Atelier de dezvoltare personala
Data: 2 iunie 2010 (prima intalnire)
Locatia: Timisoara
Durata: 15 intalniri a cate 4 ore
Pret: 40 RON/intalnire
E-mail: lidia.cotosman@nlpexplorer.ro
Tel: 0745-388.046
15 intalniri de 4 ore/pe saptamana de coaching cu tehnici de Programare Neuro-Lingvistica pentru evolutia ta personala
Tu iti dai voie 4 ore pe saptamana doar pentru tine?
Emotiile ne coordoneaza viata. Sub impulsul emotiilor actionam. Care sunt emotiile tale? Pe tine in ce parte te imping emotiile? Cum a fost azi pentru tine? Dar ieri, sau saptamana trecuta? Si daca mergi in urma si revezi viata ta…opreste-te o clipa…ce vise erau acolo? Ai ajuns acum unde voiai?
Am creat special acest Atelier de dezvoltare personala. Pentru ca eu insami am trecut prin aceste intrebari. Pentru ca am ajuns aici cu munca multa, pentru ca am invatat mult - din carti, la cursuri sau in pregatirea mea de 4 ani ca psihoterapeut (pregatire care nu se va opri vreodata)…dar am invatat si din greseli. Iar acum, vreau sa-ti impartasesc.
De ce sa vii?
Pentru ca vei invata cum sa faci schimbari in viata ta, cum sa iti gasesti echilibrul, sa treci mai usor peste problemele pe care le ai acum, cum sa iti indeplinesti visele…ba chiar sa creezi altele noi.
Pentru ca vei invata tehnici noi (in special din Programare Neuro-Lingvistica) prin care:
- iti afli calitatile si sa poti beneficia din plin de ele
- Sa fii natural, stapan pe sine, sa ai incredere si spontaneitate in relationarea cu ceilalti
- sa ii intelegi pe ceilalti mai profund (ce se afla in spatele cuvintelor lor)
- sa ai incredere in tine si in cei de langa tine
- sa poti comunica mai usor si sa gestionezi conflictele
- sa iti controlezi starile
- sa iti schimbi convingerile care iti fac viata grea
- sa gasesti echilibrul intre mintea ta si sufletul tau
- sa iti gasesti automotivatia
- sa iti gasesti sensul si drumul in viata
- sa iti intelegi corpul si ce vrea el sa spuna prin boli, dureri…
- si nu in ultimul rand….sa iti faci prieteni noi
Cine poate veni?
Oricine…cu conditia sa vrea mai mult de la propria viata (cariera, succes, armonie, incredere in sine si in cei apropiati) care vrea sa afle, sa schimbe, sa experimenteze
Moderator grup: Psih. Lidia Cotosman
● organizator si coordonator de cursuri NLP Practitioner ITANLP in Timisoara, Sibiu, Pitesti, in cadrul NLP Explorer
● trainer acreditat de Ministerul Muncii
● Master NLP sub egida ITANLP
● coach NLP format de Michael Carroll;
● Psihoterapeut cu formare in Terapie Ericksoniana si Hipnoza clinica;
● formari in Co-councelling, dezvoltare personala, terapie cognitiv-comportame ntala, psihosomatica
● imbina specializari si experienta din domeniul bussinesului cu cea a psihologiei si psihoterapiei, aducand beneficiile dezvoltarii oamenilor in cadrul companiilor: Specializare postuniversitara in marketing strategic, cursuri in management, managmentul resurselor umane si management general in tara si strainatate; 8 ani experienta in consultanta (resurse umane, marketing, management de proiect si management) si 6 ani pozitii de conducere in marketing.
Cand?
Miercuri, intre 17-21 (pe perioada concediilor grupul ia vacanta)
Unde?
Timisoara, Str. Remus nr. 9
Costuri
600 RON
-Reducere 10 % pentru studenti
-vii cu inca 4 prieteni si fiecare aveti 10% reducere
(Avans 100 RON, apoi plata la fiecare modul)