Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Programul de Formare Complementara in Psihoterapie Scurta Strategica

Programul de Formare Complementara in Psihoterapie Scurta Strategica cuprinde doua stagii de formare distincte, dar care se completeaza prin continutul didactic:
- cursurile intensive de Terapie Scurta Strategica, sustinute de formatorii Centrului de Terapie Strategica (CTS) din Arezzo-Italia;
- cursurile de Terapii Scurte, Colaborative, Orientate pe Resurse si Solutii, sustinute de formatorii din cadrul Asociatiei Romane de Terapii Scurte si Consultanta Orientata pe Resurse si Solutii (ARTS&CORS)

Organizator: Centrul de Terapie Strategica (CTS) din Arezzo, Italia, Institut de Cercetare, Training si Activitate Clinica, fondat in 1987 de catre Giorgio Nardone si Paul Watzlawick- Scoala de la Palo Alto
Data de incepere: 16-17 noiembrie 2013
Durata: 2 ani (2013-2015)
Contact: Psiholog Diana Stoian
E-mail: info@centruldeterapiestrategica.ro
Tel: 0723-275.275 (in intervalul orar 10-13)
Locatia: Bucuresti, Calea Calarasilor nr. 159, sector 3, Sala Concordia, et.1

Cursurile de Formare Complementara in Psihoterapie Scurta Strategica (atat modulele intensive sustinute de profesorii din Italia cat si cele sustinute de catre formatorii ARTS&CORS) sunt organizate prin ARTS&CORS (Asociatia Romana de Terapii Scurte si Consultanta Orientata pe Resurse si Solutii).
[...] continuare "Programul de Formare Complementara in Psihoterapie Scurta Strategica"

Data postarii: Wednesday October 30, 2013 4:15 pm

Constelatii familiale si organizationale

Cand vorbim despre o constelatie sistemica familiala sau organizationala ne putem imagina pozitionarea, raportarea membrilor sistemului, oricare ar fi acesta, la un anumit eveniment, la un parcurs al vietii unui membru al sistemului, la anumite zone interioare, la spiritualitate, la norme, la cultura familiala si cultura organizationala, la cultura relationala, cu alte cuvinte raportarea la marea diversitate de relatii, membri, contexte, culturi...

Constelatiile familiale si organizationale reprezinta o metoda prin care interconectarea intre noi in functie de intreaga noastra istorie de viata personala, familiala, organizationala, sociala, culturala, nationala, este infatisata prin reprezentanti umani cu scopul identificarii sursei unei dificultati si a armonizarii acelei situatii pentru atingerea obiectivelor personale, familiale, organizationale.

Organizator: Loreley Nedelcu - Cabinet Individual de Psihologie
Data: 23-24 noiembrie 2013
Pret: participare in asistenta si implicarea in calitate de reprezentant in constelatiile celorlalti - 50 lei, participare pentru explorarea unei teme si implicarea in calitate de reprezentant pentru constelatiile celorlalti - 100 lei
Contact: Psiholog Loreley Nedelcu
Email: contact@loreley-nedelcu.com
Tel.: 0735-393.984
Locatie: Bucuresti, locatia va fi comunicata ultetior in functie de numarul de participanti
[...] continuare "Constelatii familiale si organizationale"

Data postarii: Wednesday October 30, 2013 11:58 am

Conferinta "Aplicatii Practice in Dezvoltarea Psihologiei", editia a III-a

Dupa un an plin de schimbari, cu realizari profesionale, dar si multa munca, Asociatia Smart Psi reuneste colegii psihologi pentru a facilita atat impartasirea experientelor acumulate cat si a noutatilor din domeniile in care s-au specializat, in cadrul celei de-a III-a editii a Conferintei Aplicatii Practice in Dezvoltarea Psihologiei.

Organizator: Asociatia pentru Dezvoltarea Psihologiei - Smart Psi
Data de desfasurare: 23-24 noiembrie 2013
Durata: 2 zile
E-mail: conferinta@smartpsi.ro
Locatia: Bucuresti, sediul Colegiului Psihologilor din Romania

Multumim tuturor participantilor care ne-au fost alaturi la primele editii ale confeintei Smart Psi. Fiecare parere si experienta impartasita au adus un plus de valoare evenimentului si ne-au inspirat pentru organizarea celei de-a III-a editii. Va propunem sa continuati calatoria alaturi de noi si in 2013. Sa unim experientele profesionale si sa construim impreuna urmatoarele etape ale profesiei de psiholog in Romania” - psiholog Iuliana Popescu, presedinte Asociatia Smart Psi.
[...] continuare "Conferinta "Aplicatii Practice in Dezvoltarea Psihologiei", editia a III-a"

Data postarii: Tuesday October 29, 2013 3:57 pm

Managementul emotiilor

Pentru ca: "Emotiile necontrolate ii pot determina chiar si pe oamenii inteligenti sa se comporte stupid" (Daniel Goleman),este important sa iti intelegi si sa iti controlezi emotiile. A controla nu inseamna a le bloca, ci a le exprima si a le gestiona intr-o maniera benefica, acceptabila, care sa nu te afecteze pe tine si pe cei din jur.

Organizator: Cabinet individual de psihologie Botezan Diana
Data de incepere: 2 noiembrie 2013 (prima intalnire)
Durata: 3 ore, intervalul orar 10:00 - 13:00
Frecventa: cursul se desfasoara in weekend, sambata, timp de 4 saptamani
Pret: 60 lei/modul
Numar participanti: maxim 6 persoane
Contact: Psiholog Diana Botezan
E-mail: botezandiana@gmail.com
Tel: 0742-558.977
Locatia: Cluj-Napoca, str. Emil Isac, nr. 1

In urma acestui curs:
- Vei intelege de unde si cum apar emotiile
[...] continuare "Managementul emotiilor"

Data postarii: Tuesday October 29, 2013 11:36 am

Conferinta "Flowing to Success", cu Bruno Medicina

Cea mai nonconformista conferinta a anului 2013

Extreme Training organizeaza conferinta "Flowing to Success", avandu-l ca speaker pe Bruno Medicina - cel care a reusit, ca urmare a seminariilor sustinute, sa determine schimbari radicale in viata persoanelor care l-au cunoscut, ascultat si vazut.

Atunci cand suntem relaxati, focalizati si determinati, intram intr-o stare mentala in care succesul este inevitabil.” Bruno Medicina

Organizator: Extreme Training
Data: 28 noiembrie 2013
Pret: pana la finalul lunii octombrie, costul de participare are o valoare de 290 lei/persoana (in cazul in care se inscriu grupuri de 2 sau mai multe persoane, se ofera un discount de 90 lei/persoana); in perioada 1-15 noiembrie, costul este 410 lei/persoana; iar in perioada 16-27 noiembrie - 550 lei/persoana.
Contact: Vera Purdel
E-mail: vera@traininguri.ro
Tel: 0737-511.511
Locatia: Bucuresti, Crystal Palace Ballrooms

De la vanzari de vile si apartamente de lux in Monaco la mersul pe foc, de la cursuri de leadership la boardbreaking, de la intrebari spirituale la salt cu parasuta, de la instructor de fitness la fizica cuantica, de la intalniri academice la plimbari in jungla Ecuadorului, de la profesor de pian la neuromarketing sunt doar cateva elemente care fac din Bruno Medicina un personaj magnetic, unic, interesat si provocator.
[...] continuare "Conferinta "Flowing to Success", cu Bruno Medicina"

Data postarii: Monday October 28, 2013 9:12 amCurs valutar


Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2019 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo