa inalta a „Flacarii violete” pentru a ajunge la o stare de echilibru energetic si la o transformare spirituala profunda. Aceasta alchimie interioara – care aduce in armonie corpul cu mintea si sufletul – este adevaratul tel al multor cautatori ai uriasei puteri interioare a omului.

Cartea pe care Elizabeth Clare Prophet ne-a daruit-o cu generozitate tuturor cuprinde metode practice cu ajutorul carora oricine poate ajunge la rezultate uimitoare in plan personal, prin folosirea formulelor de invocare a „Flacarii violete”, insotite de tehnici de vizualizare simple, insa descrise cu multa acuratete si usor de pus in practica.

Alte subiecte postate de Gabriela

Povestea Ameliei
Trucuri
Izolarea sociala cauzata de lipsa aptitudinilor sportive
Ce facem cand ne pensionam?
Solitudinea si activitatea creierului

Gabriela
Moderator

ALTE ARTICOLE

• Povestea Ameliei
  •  
  • Trucuri
  •  
  • Empatia in comunicare
  •  
  • Izolarea sociala cauzata de lipsa aptitudinilor sportive
  •  
  • IUBIRE & IERTARE
  •  
  • Cum devenim dependenti?
  •  
  • Ce facem cand ne pensionam?
  •  
  • Oferte de colaborare
  •  
  • Solitudinea si activitatea creierului
  •  
  • Folosirea NLP in diminuarea hiperkineziei
  •  

Sus
    Trimite prietenilor

Re: Flacara violeta

Mesajde andrush24 » Mie Ian 27, 2010 5:21 pm

Cartea in a carei prezentare este mentionat cati ani din viata visam se numeste "Secretele viselor", autor Caro Ness.

In ceea ce priveste un vis....mentionez ca visez forte des si foarte mult, mi-e greu sa aleg unul intrucat sunt foarte multe care mi-au ramas "vii" in memorie.
    Unul ar fi cel in care eram in al doilea razboi mondial, incercand sa ma ascund de Hitler. Eram foarte speriata, totul era daramat in jurul meu, vedeam numai uniforme de soldati...m-am trezit transpirata toata...bine ca m-am trezit! Este un vis care nu se poate interpreta, cu o seara inainte vazusem filmul "Pianistul" care este despre evrei si nazisti si probabil de aici mi s-a "tras" visul..
    Un alt vis pe care l-am avut acum cativa ani buni si pe care, la fel, nu-l pot uita este cel in care zburam deasupra unui rau care, culmea, nu curgea si era plin de balene care inotau linistite..M-am trezit foarte fericita.

Sa aveti o zi fantastica!
    Andreea G.
    andrush24
    Junior

Sus
    Trimite prietenilor

Mesajde prichindelisor » Joi Ian 28, 2010 9:57 am

a) intre 5-7 ani - "Secretele viselor", autor Caro Ness

b) Un maestru zen a chemat la el un discipol si i-a zis: am avut un vis. as vrea sa mi-l interpretezi.
    discipolul i-a zis: un vis este doar un vis. nu este nici o nevoie sa-i dai importanta. tot de ce ai nevoie,este o ceasca de ceai ca sa te trezesti.
    maestrul i-a spus: daca incercai sa-mi interpretezi visul, te dadeam afara din manastire.
    am citit undeva ca o fiinta iluminata nu mai viseaza nimic. visele pe care le avem ne arata ca inca mai avem dorinte neinplinite.

Tot visez ca sunt in fata unei porti inalte, bat in ea, dar nu se deschide. Nu renunt insa, vin si a doua zi.
    prichindelisor
    Maestru
    Maestru

Sus
    Trimite prietenilor

Mesajde 10ana » Dum Ian 31, 2010 4:31 pm

1. Raspunsul la intrebare este cartea "Secretele viselor" scrisa de Caro Ness. In prezentarea cartii ni se spune ca visam 5-7 ani din viata.

2. Mi se intampla sa visez ca sunt oarba si nu vad nimic in jur, doar simt si aud. Vad alb in fata ochilor si aud voci ale cunoscutilor, dar nu le vad fata.

- mi se mai intampla sa visez persoane pe care nu le-am vazut de mult timp si nici nu am programat sa le intalnesc in mod normal, si cu toate astea ma intalnesc cu aceste persoane a doua zi.

toate cele bune pentru suflet,
    10ana
    10ana
    Junior

Sus
    Trimite prietenilor

Filmele mele - visele

Mesajde munteanu.liliana » Lun Feb 01, 2010 11:11 am

Va salut!

- Caro Ness respectă paradigmele general acceptate în lumea psihologiei, dar introduce şi ipoteze noi. Cartea sa "Secretele viselor" (Secret of Dreamms), în urma unui studiu vast, anunţă că dormim cca 25 ani, din care visăm 5-7 ani. Şi mai mult decât atât, visele nu sunt doar imagerii care ne protejează somnul, ci şi adevărate chei de acces în dinamica inconştientului nostru, altfel spus, dacă eşti atent/ă la ce visezi, este posibil să extinzii autocunoaşterea şi, odată cu aceasta, posibilitatea de a recrea prorpiul scenariu (de viaţă, după Eric Berne).

- tind să cred că visez mai mult decât media, am 27 de ani, dar cred că am "regizat" miliarde de vise în propria minte. Cele mai interesante au fost visele lucide.
    Am ales să împărtăşesc unul care mi-a arătat/demonstrat telepatia şi interconexiunea tuturor lucrurilor.

"O grădină superbă. Roua mângâie picioarele desculţe, rochia albă imi acoperă întreg trupul. După un copac, apare un pitic care in flashurile imaginilor era atât de desfigurat, urât, aproape imposibil de privit (simt şi acum durerea în zona inimii legată de aproape imposibila capacitate de a-l privi şi nu era doar o senzaţie vizuală, ci una care se putea simţi în tot corpul).
    -Voi muri, zice creatura ciudată, şi vreau să îţi spun că aş fi vrut foarte mult să trăiesc.
    Ceva din mine era atât de zgudiută la auzul acestei fraze care îmi suna cu intensitatea de parcă aş fi auzit-o în sute de urechi. Trupul meu, în afara oricărei voinţe, se apropie de pitic şi l-am luat în braţe. Tot ce şimţeam în acea clipă era pulsaţia unei fiinţe care se afundă în abis. Îi simţeam viaţa şi în acelaşi timp iminenţa unei distrugeri. Senzaţiile erau atât de amalgamate în acea secundă a visului, era ca şi cum aş fi pătruns în durerea fără limite a personajului, nemaîncăpând simţirea propriei dureri şi pulsaţiile inimii zguduiau corpurile acelei îmbrăţişări în afara înşelegerii oricărei realităţi. "

A doua zi m-a sunat tata. Părinţii mei locuiesc în altă ţară. M-a anunţat că mama a fost operată, extirpându-i-se uterul, cauza fiind o sarcină care dăduse complicaţii maligne. Nu am ştiut nimic de această situaţie, mama nu a vrut să mă îngrijoreze.

Mai simt şi acum durerea unei fiinţe nenăscute. Este şi motivul pentru care am înţeles că avortul este cu adevărat o crimă...
    munteanu.liliana
    Junior

Sus
    Trimite prietenilor

Mesajde Maria » Lun Feb 01, 2010 11:24 am

1. Raspunsul este: 5- 7 ani din viata ("Secretele viselor" de Caro Ness).

2. Visez ca irisul este interfata dintre realitatea aceasta si realitatea „cealalta”. Fiinta mea este ca o sirena care, din cand in cand, se ridica la suprafata apei (irisul). Aici este o permanenta furtuna, valuri mari vin cu evenimentele vietii (se mai naste cineva, mai moare altcineva, un altul se bucura, altul este furios). Dar dincolo, in realitatea "cealalta"... dincolo este o pace serena, liniste si fericire. Si totusi ceva ma indeamna sa ma ridic la suprafata apei. Inca...

Toate cele bune si de folos,
    Maria
    Maria
    Junior

Sus
    Trimite prietenilor

Mesajde arcadiana » Joi Feb 04, 2010 9:18 am

1.Autoarea Caro Ness asa spune in "Secretele viselor":ca visam intre 5-7 ani(eu cred ca rolul determinant il are lungimea vietii!

2.Am avut mai multe vise notabile, in legatura cu persoanele cu care interactionam, preintampinand astfel stari conflictuale, dar unul m-a afectat puternic:mergeam pe o carare ce despartea doua loturi, undeva la tara si, nu stiu cum, am ajuns langa o catelusa neagra care zacea.Am ridicat-o si am observat ca membrele posterioare fluturau si parca se si atrofiasera in urma unui accident cumplit.Neputinta de a salva de la pierzanie o fiinta era nu numai dureroasa, ci si umilitoare:m-am trezit aproape jupuindu-ma de pijamaua care se lipise de mine din cauza transpiratiei-produsul neputintei mele de a redresa o situatie de acest fel-un nod amar staruindu-mi in gat.Am incercat sa interpretez visul, sa-l clasez, sa-mi pot vedea de treburile mele: stiam ca,in vis,cainii mici sunt prieteni.Cum cel mai bun prieten al meu a ramas mama, mi-am dat seama ca patise ceva: ca un fitil s-a aprins in subconstientul meu, spaima de consecintele unor indemnuri pe care i le dadusem in urma cu doua zile- cand o vizitasem, cu scopul de a o anunta ca o voi lua sa ierneze la mine- si anume sa care niste lemne de la uscator in balcon, spre a nu-i fi sustrase, pana la intoarcere.Replica mea a fost furibunda:Lua-le-ar dracu' de lemne!
    Peste nici doua ore, telefonul a rabufnit: Veniti urgent, de aproximativ doua ore, zace cu soldul zdrobit, a cazut carand niste lemne! No comment.N-am sa pot indura niciodata acea "durere indulcita de lacimi" din ochii unui caine!
    arcadiana
    Junior

Sus
    Trimite prietenilor

Mesajde maryam » Vin Feb 05, 2010 1:38 pm

Buna ziua..
    In ceea ce priveste raspunsul la intrebarea dvs va pot spune ca perioada de viata in care visam este aceea de 5-7 ani(lucru aflat din ceea ce m-am informat in cartea" Secretele viselor" deCaro Ness).
    Un vis care l-am avut cel mai recent este acela in care il visam pe socrul meu (decedat) ca avea loc inmormantarea lui dar nu asa cum a decurs in realitate ci din alta perspactiva am zis eu ca asa cum a vrut el adica sa se duca in graba fara plansete si regrete.Spun asta pentru ca masina care il transporta conducea cu viteza si noi am ajuns cand era pe marginea gropii intr-un pat de 1 sg persoana.Atunci , in vis m-am intrebat de ce sta pe pat ca noi incanu am apucat/avut posibilitatea ca la 40 de zile sa-i dam pat de imparteala.Ma gandesc ca l-am visat deoarece se apropie ziua de sambata cand sunt Mosii de iarna si avem de gand ca impreuna cu logodnicul meu sa impartim 2 farfurii pentru parintii lui.
    D-zeu sa-i ierte.
    maryam
    Junior

• YIM
    Sus
    Trimite prietenilor

Mesajde Mihai » Mie Feb 17, 2010 4:11 pm

arcadiana scrie:1.Autoarea Caro Ness asa spune in "Secretele viselor":ca visam intre 5-7 ani(eu cred ca rolul determinant il are lungimea vietii!

2.Am avut mai multe vise notabile [...]

Castigatoarea este: arcadiana.

Felicitari pentru toti participantii, va asteptam si la concursurile urmatoare. :)
    Mihai
    Moderator

• YIM
    Sus
    Trimite prietenilor

Scrie un răspuns
    9 mesaje • Pagina 1 din 1

Înapoi la Concurs