Logo DespreSuflet www.DespreSuflet.ro

Cabinet Individual de Psihologie - Nica Monicapsiholog-cabinet-psihologic-Cabinet Individual de Psihologie - Nica MonicaJudet: Prahova
Localitate: Ploiesti
Adresa: Str. Zidari, bl. 13D, ap. 2, parter
Persoana contact: Psiholog Monica Nica
Telefon: 0723.212.928
Telefon: 0728.027.024
Email: cabinet_psi@yahoo.com
Email: cabinetul.psi@gmail.com
 
Psiholog Monica Nica apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 03565, cu drept de libera practica in:
- Psihologie clinica, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Psihoterapie de familie sistemica, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Psihologia transporturilor, atestat de Comisia de Psihologia Muncii, Transporturilor si Serviciilor
- Psihologia muncii, atestat de Comisia de Psihologia Muncii, Transporturilor si Serviciilor
- Psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale, atestat de Comisia de Psihologie pentru Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala
- Psihologia aplicata in servicii, atestat de Comisia de Psihologia Muncii, Transporturilor si Serviciilor
 
Cabinet Individual de Psihologie Nica Monica este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, apare in Registrul Unic al Psihologilor – partea a II-a, cu numarul de inregistrare 1PH1567.

Servicii psihologice

•           Psihologie clinica
•           Psihoterapie sistemica de familie
•           Psihologia muncii si organizationala
•           Psihologia transporturilor
•           Psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale
•           Psihologie aplicata in servicii
 
Cabinetul psihologic ofera servicii de specialitate sub acreditarea Colegiului Psihologilor din Romania (singura autoritate ce reglementeaza activitatea de profil din Romania, conform Legii 213/2004). Este acreditat de C.P.R.(avand cod de cabinet 1 PH 1567) pentru functionarea in specializarile enumerate mai sus.
Aria de acoperire a serviciilor oferite de acest cabinet cuprinde,  conform specializarilor acreditate, urmatoarele:
 
Psihologie clinica si psihoterapie
-           Psihodiagnostic si evaluare clinica: evaluare copii, lucrul cu copii, inclusiv cu cei cu cerinte educationale speciale (terapie de recuperare), cazuri cu tulburare de spectru autist; evaluare adulti, psihodiagnostic, consultatii psihologice cu eliberarea raportului de evaluare psihologica (pentru Comisia de Incadrare in Grad de Handicap s.a.)  interventii scurte - individual, de familie, de grup s.a. Componentele psihologice evaluate clinic pot include: aspecte afective, relationale, comportamentale, cognitive, psihofiziologice si de personalitate.
-           Psihoterapie sistemica de familie. (Ne dorim uneori o recalibrare a capacitatilor noastre sufletesti si ne punem intrebari: Cum sa (re)descoperim frumusetea si gustul vietii? Care este contributia noastra, a celorlalti, a factorilor organici sau de mediu, a constrangerilor de timp, a altor circumstante care sunt in afara controlului nostru, la modificarile defavorabile din viata noastra? Cine s-a straduit mai putin sau mai mult,   sau a fost mai (putin) motivat pentru?… Cand a inceput sa fie afectata  starea de echilibru? Ce putem noi face pentru a ne recupera sau construi  calitatea dorita pentru propria existenta, amplitudinea sufleteasca dorita? Sunt cateva din intrebarile care sunt de obicei resorturi ce ne imping spre a cauta raspunsuri cu suport de specialitate, pentru restructurarea  individuala sau sistemica, in scopul identificarii si relansarii intregului nostru potential.)
-           Psihoterapie on-line
 
Psihologia municii si organizationala
-           Evaluare, selectie si expertiza psihologica in vederea angajarii , autorizarii/mentinerii in functie. (Intrucat psihologia muncii, prin evaluarea psihologica este prezenta, de obicei, in procesul de selectie, isi face loc precizarea ca aria de competenta acoperita  de acest cabinet  cuprinde si activitati de selectie si recrutare profesionala) ;
-           De asemenea, pentru ca  psihologia muncii este implicata si in evaluarea periodica a personalului, serviciile oferite prin acest cabinet includ si evaluarile periodice, specifice meseriilor cu risc crescut de accidentabilitate: ture de noapte, lucrul la inaltime, sub tensiune,  manipulare de substante toxice, periculoase, explozive, lucrul cu clientii, lucrul in conditii de suprasolicitare psihica, functii de decizie, lucrul in conditii de izolare, expati etc. Pentru evaluarile de grup este posibila deplasarea, daca sunt indeplinite conditiile de examinare, la sediul beneficiarului;
-           Orientare psihovocationala si de cariera ;
-           Consiliere pentru orientarea in cariera si dezvoltarea profesionala (individual sau de grup in activitati gen Job-Club) ;
-           Analiza si diagnoza organizationala.
 
Psihologia transporturilor (cabinetul fiind agreeat de Ministerul Transporturilor si Infrastructurii pentru efectuarea evaluarilor pentru functiile ce concura la siguranta transporturilor)
-           In virtutea acestei acreditari se ofera si posibilitatea evaluarii de angajare si periodice a conducatorilor auto profesionisti dar si mecanici de locomotiva.
-           Evaluare in vederea obtinerii permisului de conducere (toate categoriile), testarea periodica a persoanelor ce conduc masina firmei etc.;
 
Psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale
-           In baza acestei acreditari se poate oferi evaluarea pentru obtinere sau detinere (evaluarea periodica) permis port-arma.
 
Psihologia aplicata in servicii.
 
Formari profesionale postuniversitare:
•           Psihoterapie sistemica de familie; furnizorul formarii: F.I.C.F. Bucuresti (formare acreditata de C.P.R.)
•           Metode online de  preventie si psihoterapie a anxietatii (acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si A.C.P.O.R.)
•           Curs postuniversitar de perfectionare: Competente antreprenoriale (Antreprenoriat pentru resurse umane),  furnizor de formare: S.N.S.P.A., acreditat M.M., M.E.N.
•           Studii postuniversitare de specializare  - Psihologia muncii si organizationala, a transporturilor si serviciilor; institutia de invatamant: U.B. – F.P.S.E. (curs acreditat de  C.P.R.)
•           Curs postuniversitar de perfectionare: Metode de diagnostic si interventie in cazul persoanelor afectate de Autism si Sindrom Down; (acreditat de M.E.C.).
•           Stagiu de formare rezidentiala "Interventii terapeutice pentru persoanele cu TSA" prin proiect  “Si ei merita o sansa” ; furnizorul formarii –F.R.A.A. (Formare acreditata de C.P.R.)
 
Acreditari, certificari:
 
•           Psihologie clinica: psiholog clinician specialist.
•           Psihoterapie: psihoterapeut practicant autonom.
•           Psihologia muncii si organizationala: specialist.
•           Psihologia transporturilor: specialist. Cabinetul este  agreat de Ministerul Transporturilor si Infrastructurii pentru efectuarea evaluarilor pentru functiile ce concura la siguranta transporturilor
•           Psihologia aplicata in servicii: treapta de specializare autonoma.
•           Psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale – treapta de specializare practicant - supervizare.


Curs valutar

23.01.2024

1 EUR 4.9767
1 USD 4.5780

Indice masa corporala
Greutate [kg]
Inaltime [cm]


Gaseste-ne pe Facebook


Psihologie    Servicii Psihologice    Cabinete Psihologice    Asociatii Psihologice    Dezvoltare Personala    Biblioteca Online    Contact    Forum

Powered by SC REFRAMING SRL

Copyright 2024 DespreSuflet.
Toate drepturile asupra site-ului www.despresuflet.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.despresuflet.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

DespreSuflet Logo RSS        DespreSuflet Logo Sitemap               Psiholog in Bucuresti Logo