Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Feminitatea vazuta prin ochii barbatilor

Fiecare reprezentanta a sexului frumos este unica in felul ei, are acel element fermecator ce ii e specific doar ei. Insa nu e suficient sa apartii acestui sex pentru a te numi cu adevarat femeie. Feminitatea si senzualitatea rafinata reprezinta atat o atitudine, cat si o aptitudine, care, ca oricare alta, se invata, se cultiva. Caci nu te nasti femeie, devii. Iar adevarata feminitate poate fi descoperita de oricine isi doreste sa porneasca in aceasta calatorie, indiferent de varsta, de religie, de cultura sau mediu social. Asadar, alegerea iti apartine. A fi sau a nu fi femeie: tu decizi.

Organizator: CM Education Training
Data: 24 februarie 2017
Durata: 3 ore, intervalul orar 18.30-21.30
Pret: 100 de lei (include: participarea la curs, fise de lucru si coffee-break), 70 de lei daca esti student si 20% reducere daca mai vii cu un prieten (80 de lei/persoana).
Contact: Trainer-Psiholog Catalin Movileanu
E-mail: educatie@email.com
Tel: 0752-202.010
Locatia: Education Point, Bucuresti, Sector 1, Str. Mendeleev nr. 7-15 (La cinci minute de mers pe jos de la Piata Romana)

Va invitam la un seminar despre femei cu un barbat psiholog.
Acest seminar se adreseaza exclusiv femeilor care isi doresc sa afle opinii sociologice si psihologice pentru a mai elimina din barierele dintre sexe (ofurile barbatilor contemporani la adresa femeilor fara perdea) si odata cu asta la mai putine conflicte si la mai multa iubire.
Vom discuta liber, vom dezbate, vom adresa intrebari si vom completa fise de lucru.


Va rugam sa va inscrieti doar daca sunteti 100% siguri ca veti participa deoarece pentru fiecare persoana inscrisa exista anumite costuri financiare si de timp, toate pentru o buna calitate a cursului/atelierului.
Exista posibilitate de-a participa si on-line, in cazul celor care nu sunt din Bucuresti sau in Romania. 

Data postarii: Tuesday February 07, 2017 2:05 pm

Seminar pentru persoane posesive si geloase

Odata cu iubirea pot aparea gelozia si posesivitatea. Tot atunci apare si impulsul de a ne tine relatia si partenerul in frau pentru a evita distantarea sau separarea. Desi in aceste momente purtam in suflet dorinta de a ne imbunatati, mentine sau chiar salva relatia cu partenerul de cuplu, planul nu decurge intotdeauna conform asteptarilor noastre si poate avea efecte negative.
Semnele care indica gelozie si posesivitate nu trebuiesc ignorate. Gelozia si posesivitatea inseamna un consum mare de energie cu efecte nedorite. Aceste sentimente iti influenteaza relatiile si prin urmare calitatea vietii tale.

Organizator: CM Education Training
Data: 26 februarie 2017
Durata: 4 ore, intervalul orar 16.00-20.00
Pret: 100 de lei (include: participarea la curs, fise de lucru si coffee-break), 70 de lei daca esti student si 20% reducere daca mai vii cu un prieten (80 de lei/persoana).
Trainer: Psiholog Catalin Movileanu
E-mail: educatie@email.com
Tel: 0752-202.010
Locatia: Education Point, Bucuresti, Sector 1, Str. Mendeleev nr. 7-15 (La cinci minute de mers pe jos de la Piata Romana)

Te invitam la un seminar in care iti explicam de unde pornesc aceste sentimente, ca dupa aceea sa lucram impreuna pentru ale tine in frau.


Va rugam sa va inscrieti doar daca sunteti 100% siguri ca veti participa deoarece pentru fiecare persoana inscrisa exista anumite costuri financiare si de timp, toate pentru o buna calitate a cursului/atelierului.
Exista posibilitate de-a participa si on-line, in cazul celor care nu sunt din Bucuresti sau in Romania. 

Data postarii: Tuesday February 07, 2017 2:02 pm

Constelatii: Pe placul celorlalti!

 A face celorlati pe plac este ceva normal si ceva de dorit. E normal sa fim de ajutor, e normal sa daruim din timpul nostru, din modul nostru de gandire sau din sentimentele noastre persoanelor dragi, fie ca sunt familie, prieteni sau colegi. Uneori sunt chiar si oameni straini.
Cand le facem celorlalti pe plac, e clar ca suntem persoane devotate pe care se poate conta. Suntem persoane serioase, amabile si, mai ales, de incredere. Aproape toti ceilalti stiu ca suntem organizati atat de bine incat suntem capabili sa ajutam in orice moment. Mai suntem caracterizati ca fiind draguti, grijulii, ingaduitori, puternici, chiar de neinlocuit.

Organizator: Cabinet Individual de Psihologie Mihalcea Adela
Data: 28 ianuarie 2017
Durata: 10-18:30, cu pauze de cafea si o pauza de pranz de 45 minute
Pret: 200 de lei; Inscrierea implica un avans de 100 lei.
Data limita de inscriere: 25.01.2017
Contact: Psiholog Adela Mihalcea
E-mail: adelam110@gmail.com
Tel: 0726-113.331
Locatia: Bd Magheru nr 26. Detalii despre adresa se vor primi la inscriere

Dar cand facem DOAR pe placul celorlati sau cand facem cate ceva pentru noi din dorinta, constienta sau nu, ca cineva sa ne placa si chiar sa ne iubeasca, fara sa ne permitem sa cerem si noi ceva, fara sa spunem vreodata NU, fara sa ne odihnim sau renuntand la mare parte din dorintele si visurile noastre, atunci apare problema. Iar problema vine impreuna cu teama ca ceilalti sa nu fie dezamagiti de noi sau, mai mult decat atat, teama ca noi sa nu devenim dezamagiti de noi. [...] continuare

Data postarii: Tuesday January 17, 2017 4:25 pm

Dezvoltare personala pentru adulti

Obiective:
- cresterea starii de bine - mentale si emotionale - si a calitatii vietii;
- dezvoltarea comunicarii eficiente si a asertivitatii;
- cresterea inteligentei emotionale;
- gestionarea stresului;
- consolidarea imaginii personale si sociale.

Organizator: Cabinet Individual de psihologie Haica Cristiana
Data de incepere: ianuarie 2017
Durata: 3 luni
Frecventa: in fiecare luna se vor desfasura doua module de dezvoltare personala; o sedinta de grup (2 ore) / la doua saptamani - intre 18:30 si 20:30
Pret: 150 lei/ modul (900 lei/total curs)
Numar participanti: 10
Contact: Dr. psih. Cristiana Haica
Tel: 0723-519.348
Locatia: Bucuresti, Bd Theodor Pallady 30 C, bloc T 3, apt 15

Cui se adreseaza: oricarei persoane interesata de dezvoltarea sa personala [...] continuare

Data postarii: Friday January 13, 2017 11:01 am

Curs pentru parinti: Cercul sigurantei

Cati dintre noi, adulti fiind, recunoastem ca avem rani emotionale?
Nimeni nu a venit pe lume cu un manual personalizat de functionare…
Cu totii ne dorim sa fim parinti perfecti si daca nu "ne iese" incepem sa ne sabotam…deoarece nu am fost educati sa ne iertam…
Invinovatirea blocheaza invatarea, sunt studii care atesta acest lucru. Am invatat pe calea vindecarii mele…. ca un copil in orice clipa e dispus sa ne ierte si sa ne dea o imbratisare sincera.

Organizator: PsiHolistArt
Data de incepere: 28.01.2017
Pret: 400 lei pentru intregul curs, platibili cate 50, respectiv 100 lei la fiecare intalnire sau integral. La achitarea integrala la inceputul cursului vei beneficia de reducere 50 lei, astfel intregul curs va fi 350 lei
E-mail: office@psiholistart.ro
Locatia: Timisoara

Fii un parinte mai bun, copilul tau merita!
Acesta este un curs despre cunoastere prin colaborare, nu prin competitie! Sta in puterea noastra sa ne schimbam tiparele vechi prin colaborare si impartasirea propriilor experiente de viata! [...] continuare

Data postarii: Thursday January 12, 2017 9:39 pmCurs valutar

24.02.2017

1 EUR 4.5169
1 USD 4.2669

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2017 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo