Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Dezvoltare personala - grup moderat de psiholog Lucian Negoita

Grup de dezvoltare personala in directia cognitiv-comportamentala, organizat sub egida Asociatiei de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv Comportamentala.
Cursurile de dezvoltare personala sunt necesare psihologilor ce isi doresc sa obtina atestatul de libera practica ca psihoterapeuti in aceasta directie terapeutica. Pot participa la acest grup si persoane interesate de procesul dezvoltarii emotionale si umane.
AHPCC este atestata de catre Colegiul Psihologilor si, implicit, acest curs de dezvoltare, fiind recunoscute 50 de ore.

Organizator: Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv Comportamentala.
Data de incepere: 30 septembrie 2015
Frecventa: 1 intalnire / saptamana
Durata: 4 ore / intalnire, intervalul orar 16:30 - 20:30, pentru aproximativ 9 luni (35 de intalniri, fiind recunoscute 150 ore necesare obtinerii atestatului de psihoterapeut sub supervizare)
Pret: 130 lei / intalnire de 4 ore; plata se face la fiecare intalnire
Coordonatorul grupului: psiholog Lucian Negoita
E-mail: negoita_lucian2002@yahoo.com; gabriela.manolescu22@yahoo.com
Tel: 0722-227.778 si 0722-644.700
Locatia: Bucuresti, str. Aviator Mircea Zorileanu nr.16 (zona Piata Domenii)
[...] continuare

Data postarii: Thursday September 03, 2015 9:46 am

Evaluare psihologica individuala standardizata in selectia de personal

Asociatia de Psihologie Aplicata in Domeniul Securitatii Nationale din Romania (APADSNRO) anunta inceperea inscrierilor pentru anul academic 2015-2016 la cursul de formare profesionala continua, intitulat "Evaluarea psihologica individuala standardizata in selectia de personal", program de training planificat cu continut formativ pentru doua module de formare profesionala continua, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania.
Acest program de training profesional a fost avizat de ambele comisii de specialitate ale CPR: Comisia de Psihologie pentru Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala si de catre Comisia de Psihologia Muncii, Transporturilor si Serviciilor.

Important!
Participantii pot beneficia de reducerea valorii taxei, in baza voucherelor emise de Colegiul Psihologilor din Romania.

Organizator: Asociatia de Psihologie Aplicata in Domeniul Securitatii Nationale din Romania (APADSNRO)
Date de incepere a inscrierilor: 1 septembrie 2015
Durata: 2 module beneficiind de materiale formative de training si autotraining a cate 2 zile fiecare (15 ore/modul)
Numar participanti: minim 10
Contact si formator: Lect. univ. dr. psih. Gheorghe Pertea
E-mail: ghepertea@gmail.com;
Tel: 0722-131.548, 0726-311.028
Locatia: Bucuresti, Bacau, Bistrita, Braila, Brasov, Baia Mare, Cluj-Napoca, Galati, Constanta, Craiova, Satu Mare si in oricare alta localitate, daca se inregistreaza inscrierea a minimum 10 participanti.

Modulul al II-lea de training, intitulat: Psihodiagnoza standardizata a personalitatii cu ajutorul chestionarelor in evaluarea si selectia personalului se desfasoara sub supervizarea directa a formatorului si se planifica numai in weekend, dupa urmatorul orar: sambata (10.00 - 13.00,14.00 – 20.00) si duminica (9.00 – 15.00).Sunt livrate in format electronic materiale de curs pentru a caror insusire si aplicare sunt necesare in medie 15 ore/modul de autotraining, totalizand pentru ambele module 30 ore (teorie si aplicatii practice). [...] continuare 

Data postarii: Wednesday August 26, 2015 6:55 pm

Formare complementara postuniversitara in: "Psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale si private" si "Psihologia muncii, tr

Asociatia de Psihologie Aplicata in Domeniul Securitatii Nationale din Romania anunta inceperea cu data de 1 septembrie 2015 a inscrierilor, pana la finalizarea acestora, pentru completarea grupurilor formative si participarea la cele doua cursuri de formare complementara cu durata de 2 ani (2015-2017), intitulate: "Psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale si private" si "Psihologia muncii, transporturilor si serviciilor".

Organizator: Asociatia de Psihologie Aplicata in Domeniul Securitatii Nationale din Romania (APADSNRO)
Perioada de inscrieri: de la 1 septembrie 2015 pana la completarea locurilor
Durata formarii: 2 ani (4 semestre)
Taxa de scolarizare: 3200 lei noi pentru oricare dintre cursuri, achitabila in 4 rate egale a cate 800 lei, cu posibilitatea defalcarii acesteia in 2 subrate a cate 400 lei la inceputul fiecaruia dintre cele 4 semestre.
Numar participanti: minim 10
E-mail: ghepertea@gmail.com
Tel: 0722-131.548, 0726-311.028
Locatia: Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Galati, Craiova, Constanta, Iasi, Satu Mare si Sibiu

In functie de evolutia inregistrarii cererilor de inscriere si constituirea grupului formativ de minimum 10 participanti, programul poate fi organizat si in alte localitati.
Cursurile au fost acreditate de catre CPR prin cele 2 comisii de specialitate: Comisia de psihologie pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala (RF-II-B-64/PV nr. 5/15.07.2011) si Comisia de psihologia muncii, transporturilor si serviciilor (RF-II-B-64/PV nr. 1/25.01.2013). [...] continuare

Data postarii: Wednesday August 26, 2015 6:13 pm

Grup terapeutic de dezvoltare personala

Devenim tot mai mult constienti de faptul ca dezvoltarea personala este o necesitate pentru fiecare dintre noi, ea permitandu-ne sa ne intelegem mai bine si sa depasim momentele de vulnerabilitate si de nesiguranta, sa ne descoperim si sa ne dezvoltam pe deplin propriul potential in propriul nostru ritm.

Grupul de dezvoltare personala permite abordarea unor problematici diverse: stres, anxietate, atacuri de panica, stima de sine scazuta, dificultati de comunicare si relationare. Pentru persoanele cu dificultati de relationare sau comunicare, pentru care este dificil sa isi faca prieteni sau sa ii pastreze, grupul terapeutic se dovedeste o excelenta oportunitate in dezvoltarea relatiilor si abilitatilor interpersonale, un loc si un instrument cu care se pot lucra si „repara” dificultati si neintelegeri aparute in cadrul diferitelor relatii, din interiorul sau din afara grupului.

Organizator: Andrei Valentina – Cabinet Individual de Psihologie
Data: incepand cu 3 septembrie 2015
Frecventa intalnirilor: saptamanala (in fiecare joi, intre orele 19:00 – 21:00)
Durata: 2 ore
Numar participanti: 6 – 8 persoane
Pret: 70 lei / sesiune
E-mail: andrei.valentina@gmail.com
Telefon: 0727.35.35.28
Locatia: Calea Dorobantilor, nr. 61-63, sect.1, Bucuresti

[...] continuare

Data postarii: Thursday August 20, 2015 8:33 am

Formare in psihoterapie integrativa

 Cu cateva luni in urma Colegiul Psihologilor din Romania a modificat cerintele minime pentru obtinerea avizului de libera practica in psihoterapie. Programul de formare profesionala in psihoterapie integrativa organizat de Asociatia de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa (ACCPI) indeplineste toate aceste cerinte.

Organizator: Asociatia de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa (ACCPI)
Data de incepere: septembrie 2015
Durata: 5 ani
Informatii suplimentare la: Dr. Oana Maria Popescu
E-mail: dr.oana.maria.popescu@gmail.com
Tel: 0730-591.771
Locatia: Timisoara

In afara de acreditarea de catre CPR (Colegiul Psihologilor din Romania), formarea in psihoterapie integrativa desfasurata in cadrul ACCPI este de asemenea acreditata de asociatia europeana de profil (EAIP- European Association for Integrative Psychotherapy), astfel incat la finalul programului de formare absolventii primesc inclusiv certificatul european de psihoterapeut. [...] continuare

Data postarii: Tuesday August 11, 2015 10:39 pmCurs valutar


Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2019 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo