Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Dezvoltare personala - program axat pe exercitii practice

Se deruleaza acum un program de dezvoltare personala care iese din tiparele obisnuite, accesibil si de impact cu rezultate foarte rapide si masurabile. Este axat in totalitate pe exercitii practice. Programul este construit si bazat pe viziunea holista asupra fiintei umane si scopul sau este de a crea un echilibru intre lumea exterioara si cea interioara, obtinerea unei minti extraordinare care sa te ajute sa integrezi "corpul, mintea, spiritul si inima".

Data: 26 noiembrie 2012, de la ora 15:00
Durata: 7 module (5 ore/ modul, dupa amiaza)
Pret: 200 lei/modul
Numar participanti: maxim 10 persoane
Contact: Psih. Diana Laura Ciubotaru;
E-mail: dezvoltarepersonalaholistsan@yahoo.com
Tel: 0742-094.746;
Locatia: Iasi

La fiecare intalnire se obtine un set de instrumente (tehnici de autocunoastere si dezvoltare incitante si neobisnuite). Acestea vor fi exersate intre intalniri pentru consolidarea schimbarii. Fiecare modul valorifica, gradat, experienta de la cel anterior si creeaza un spatiu interior pentru cel ce va veni. E o adevarata calatorie initiatica in care vei experimenta misterul maestrului tau interior. [...] continuare "Dezvoltare personala - program axat pe exercitii practice"

Data postarii: Thursday October 04, 2012 1:02 pm

Proiectul-Antrenament "Deschide-ti aripile"

Proiectul-Antrenament "Deschide-ti aripile" cuprinde exclusiv tehnici de interventie, practice in dezvoltarea abilitatilor de eliberare de resurse si potential de crestere.

Organizator: Clinica PsiHarmony
Data: 2 noiembrie 2012 (prima sesiune), vineri, orele 15-20
Durata: cinci sesiuni de lucru, fiecare cu o durata de 5 ore, fiecare sesiune desfasurandu-se la o distanta de 2-4 saptamani
Pret: 200 lei/sesiune
Numar participanti: maxim 10
Contact: Lector Universitar Doctor Monica Mihaila, psihoterapeut specialist acreditat de CPR
E-mail: cabinetpsiho@yahoo.com
Tel: 0724-076.855
Locatia: Iasi

Antrenamentul isi propune ca obiectiv identificarea si eliberarea conflictelor intrapsihice blocante, ancorarea in resurse si dezvoltarea potentialului de crestere interioara.
Hipnoza clinica si tehnicile de lucru pe centri energetici importanti isi propun dizolvarea engramelor mentale distructive si aducerea la lumina unei noi fatete a personalitatii, cea sigura, libera si plina de vitalitate. [...] continuare "Proiectul-Antrenament - Deschide-ti aripile"

Data postarii: Wednesday October 03, 2012 12:31 pm

Orice femeie poate fi fericita!

Curs de dezvoltare personala si spirituala cu o viziune holista asupra intregii persoane: corp-minte-inima-spirit. Este un curs la care se primesc instrumente practice prin care iti vei putea crea atitudinea de a fi fericita si implinita, vei afla care sunt pasii spre bucurie si implinire in cuplu, vei afla cum sa te conectezi la Sinele Divin pentru a comunica cu celalalt de la Sine la Sine.

Organizator: Cabinet individual de psihologie Gheorghita Niculina
Data inceperii: 07.10.2012 ora 12
Pret: 200 lei/intalnirea
Contact: Psiholog Gheorghita Niculina; Psiholog Gheran (Palade) Mihaela
Telefon: 0730-112.317; 0745-690.141
Locatia: Iasi

Scopul acestui curs
- Sa te cunosti cine esti cu adevarat;
- Sa iti descoperi principiul feminin ca parte integranta a potentialului tau divin;
- Sa iti transformi relatiile esuate din trecut in binecuvantate lectii de viata pentru prezent si viitor;
[...] continuare "Orice femeie poate fi fericita!"

Data postarii: Wednesday September 26, 2012 2:59 pm

Consiliere si orientare in cariera pentru elevi (din anii terminali)

"Munca ta o sa-ti umple o parte insemnata din viata si singurul mod in care vei fi cu adevarat satisfacut este sa crezi ca faci o munca extraordinara. Si singurul mod in care poti face o munca extraordinara este sa-ti placa ce faci" (Steve Jobs).

Cum ajungi aici? Pentru a alege cariera potrivita e nevoie sa stii ce ti se potriveste, care sunt abilitatile si interesele tale, astfel incat sa iei decizia de cariera in cunostinta de cauza.

Organizator: Cabinet individual de psihologie Botezan Diana
Durata: 6 module (1h 30 min/modul)
Frecventa: intalniri saptamanale!
Pret: 25 lei/sedinta
Numar participanti: maxim 6 persoane
Contact: Psiholog Diana Botezan
E-mail: botezandiana@gmail.com
Tel: 0742-558.977
Locatia: Cluj-Napoca, str. Emil Isac, nr. 1

Acest pachet de activitati de consiliere si orientare in cariera isi propune sa ofere pe langa cele trei directii clasice (autocunoastere; explorarea diverselor trasee educationale si ocupationale; planificarea carierei) si achizitia de abilitati utile in orice context (abilitatea de planificare, de rezolvare de probleme, de luare a deciziilor). [...] continuare "Consiliere si orientare in cariera pentru elevi (din anii terminali)"

Data postarii: Tuesday September 25, 2012 1:41 pm

Cresterea tolerantei la stres

Ritmul de viata tot mai accelerat, cantitatea mare de informatii cu care suntem bombardati zilnic, nevoia tot mai acuta de a fi la zi cu noutatile in domeniul profesional necesita un efort de timp si de energie personala din ce in ce mai mare. Importanta atenuarii rezonantei afectelor si emotiilor este din ce in ce mai importanta in viata de zi cu zi, mai ales, in contextul actual in care solicitarile profesionale, sociale, familiale sunt din ce in ce mai intense si greu de selectat.

Organizator: Cabinet Individual de Psihologie - Nina Jurca
Data: prima sedinta- 11.10.2012 (joi) ora 19.00 sau 13.10.2012 (sambata) ora 11.00
Contact: Nina Jurca psiholog si psihoterapeut
E-mail: office@psihoterapic.ro; nina.jurca@psihoterapic.com
Tel: 0722-535.447
Locatia: Bucuresti

Am bucuria sa va invit sa descoperim si sa invatam impreuna cum sa va imbunatatiti stilul de viata prin crestere tolerantei la stres. Eu am invatat acest lucru si simt beneficiile din plin in toate sferele vietii mele.

Cresterea tolerantei la stres prin dezvoltarea unor abilitati personale, invatand anumite tehnici de relaxare (antrenamentul autogen Schultz, relaxare musculara progresiva, imagerie mentala), este un program creat ca raspuns la solicitarile venite din partea dumneavoastra, a persoanelor active profesional, si nu numai, care doresc sa-si imbunatateasca abilitatea de a gestiona cat mai eficient reactiile la stres. [...] continuare "Cresterea tolerantei la stres"

Data postarii: Tuesday September 25, 2012 1:09 pmCurs valutar

18.05.2018

1 USD 3.9308
1 EUR 4.6303

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2018 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo