Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Cu masca, fara masca

Cum e oare mai bine? Cat de confortabila e masca, cat de potrivita si cat de eficienta? E una singura sau sunt mai multe? Cat de eliberator sau cat de discret e gestul cu care o indepartam si care e senzatia aerului curat pe fata?

Organizator: Cabinet Individual de Psihologie Zamfirescu Doina
Data: 9 martie 2014
Durata: 8 ore, intervalul orar 10:00-18:00
Pret: 120 lei pentru plata in avans prin transfer bancar; 150 lei daca doriti sa va inscrieti in ziua evenimentului (detaliile de plata vor fi confirmate doar la cererea celor inscrisi)
Numar participanti: maxim 10 persoane
Contact: psiholog Doina Zamfirescu
E-mail: cabinet_psih17@yahoo.com
Tel: 0720-165.149
Locatia: Bucuresti, Str. Plantelor, nr. 60 (in apropiere de Foisorul de Foc)

Va invitam sa experimentam impreuna, constient si in deplina siguranta, gesturile firesti ale punerii si scoaterii mastilor, senzatiile pe care le avem cu masca si fara masca, gandurile care ne vin in momentele in care (credem) ca descifram mastile celor de langa noi si misterele de sub ele. [...] continuare "Cu masca, fara masca"

Data postarii: Monday March 03, 2014 3:36 pm

Curs de formare de baza in Psihoterapie Centrata pe Persoana

Asociatia Romana de Psihoterapie Centrata pe Persoana (ARPCP), in calitate de furnizor de cursuri de formare baza acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, anunta inceperea unui nou curs de formare de baza in Psihoterapie Centrata pe Persoana, in Bucuresti, Sibiu si Constanta.
Cursul de formare are o durata de 4 ani. Dupa primii 2 ani se poate obtine certificarea ca psihoterapeut practicant in supervizare, iar la finalizarea celor 4 ani de studiu si indeplinirea criteriilor de formare, certificarea ca psihoterapeut practicant autonom.

Organizator: Asociatia Romana de Psihoterapie Centrata pe Persoana
Perioada de inscriere: pana la 15 aprilie 2014 – pentru Sibiu si Constanta; pana la 20 august 2014 – pentru Bucuresti
Durata formarii: 4 ani
Locatia: Bucuresti, Sibiu, Constanta

Curricula este structurata si organizata in conformitate cu prevederile Colegiului Psihologilor din Romania. Formarea este asigurata de psihoterapeuti formatori ai ARPCP din Romania si ai OEGWG din Austria. [...] continuare "Curs de formare de baza in Psihoterapie Centrata pe Persoana"

Data postarii: Monday March 03, 2014 12:34 pm

Terapeuti incepatori cu temeri si intrebari

Continua seria workshop-urilor dedicate psihoterapeutilor incepatori si terapeutilor in devenire, celor in formare, studentilor si masteranzilor, celor care sunt preocupati, au indoieli si vor sa reduca tracul debutului profesional.
In debutul oricarei profesii suntem prieteni cu anxietatea legata de performanta, vrem sa fim mai buni, ne punem intrebari privind resursele noastre, suntem preocupati, ingrijorati, avem tendinta sa ne asumam responsabilitati mari sau chiar sa ne consideram unicii responsabili.

Organizator: Cabinet Individual de Psihologie Negoita Lucian
Data: 11 martie 2014
Durata: 4 ore, intervalul orar 16:00 - 20:00
Pret: 120 lei per participant rezervarea unui loc. Pentru plata in ziua desfasurarii workshop-ului, costul este de 150 lei
E-mail: negoita_lucian2002@yahoo.com
Tel: 0733-380.723; 0722-644.700
Locatia: Bucuresti, strada Iacob Negruzzi, nr. 7, sector 1

Poti participa daca iti pui intrebari de genul:
Oare fac bine? Sunt suficient de pregatit(a)? Sunt destul de bun(a)? Ce intrebari sa-i adresez clientului acum? Ce tehnica sa aplic? Pe care dintre ipoteze sa o testez? Ce tip de client este? Daca gresesc? Oare o sa mai revina?
[...] continuare "Terapeuti incepatori cu temeri si intrebari"

Data postarii: Friday February 28, 2014 3:07 pm

Autocunoastere si dezvoltare personala. Abordare cognitiv-comportamentala fundamentata stiintific - doua module

Este un curs de formare continua in scopul autocunoasterii si dezvoltarii personale in abordarea cognitiv-comportamentala. Acest curs este bazat pe concepte teoretice validate siintific, cu implicatii clare asupra starii de bine, influentand modul de functionare in viata de zi cu zi.

Organizator: Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania
Data: 22 martie 2014 (modul I) si 26 aprilie 2014 (modul II) – Cluj-Napoca; 29 martie 2014 (modul I) si 10 mai 2014 (modul II) - Zalau
Pret: 500 lei/participant
Contact: Cristina Domut
E-mail: info.apccr@gmail.com
Locatia: Cluj-Napoca, Zalau

Nevoia unui astfel de curs de formare continua a fost identificata pe baza experientei proprii dobandite ca practician in activitatea clinica desfasurata in Cabinetul Individual de Psihologie.
Scopul general al acestui curs este ca fiecare participant sa inteleaga relatia dintre gand-emotie/comportament, sa-si identifice si sa-si modifice propriile raspunsuri cognitive irationale si sa constientizeze impactul lor atat la nivel personal cat si in situatii profesionale.
[...] continuare "Autocunoastere si dezvoltare personala. Abordare cognitiv-comportamentala fundamentata stiintific – doua module"

Data postarii: Tuesday February 25, 2014 1:11 pmCurs valutar

16.02.2018

1 USD 3.7306
1 EUR 4.6595

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2018 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo