Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Cabinet Individual de Psihologie - Turturica Monica Elenapsiholog-cabinet-psihologic-Cabinet Individual de Psihologie - Turturica Monica ElenaJudet: Prahova
Localitate: Ploiesti
Adresa: Bd. Republicii, nr.187
Persoana contact: Psiholog Monica Elena Turturica
Telefon: 0720.010.315
Email: monicaturturica@yahoo.com
 
Psiholog Monica Elena Turturică apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 13088, cu drept de libera practica in:
- Psihoterapie adleriana, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
 
Cabinet Individual de Psihologie Turturică Monica Elena este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, apare in Registrul Unic al Psihologilor – partea a II-a, cu numarul de inregistrare 1PH3605.
 
Oamenii nu intampina greutati din pricina problemelor, ci a solutiilor nepotrivite.
 
In lupta cu provocarile fiecarei zile ne simtim de multe ori epuizati, deznadajduiti, lipsiti de solutii potrivite pentru a schimba problemele in oportunitati.
Deseori reactionam in moduri care nu aduc imbunatariri reale situatiilor care ne deranjeaza. Cu fiecare reactie se intareste tiparul care a generat-o, asigurandu-ne si pe viitor ca, intr-o situatie similara, vom proceda la fel, fara nici un rezultat multumitor.
Tiparele cu care reactionam se formeaza in copilaria timpurie si sunt declansate acum de intrarea noastra in emotii. Viata noastra este condusa de emotii; ne simtim de multe ori furiosi, tristi, descurajati, tematori, rusinati, vinovati. Insa la baza oricarei emotii sta un gand ce este sustinut de energia tiparului testat, confirmat si reiterat de milioane de ori pana acum.
Numai devenind constienti si uitandu-ne cu blandete si intelegere la aceste tipare si la originea lor, le putem relativiza astfel incat sa le transformam in aliati de nadejde in momentele dificile ale vietii noastre.
 
Pentru a efectua o schimbare concreta este nevoie sa intelegem anumite aspecte ale vietii psihice si ale formarii tiparelor negative, cum ar fi:
- Ne formam si ne exersam convingerile in ceea ce priveste lumea si viata intr-o anumita familie cu particularitatile ei;
- Dezvoltam un stil al vietii care ne ajuta initial sa ne gasim locul in familia de origine si mai tarziu sa intampinam viata intr-un mod unic si propriu fiecaruia;
- In fata unor anumite situatii de viata, ne gasim neputinciosi deoarece fie nu avem antrenament pentru acele provocari, fie convingerile noastre nu ne permit sa vedem si alte solutii de rezolvare, alte metode de abordare a dificultatilor care ne apar in drumul vietii.
  In aceste situatii putem alege sa cautam si sa aplicam strategii noi, mai potrivite pentru situatiile care ajung sa ne incurce. Aceste alegeri, cautari, cat si curajul de a le aplica vin atunci cand incepi sa te cunosti mai bine.

Servicii psihologice

  • Psihoterapie
Psihoterapia, prin metodele sale specifice, ofera un cadru propice pentru o mai buna cunoastere a propriei persoane, a propriilor resurse, abilitati, puteri, pentru dezvoltarea unor metode de intampinare intr-un mod nou, creativ a sarcinilor vietii care ne pun uneori in dificultate.
Psihoterapeutul reprezinta un indrumator pe acest drum, un sustinator al oricarei persoane care doreste sa plece in aceasta explorare a propriului sine pentru a intampina viata intr-un mod mai eficient.
 
Sa invatam impreuna cum sa ne miscam prin viata liberi, in felul nostru creativ unic, in beneficiul nostru cat si al celorlalti!
 
Cu respect,
Monica Turturica,  psiholog - psihoterapeut


Articole publicate pe DespreSuflet:

Gandire
     (Re)Gandeste pozitiv! (17.12.2013)


Curs valutar

14.11.2018

1 USD 4.1340
1 EUR 4.6590

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2018 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo