Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Cine sunt eu ca urmare a ceea ce a fost si este? CE VREAU?

Vointa este o functie a psihicului. Nici o fiinta nu este constienta de procesul dezvoltarii vointei deoarece este un proces inconstient, are loc in interiorul nostru. Insa mediul in care traim determina felul in care se manifesta vointa noastra.
O identitate si o vointa sanatoase se sprijina si se conlucreaza reciproc si intr-un mod constructiv. Mai intai ne dezvoltam un EU sanatos pentru a avea o vointa sanatoasa.

Organizator: Cabinet Individual de Psihologie Mihalcea Adela
Data: 24.06.2017
Durata: 10-18:30, cu pauze de cafea si o pauza de pranz de 45 minute
Pret: 200 de lei
Data limita de inscriere: 21.06.2017
Contact: Psiholog Adela Mihalcea
E-mail: adelam110@gmail.com.
Tel: 0726-113.331
Locatia: Bucuresti, bd Magheru nr 26. Detalii despre adresa se vor primi la inscriere.

De multe ori si fara sa ne dam seama, renuntam la vointa noastra pentru a fi in relatie cu un mediu violent psihic sau fizic. De aceea se intampla o ruptura intre EU si VREAU – eu, ca identitate, pot sa nu fiu in contact cu ceea ce vreau. [...] continuare

Data postarii: Monday June 12, 2017 11:44 am

Cine sunt eu ca urmare a ceea ce a fost si este? RANA MAMEI

Rana produsa de mama este acea rana a psihicului copilului aparuta ca urmare a faptului ca relatia cu mama a fost puternic disfunctionala sau a fost intrerupta la un moment dat. In anumite cazuri este vorba de absenta sau indisponibilitatea mamei de a fi prezenta fizic din cauza unei boli,a decesului sau altor circumstante care au dus la separare.

Organizator: Cabinet Individual de Psihologie – Mihalcea Adela
Data: 20 mai 2017
Durata: 10-18:30, cu pauze de cafea si o pauza de pranz de 45 minute
Pret: 200 lei.
Data limita de inscriere: 17 mai 2017
Contact: Psihoterapeut Adela Mihalcea
E-mail: adelam110@gmail.com
Tel: 0726.113.331.
Locatia: Bd Magheru nr 26. Detalii despre adresa se vor primi la inscriere.

Dar, de cele mai multe ori, rana produsa de mama este un complex de rani asupra psihicului copilului pe o perioada mai lunga de timp ca urmare a faptului ca mama actioneaza, se conecteaza, traieste alaturi de copil si il educa prin prisma propriei rani, prin prisma propriei neimpliniri, temeri, resentimente, frustrari si multe altele. [...] continuare

Data postarii: Tuesday May 16, 2017 9:52 am

Atelier de psihoeducatie integrativa pentru copii

Dincolo de ceea ce spun si ceea ce fac, copiii nostri sunt si ceea ce simt!
Ei sunt un cumul de emotii mai mici sau mai mari, mai intense sau mai atenuate, pe care uneori nu le inteleg sau nu reusesc sa le exprime intr-un mod adecvat. In astfel de situatii, nivelul lor de frustrare creste si, in cele mai multe cazuri, poate genera situatii conflictuale atat cu cei din jur, cat si cu ei insisi.

Organizator: Cabinet Individual de Psihologie Nica Liana Ioana
Data: sambata, 4 martie 2017
Durata: 2 ore, intervalul orar 10:30-12:30
Pret: 40 lei
Numar participanti: 8 persoane
Data limita de inscriere: joi, 2 martie 2017, ora 18:00
Contact: psiholog Liana Ioana Nica si psiholog Andra Zaharia
Tel: 0723.190.769 (Liana Ioana Nica); 0726.75.73.96 (Andra Zaharia)
Locatia: strada Slanic, nr 20, sector 3, Bucuresti

De aceea, pe langa dezvoltarea fizica si intelectuala, este important sa oferim copiilor nostri si o dezvoltare psihoemotionala armonioasa, asigurandu-le astfel o evolutie completa si complexa. [...] continuare

Data postarii: Wednesday February 15, 2017 2:43 pm

Grup de suport pentru parinti: Eu - parintele, eu - copilul

Atunci cand suntem parinti purtam in noi amestecate povesti de viata de cand noi insine eram copii, modele sau antimodele de la proprii nostri parinti, aspiratii pentru copilul nostru, dar si o multime de temeri. Avem nevoie sa vorbim despre aceste lucruri amestecate in noi si sa fim ascultati cu empatie. De multe ori, insa, ca parinti, ne simtim mai degraba judecati, comparati si evaluati pentru cat de buni suntem si aceste atitudini trezesc in noi neliniste si confuzie, cu atat mai mult cu cat sfaturile si informatiile despre parenting sunt tot mai abundente. Starile noastre de ingrijorare sau sentimentele de ineficenta ne pot afecta relatia cu copilul nostru.

Organizator: Cabinet individual de psihologie – Stefan Luiza
Data de incepere: martie 2017
Durata: 4 luni (martie-iunie 2017), cu frecventa bilunara, in total 8 intalniri de grup; Variante de timp: Vinerea, orele 19 – 21; Sambata orele 10-12 sau 15-17
Pret: 50 lei/intalnirea
Data limita de inscriere: 28 februarie. La inscriere este nevoie sa optati pentru o varianta de timp dintre cele trei propuse.
Contact: psiholog Luiza Stefan
E-mail: stefan.luiza.sl@gmail.com
Tel: 0745-041.021
Locatia: Piata Sf.Stefan nr.1, etaj 1, ap.4, sector 2 (zona Calea Calarasilor, intre Piata Traian si Piata Unirii)

Ceea ce va propun eu, ca psiholog interesat de relatia parinte-copil, este un GRUP DE SUPORT pentru parinti, numit "Eu - parintele, eu - copilul", care sa vina in sprijinul nevoii de a impartasi ganduri, trairi pe care cresterea unui copil le aduce in mintea si sufletul parintilor.  [...] continuare

Data postarii: Monday February 13, 2017 11:55 am

Seminar de Autocunoastere

Incepand cu perioada pubertatii copilul depune in mod constient eforturi pentru a se autocunoaste. Dorinta de autocunoastere devine si mai accentuata in adolescenta si tinerete. Autocunoasterea se poate imbunatati prin formarea obisnuintei de a ne observa comportamentele, dintre acestea cele mai semnificative fiind modalitatile de a interactiona cu cei din jur, de a actiona si de a reactiona in diferite situatii. De asemenea, este important sa ne dezvoltam capacitatea de a ne constientiza propriile ganduri, emotii, sentimente, motivatii.

Organizator: CM Education Training
Data: 12 martie 2017
Durata: 3 ore, intervalul orar 16.30-19.30
Pret: 100 de lei (include: participarea la curs, fise de lucru si coffee-break), 70 de lei daca esti student si 20% reducere daca mai vii cu un prieten (80 de lei/persoana).
Contact: Trainer-Psiholog Catalin Movileanu
E-mail: educatie@email.com
Tel: 0752-202.010
Locatia: Education Point, Bucuresti, Sector 1, Str. Mendeleev nr. 7-15 (La cinci minute de mers pe jos de la Piata Romana)

Autocunoasterea si dezvoltarea personala se influenteaza reciproc. Autocunoasterea contribuie la realizarea dezvoltarii personale, iar ultima se refera si la activitatile de cunoastere de sine. Procesul dezvoltarii personale presupune insa si alte demersuri: activitati de imbunatatire a increderii in sine, de dezvoltare a aptitudinilor si talentelor proprii, de maximizare a propriului potential, de crestere a calitatii vietii si de realizare a propriilor aspiratii si dorinte. Dezvoltarea personala este deci un proces complex de evolutie si crestere personala care se bazeaza pe autocunoastere, pe dezvoltarea unei identitati clare si pozitive, descoperirea limitelor si blocajelor, consolidarea increderii si a stimei de sine, rezolvarea sau restructurarea conflictelor intrapsihice, precum si pe diminuarea sau eliminarea unor simptome. Dezvoltarea personala inseamna progres in toate aspectele vietii.
Asadar va invitam la un seminar care are un scop direct si practic: sa ne autocunoastem mai bine.
Va rugam sa va inscrieti la vreun curs/atelier doar daca sunteti 100% siguri ca veti participa deoarece pentru fiecare persoana inscrisa exista anumite costuri financiare si de timp, toate pentru o buna calitate a cursului/atelierului.
Exista posibilitate de-a participa si on-line, in cazul celor care nu sunt din Bucuresti sau in Romania.

Data postarii: Sunday February 12, 2017 10:15 amCurs valutar


Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2019 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo