Psihoterapie, Dezvoltare personala, Coaching
Pentru ca 2015 sa insemne pentru tine cu adevarat un nou inceput, unul important, a point of no return, iti propun:
Un program de grup centrat pe relatii – indiferent ca ne referim la relatia de cuplu, relatia cu parintii, relatia cu prietenii sau relatiile pe care ni le dorim dar nu le avem inca!
Organizator: Cabinet Individual de Psihologie Frunzoi Angela
Data de incepere: joi, 12 februarie 2015
Durata: 10 intalniri, joia, orele 18.00-21.00
Pret: 70 lei
Numar participanti: locurile sunt limitate asa ca iti rezervi locul platind prima intalnire la inscriere
E-mail: angela.frunzoi@gmail.com
Tel: 0744-639.457
Locatia: Bucuresti, Pta Unirii, Bdul Regina Maria nr.32 (aproape de rond)
Imagineaza-ti o lume fara oglinzi...nici cea mai mica suprafata in care sa-ti vezi reflexia.
Gandeste-te putin....cum ai trai fara sa iti vezi reflexia in oglinda sau intr-un ochi de geam sau in suprafata apei sau...nu conteaza in ce, ci doar imagineaza-ti cum ar fi sa nu te poti vedea. Cat de confortabil te-ai simti?
Putem vedea relatiile noastre precum niste oglinzi...in care reusim sa distingem particele mai mici sau mai mari din noi insine, pe care altfel nu am reusi sa le descoperim. Si nu doar ca ne reflecta anumite aspecte care ne definesc dar ne ajuta in acelasi timp sa ne transformam, sa ne rafinam sau dimpotriva...ne dau masura a ceea ce suntem si cine suntem la un moment dat! Sau cine putem deveni...
Daca ti-ai pus vreodata intrebari de genul “de ce intalnesc genul asta de oameni?”, “de ce nu primesc ceea ce ofer in relatii?”, “de ce nu imi gasesc jumatatea?”, “de ce nu am prietenii pe care-i merit?”, “de ce eu sunt cel/cea care las dela mine pentru ca relatia sa mearga?”, “de ce nu ma simt suficient de important(a) pentru celalalt?”...si alte “de ce”-uri cu “cum”-uri ramase fara raspuns, te invit sa gasim raspunsurile impreuna! Si sa mergem chiar mai departe de atat, la a gasi solutiile de care ai nevoie!
Am creat acest program de grup tocmai pentru a facilita constientizarea si transformarea intr-un sens pozitiv a acestei dimensiuni relationale a vietii noastre. Dinamica de grup te va ajuta si te va provoca in acelasi timp sa iti sesizezi propriile mecanisme de functionare relationala si sa le transformi intr-un mod pozitiv si constructiv pentru viata ta.
In cadrul acestui program vom lucra cu ajutorul unor tehnici de psihoterapie integrativa, coaching, NLP, psihodrama, art-terapie, hipnoza, mindfulness …si mai vedem. Vom avea si invitati speciali.
Cu siguranta este un program complex, interesant si eficient, un punct de cotitura in viata ta, o sansa pe care meriti sa ti-o oferi pentru a avea un 2015 senzational! Te invit deci sa-ti rezervi un loc chiar astazi!
Facilitator program: Psihoterapeut Integrativ & Coach Angela Frunzoi
Cabinet Individual de Psihologie Frunzoi Angela